Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A 23. kerettag Isten volt. :DDDozsimiki írta:GYÖNYÖRŰ!!!
megérdemelt győzelem! 6.kupa is megvan, megismételhetetlen szinte,de ezek a srácok GYŐZTESNEK születtek.
FORCA!!!
Én sem értem,miért nem kezd Touré. Az előző kezdő : Xavi,Touré,Sergi szerintem tökéletesen működött.mazsom írta:Kezdő: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Sergio Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic y Henry.
Touré nincs, már meg sem lepődök...
Szerintem meg örüljünk hogy van lehetőség a rotációra, és nem meggyötörten érkezik meg ANK-ról.MichaaBee írta:szerk.: szvsz inkább azon kéne agyalni, hogy Keita miért játszik többet, mint Touré...Most is nyugodtan játszhatna a kp-n a Xavi-Yayá-Sergi trió, erősebb lenne szerintem, mint Busquets és Keita.
Nem, de most akkor, hogy van az, hogy Busquets sorra nyomja a meccseket? Akkor 3 meccsből 1-en pihenjen, hogy a 21 éves kölyök ne legyen fullra leterhelve a Sevilla elleni meccsekre.Colos írta: Talán Ibra is megy az ANK-ra? Legalábbis az alábbi érvelés erre vonatkozott.
Nah a kezdő megadta a választ a mondandómra. Touré megint sehol és Sergi már megint kezd.gekkodan írta:Hivatalos kezdő:
VV-alves-piqué-puyol-abidal - sergio - keita - xavi - henry - ibra - messi
Yaya ismét a padon, akárcsak Pedro. Gratulálok![]()
Itt a válasz:szajko írta:De miért csak Touréval van ez?!
Akkor Ibra helyett kezdjen 50-50%-ba Bojan, Messi helyett meg Pedro.
Ez Ibráról és Messiről nem mondható el.Sőt...idén még Yayától sem láttunk kimagasló teljesítményt.
szerk.: szvsz inkább azon kéne agyalni, hogy Keita miért játszik többet, mint Touré...összesen 2 meccsel többet játszott idén mint Yayá.