Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az Irúnt se felejtsük el.szajko írta:Nálam ez 50-50%. Madrid a BL-ben évek óta 1 fos, sőt a kupában is. AlcorcónLG írta:Nyilván esélyesebb vmivel a kerete miatt madrid, de azért a Lyonnak bőven van esélye, sztem akik itt 40 százalékot adtak nekik, azok teljesen korrektek voltak, de 0-t adni, hát badarság, maradjunk annyiban.![]()
Nálam ez 50-50%. Madrid a BL-ben évek óta 1 fos, sőt a kupában is. AlcorcónLG írta: Nyilván esélyesebb vmivel a kerete miatt madrid, de azért a Lyonnak bőven van esélye, sztem akik itt 40 százalékot adtak nekik, azok teljesen korrektek voltak, de 0-t adni, hát badarság, maradjunk annyiban.
Következő fordulóban megkapjuk őketmadmushroom írta:Az utóbbi években az volt a tendencia, hogy aki kiverte a Lyont az nyerte a BL-t![]()
![]()
Az utóbbi években az volt a tendencia, hogy aki kiverte a Lyont az nyerte a BL-tMikaos írta:
Sokan írtátok, hogy ez nem az a Lyon, amelyik volt 3-4 éve. Azért azt ne felejtsük el, hogy tavaly minket kaptak, azelőtt a MU-t, azelőtt a Roma-t a legjobb 16 között, illetve azelőtt a Milan-t a legjobb 8 között. Nem egyszerű ellenfelek ugyebár. És a MU, Roma, Milan ellen éppen hogy kiestek 1-1 góllal... csak mi vertük őket meg nagyon, tavaly.
Köszönjük EmeseA Lyon - Real jóslatod -tévedés, az éppen olyan 100% Real győzelem sajna mint a miénk!
Én nem jósoltam,hanem leírtam,h személy szerint én h érzem a továbbjutást.Mint ahogy te is kifejtetted a tiédet.Mindkettő különbejáratú vélemény,így nem hiszem,h tévedés lenne.mess2009 írta:A Lyon - Real jóslatod -tévedés, az éppen olyan 100% Real győzelem sajna mint a miénk!!miihii írta:...
A Lyon - Real jóslatod -tévedés, az éppen olyan 100% Real győzelem sajna mint a miénk!!miihii írta:Elég rendesen eltalálták ezt a sorsolást.Nem semmi párharcok lesznek.
BARCA-Vfb:
Nem fog a szánkba repülni a sült galamb,de meggyőző továbbjutásunkat várom.100%-0%.(még ha ez így arcos is)
MU-Milan:
Nem lesz könnyű,de természetesen angol továbbjutásban bízom.65-35.
BM-Fior:
Abszolút kétesélyes,kiélezett párharc.50-50.
Olympiakosz-Bordó:
Elvileg francia továbbjutásnak illik lennie.30-70.
Porto-Arsenal:
Nagyobb név az Ágyús,de ez a kórházválogatott nem biztos,h elég lesz a kék-fehérek ellen.Azért 40-60.
CSZKA-Sevilla:
Szorosnak érzem.Ahogy Titinho írta:otthon mindkettő nyer,csak kérdés,h melyik mennyire.45-55.
Lyon-RM:
Sanszosabb a spanyol továbbjutás,de ha egy kicsit is görcsölnek az átok miatt,plusz jó napokat fog ki a francia csapat,némi meglepi is lehet.(ÁMEN!)40-60.
(Erről még egy gondolat.A csoportban megkapták a Milant-Kaká,most a Lyont-Benzema.HA továbbmennek,egész véletlenül a MU-t fogják kikapni sztem)
És végül
Ezt én sem tudtam volna szebbengergo9 írta: Chelsea-Inter
Egyik csapatot sem szeretem, szóval optimista vagyok legalább az egyik kiesik65-35.
Kiegészítenélek,ha nem gond.Attila-Raul írta: En Madrid szurkolokent nem akarom, h a Barca mar most kiessen (erre az esely is nagyon keves), mert akkor a bajnoksagra koncentralnanak csak...
NEKÜNK ott van még a Király Kupa is![]()
Talán mert ez a topic a BL és EL csapatairól szól?És esetleg érintett a reál,mivel továbbjutott?wwwwwwwwwwa írta:HIHETETLEN!
A Barca legnagyobb magyar szurkolói oldala, és mégis a REAL MADRID-al foglalkoznak!
Miért? Miért?...![]()
![]()
![]()
![]()
De ha mondjuk sokunk reménye válik majd be,akkor a következő körtől már nem nagyon fogunk/lesz miért foglalkozni a blankókkal
Ezt én sem tudtam volna szebbengergo9 írta: Chelsea-Inter
Egyik csapatot sem szeretem, szóval optimista vagyok legalább az egyik kiesik
Kiegészítenélek,ha nem gond.Attila-Raul írta: En Madrid szurkolokent nem akarom, h a Barca mar most kiessen (erre az esely is nagyon keves), mert akkor a bajnoksagra koncentralnanak csak...
Talán mert ez a topic a BL és EL csapatairól szól?És esetleg érintett a reál,mivel továbbjutott?wwwwwwwwwwa írta:HIHETETLEN!
A Barca legnagyobb magyar szurkolói oldala, és mégis a REAL MADRID-al foglalkoznak!
Miért? Miért?...![]()
![]()
![]()
offHIHETETLEN!
Miért? Miért?...
Ez elég egyszerű, van egy Barca a bajnokok ligájában nevű topic. Keresd felwwwwwwwwwwa írta:HIHETETLEN!
Miért? Miért?...![]()
![]()
![]()
ősi rivális, nem érdekel,h 1 porond maradna csak a madridnak, nem szeretem őket, így a kiesésüknek örülök, elég sokszor előfordult az elmúlt években,h már """csak""" a bajnokság maradt nektek,mégse kovácsoltatok belőle előnyt. (persze ez változhat,de attól még nem érdekel jelenleg)Attila-Raul írta:persze,h mindenki örülne innen (vagy majdnem mindneki) ha kiesne a Madrid,de kicsit reálisan nézve, jobb csapat mint a Lyon, lyon csoportja semmivel sem volt erősebb a Madridénál,sőőt...bajnokságban se jók, szeretném ha kiejtenék a Real-t,de 65-35 arányban CRéket tartom esélyesebbnek.
Nagy butasagnak tartom az ilyen gondolkodast.
Miert lenne jo az a Barcelonanak, ha a Real Madrid mar a legjobb 16 kozeott kiesne? Akkor nekunk megint csak a bajnoksag maradni. Es ott biztosan nem hullajtanank sok pontot ezek utan. De ha marad a BL, akkor termeszetes hogy az erez prioritast. Ket porodra egyszerre nehezebb a koncentracio, meg sokkal farasztobb...stb.
En Madrid szurkolokent nem akarom, h a Barca mar most kiessen (erre az esely is nagyon keves), mert akkor a bajnoksagra koncentralnanak csak...
Remelem, nem komplikaltam meg a dolgokat.
Én azért ebben érzek némi iróniát is a madrid fél évtizedes , vesszőfutása miatt.Kikizoli írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/baj ... adrid.html
Igazán érdekes cikk, végigolvastam, de annyira elrugaszkodik a valóságtól, tuti, hogy a cikk írója bedrogozva alkotott.
Fényezni nem kell, főleg nem ezen a fórumon; de ennyire lenézni se kéne a Madridot. Nem lesz egyszerű meccs az fix, de ha innen nem jutunk tovább, hát akkor no comment. Egyszer a rossz sorozatok is megszakadnak, a mi esetünkben pedig ennek éppen most jött el az ideje (erre Cristiano Ronaldo a garancia).Jaj már, mit kell fényezni a madridot? Én jó esélyt látok rá, h kiessenek a Lyon ellen. A RM évek óta nem vert meg a bl-ban nagy csapatot, és nálam a Lyon nagy csapatnak számít, az elmúlt években elég sokat tettek le az asztalra. Ettől függetlenül papíron persze a rm az esélyes, de az elmúlt években is mindig ők voltak, tavaly kivéve, aztán mindig jól meg lettek ....sexuálva. Meg nem kell hinni a hülye szövegnek, h itt az új madrid. Hol??? Sztem megint ki esnek.
persze,h mindenki örülne innen (vagy majdnem mindneki) ha kiesne a Madrid,de kicsit reálisan nézve, jobb csapat mint a Lyon, lyon csoportja semmivel sem volt erősebb a Madridénál,sőőt...bajnokságban se jók, szeretném ha kiejtenék a Real-t,de 65-35 arányban CRéket tartom esélyesebbnek.