Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez nyilván a Barca lenne de nincs szívem kiszorítani Init vagy Messitvargaakos írta:Úgy tudom nem lehet eligazolni! Ezért érdemes egy olyan csapatban kezdeni amiben nagyon szeretnél játszani és ott fejlődni. Alapból kezdő vagy mindenhol szóval ezzel nincs gond.
valaki! segítség!geridoss írta:FM2010-ben hogyan tudok visszahozni egy kölcsönben lévő játékost a klubbomba? Vagy szezon közben nem lehet, csak a végén? És minden meccsen azt írja az asszisztens, hogy XY (csatár) az elvártnál kevesebbet támadja le az ellenfél védőit. Ezzel mit tudok csinálni?
Előre is kösz.
Én is a Német másodosztályban kezdtem, a K'Lautern-ben. Lenyomtam ott egy szezont támadó középpályásként a két csatár mögött. Egész jól ment, bekerültem a VB keretbe. Aztán annyit írt ki a végén hogy stabil tag voltam a vb-n és jól szerepeltem, aztán már kezdődött is a második szezon. Én meg azt hittem hogy a VB-t esetleg le lehet játszanifUtBoLiStA írta:Légy profi módban hány szezont lehet végig tolni? Melyik csapatnál érdemes elkezdeni?
Helló, én ezt az oldalt használom már évek óta.Barcaádám írta:hello !hogy lehet normálisan szélről begurítani a labdát középre?? w-vel gondolom az oké de ha nyomom a w-t akkor odagurítja a kapus kezébe ha nyomok irányt jobbra vagy balra akkor nagyon vissza megy... hogy kell szépen be középre emberhez hogy helyzet vagy gól legyen belőle??
előre is hálás köszönet!
szerk:valaki nem tud egy normális letöltős oldalt ahol sok cucc van a Fifa 10hez?Piqué arc meg cipő kéne..
előre is hálás köszönet!
barca99 írta:Miki b+, te tuti csalsz.
BShift, BCtrl nálam legalábbis.Lionel86 írta:Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Még csak most raktam fel az új FIFÁT, hát mit mondjak nem olyan nagy szám, de jobb híján megteszi! Egy kérdésem lenne, pc-n melyik billentyű a TRÜKK vagy CSEL billentyű?
Előre is kösz!
4 idényt, elősző erős csapatot ajánlokfUtBoLiStA írta:Légy profi módban hány idényt lehet végig tolni? Milyen szinten érdemes kezdeni és milyen erősségű csapatnál?