Úgy tudom az Adidas meg a BWIN is megduplázta a szponzori díjait, ami nem 2-3 millió euró, hanem 10x20-30x annyi.noname írta:Erősen kétlem h Pereznek most van millája.Ha jól tudom még el is hangzott egy olyan nyilatkozat h az idei nagybevásárlás többévre szólt. Hatalmas tartozásokat halmozott fel a Realnak, nem hinném h megengedhetnek maguknak egy újabb nagy költekezést...
Szerintem lesz pénzük. A helyzet az, hogy a madrid anyagi "feltételei" ideálisak az ilyesmihez. Ezt úgy értem, hogy amíg a bankok azt mondják, hogy vegyenek fel annyi hitelt amennyit akarnak és akkor fizessék vissza amikor akarják/tudják (kis tulzással) akkor lehet itt költekezni. Hozzáteszem Perez azért valjuk meg marhanagy üzletember is. Nem arra alapoz, hogy majd a mezek meg reklámok meg iskolák meg támogatók hozzák a bevételt. Vagy hogy 1-1 kupával nyernek 1-2 millió eurót, hanem mindig újban töri a fejét. A reklámfilmekből is tuti van hasznuk, amit pl a nike forgat CR-el. Nem tudom elképzelni hogy ne essenek le %-ok. Vagy CR-könyvéből. Persze ezek még mindig kis pénzek. Úgy tudom nyitni akarnak az ázsiai piac felé is sokkal jobban mint eddig, az lesz majd a nagy durranás... Persze emellett még rengeteg ténykedése lehet amiről fogalmunk sincs. Én nem féltam a madrid anyagi helyzetét egyáltalán...vagy hogy valaha nem lesz annyi pénzük, hogy ne tudjanak megvenni egy játékost akit a klub elenged.