Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Nagyon jó ez a sorsolás.
Egy középszintű csapat az ellenfél, aki ráadásul eléggé gyatra szezont produkál.
A Stuttgart egy jó közepes csapat, de esélytelen arra, h egy Barcelona szintű csapattal fel vegye a versenyt.
Sima továbbjutást várok.
Szánalmas ez a Madrid!
Piszkos nagy "mákjuk" van megint.. ugye támogatni kell őket, mert mégis csak otthon játszanak... Flóri lerendezte az egészet.
Legverhetőbb csapatot kapták, mi meg egy utolsó pillanatig küzdő erős német csapatot.
hallgattam a Neo fm-en az 1órási híreket, és a sport részben a BL-ről volt szó. a Juventus és a Liverpool nem jutott tovább a Bl-ben így 20 millió eurótól estek el, de így is 38 millió eurót kerestek idén ezzel a sorozattal. utána szó volt a Barcáról is, és mondja a csaj, hogy a Barca eddig 110 millió eurót keresett a BL-ben. azért ez nem semmi
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!! Koorpiklaani - Tequila
Szerintem a srácoknak Abu Dhabiban még jóbb hangulatuk lett, ahogy megtudták, hogy kit kaptunk...De nem szabad nagy melénnyel majd kimenni.
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Köszönjük annak a két jó embernek akik összhoztak a Stuttgartal..
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Elvileg, nem szabad, hogy gond legyen a továbbjutásunkkal!
azért lesznek meleg meccsek, és megint lesz "kicsi" a 8 között.
további szép napot mindenkinek
Sikeresen rossz topikot választottak itt elég sokan a többi csapat sorsolásának, mindjárt kukázok egyet itt csak a BARCA meccseiről essen szó,meg sorsolásáról, többinek ott a BL & UEFA topik.
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw