Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy tudom az Adidas meg a BWIN is megduplázta a szponzori díjait, ami nem 2-3 millió euró, hanem 10x20-30x annyi.noname írta:Erősen kétlem h Pereznek most van millája.Ha jól tudom még el is hangzott egy olyan nyilatkozat h az idei nagybevásárlás többévre szólt. Hatalmas tartozásokat halmozott fel a Realnak, nem hinném h megengedhetnek maguknak egy újabb nagy költekezést...
Igazad van. Ehhez nincs mit hozzátenni.Fecooo írta:Érdekes tendenciát vélek felfedezni ebben a topicban...
mikor MI vmi pejoratívat írunk a Real-ról, vagy olyan dolog történik, amikor "lehet cinkelni a Barcát", olyankor hemzsegnek itt a realosok. DE amikor békésebb a téma (pl Raúl érdemeinek taglalása...), akkor vhogy elfelejtenek reagálni, esetleg leírni, h igen, a barcások is tudnak becsülni egy realost, respesct nekik, vagy ilyesmi![]()
nah mind1, természetesen tisztelet kivételnek, de én így látom...
szerintem se túl hihető az a cikk , a 60 millió az egy vicc , 2011-ben jár le a szerződése és annyit kérnek értetudom, h nem igazán megbízható a Bild, de ha van ennek a hírnek alapja, asszem sok kérdést eldönt a Mi igazolási terveinkkel kapcsolatban is...
a véleményem az, h se Ribery-t, se Robinho-t nem láttam volna szívesen gránátvöröskékben...
mondjuk azt végképp nem tudom, h Ribery kinek a kárára lesz kezdő a Real-ban... ha áttérnek a 4-3-3-ra, akkor csak 1 klasszikus csatárral tudnak játszani(Benzema,Higuain,Raúl) és ugye két szélen CR és Ribery...
számomra ez túl telített...
tudom, h nem igazán megbízható a Bild, de ha van ennek a hírnek alapja, asszem sok kérdést eldönt a Mi igazolási terveinkkel kapcsolatban is...madridista.hu írta: szerda, 21:45 - A Real Madrid egyezségre jutott Franck Ribery ügyében! - állítja határozottan a Bild nevű német napilap. Állításuk szerint az üzlettel "a játékos álma vált valóra", ami a Real Madridnak nagyjából 60 millió eurójába fog kerülni. Ribery így Cristiano, Kaká és Benzema után 2010 nyarán csatlakozhat a kerethez.
hetekig szervezte Higu ezt a sajtótájékoztatót, összehívott minden újságírót, hogy elmondhassa, nem a barcelonának szurkol...Igen, így működnek ezek a dolgok!ehet hogy így van, sőt. de mi nem rohanunk a sajtóhoz, hogy címlapon legyünk.
lehet hogy így van, sőt. de mi nem rohanunk a sajtóhoz, hogy címlapon legyünk. érdekes hogy mindig az ilyen noname-k nyilatkoznak ilyeneket. Raúl miért nem tesz ilyet ?ElBartimaeus írta:Nem érzem ezt rossz megszólalásnak, elmondta, hogy a rivális ellen szurkol. Atyaég, mekkora hiba!!!!Robcsyy írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... -n-2010468
ez az ember....
már tavaly is nyilatkozott valami hülyeséget, de kegyetlenül unszimpatikus kis kötschög számomra...
de hát mit várjon az ember egy madridistától
én meg remélem hogy annyi trófeát nyer, mint tavalyAzért mert Madridista azért még nem lesz egyből valaki kötchög... Szerinted pl Messi nem szurkolt a Reál ellen a királykupában, avagy bárhol máshol? Avagy senki sem reménykedett benne, hogy a Valencia megveri a Madridot otthon? Szerintem jó páran szorítottak a denevéreknek...
Nem érzem ezt rossz megszólalásnak, elmondta, hogy a rivális ellen szurkol. Atyaég, mekkora hiba!!!!Robcsyy írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... -n-2010468
ez az ember....
már tavaly is nyilatkozott valami hülyeséget, de kegyetlenül unszimpatikus kis kötschög számomra...
én meg remélem hogy annyi trófeát nyer, mint tavaly
teljesen egyet értek..Robcsyy írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... -n-2010468
ez az ember....
én meg remélem hogy annyi trófeát nyer, mint tavaly
barca28 írta:Ferguson segíthet a Realnak Villa megszerzésében
Az egyik angol lap beszámolói szerint a Manchester United trénere, Sir Alex Ferguson legújabb kiszemeltje a Real Madridnál kissé mellőzött Karim Benzema. A szigetországi újság azt is tudni véli, hogy spanyol klub akár hajlana is az üzletre, ugyanis Madridban továbbra is napirendi ponton van David Villa megszerzése.
A The Daily Mail beszámolója szerint Sir Alex Ferguson azt a Karim Benzemát szemelte ki, aki a Real Madrid legutóbbi hét meccséből haton a padon a kezdett, míg 11 bajnoki pályára lépése alkalmával négyszer tudott eredményes lenni.
A madridi gárda vezetői továbbra is David Villa megszerzésében bíznak, így nem titok, minden ajánlatot meghallgatnak, ami a francia támadóért érkezik, Sir Alex ráadásul jól áll anyagilag: nyáron Cristiano Ronaldo Madridba igazolása 80 millió fontot hozott a Vörös Ördögök konyhájára.
Na ez érdekes lenne.Sztem ennek a fele se igaz........
Tudod Ramos-t középre is lehet tenniFernando írta:Pepe pótlására? Elég irreális. Pepe középhátvéd, Carlos meg balszélső védő... Én még ilyet sehol nem olvastam, meglepne, ha igaz lenne.barcaME55i írta:A reál fan-októl kérdezném, hogy Roberto Carlos valóban visszajön a Madridba Pepe pótlására? Ezt olvastam a marcán, a corinthiansal pedig úgy van megkötve a szerződés hogyha hivja a királyi klub akkor elengedik. Ennek mennyi a valóság-indexe?
WTF?Roberto Carlos balhatved..hogy a csudaba akarjak vele potolni Pepe-t?barcaME55i írta:A reál fan-októl kérdezném, hogy Roberto Carlos valóban visszajön a Madridba Pepe pótlására? Ezt olvastam a marcán, a corinthiansal pedig úgy van megkötve a szerződés hogyha hivja a királyi klub akkor elengedik. Ennek mennyi a valóság-indexe?
Pepe pótlására? Elég irreális. Pepe középhátvéd, Carlos meg balszélső védő... Én még ilyet sehol nem olvastam, meglepne, ha igaz lenne.barcaME55i írta:A reál fan-októl kérdezném, hogy Roberto Carlos valóban visszajön a Madridba Pepe pótlására? Ezt olvastam a marcán, a corinthiansal pedig úgy van megkötve a szerződés hogyha hivja a királyi klub akkor elengedik. Ennek mennyi a valóság-indexe?
Fecooo írta:Mikor Messinek 30as volt a mezszáma, akkor az azért volt, h játszhasson a B csapatban is. Idén Jeffren van ebben a helyzetben
1-25ig van azoknak a mezszáma, akik az első csapathoz tartoznak, efölött, akik akár mindkét csapatban pályára léphetnek
Mikor Messinek 30 as volt a szama?CS0ki írta:Soha nem volt ilyen ígéret...Nem is lehetne, mivel a spanyol bajnokságban 1-25-ig lehetnek számok, és ugye annyi a keret megengedett létszáma is. Ha nincs használva a jetes, ezentúl 24 fős keretünk lehetne csak.És remélem a Madrid tartja magát azon ígéretéhez, hogy a mezszámát visszavonultatja és tényleg nem adják oda jövőre(?) CRnek, Ribéry-nek(?) vagy valaki másnak