Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Romaric és Koné nem kaptak behívót az elefántcsontparti válogatottba,nagy meglepetésrebarca99 írta:A Sevilla várható kezdőcsapatában szerepel Koné és Romaric is. Ők nem utaztak el az ANK-ra?
Legjobb tudomásunk szerint nembarca99 írta:A Sevilla várható kezdőcsapatában szerepel Koné és Romaric is. Ők nem utaztak el az ANK-ra?
Szia!ronaldinho89 írta:Sziasztok! Lenne egy probelmám: uj vagyok még az oldalon. és nem tudok pü-t küldeni. azt irja lépjek kapcsolatba az adminisztrátorral. de azt sem tudok. mi lehet az oka?
Tökéletesen osztom... Eljutottam odáig, hogy amellett, hogy a fórumot egyre inkább kerülöm, egy ideje már a cikkeket is szelektíven olvasom.. Nekem túl sok ez az ömlengés... Tényleg már mindenhol ez folyik.. Sajnos kezd hígulni az eurobarca.Nomeg a főoldalas cikkek. Én mostanság nem igazán szánok, vagy nem tudok (mikor mi) időt a tartalmi szerkesztésre, ezért nem is szólok bele, de nekem túl sok már ez. Pep szavai, Pep a motivációs tényező, Pep ez, Pep az, Visca el Pep ésatöbbi.
Ez vicces. Köszi
Meglepne ha nem minden kategóriában Barcás győzne...Drigo írta:Elméletileg lesz, sőt szerintem gyakorlatilag néhány napon belül megkezdődik a "jelöltállítás" aztán meg a szavazás.Titinho írta:Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy idén nem-e lesz megtartva az Év Szavazása 2009? Tavaly ilyenkor azt hiszem már lehetett szavazni és év végéig tartott. De lehet, hogy rosszul emlékszem...
Úgy lehet kérlek szépen, hogy tényleg ugyanúgy hívják a kosárlabda és a kézilabda csapat edzőjét.Lionel85 írta:A kézilabda csapat cikkében azt olvasom, "Xavi Pascual együttese". Majd a kosárlabda csapat cikkében is Xavi Pascual az edző. Ez hogy lehet?