Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen hamar változnak a dolgok.ElBartimaeus írta: Messi ismét a régi fényében ragyog!
Meg ez:miihii írta:A homokozóból beszállva szép gólt lőtt.![]()
Végre sikerült betalálnia ilyen ziccerből,amiket sokszor elrontott mostanában.De úgy néz ki,átbillent végre és nagy kedvvel játszva ismét megmutatta ba világnak,h mitől ő a leglegleg.
Ahogy Fecooo mondta,nincs rá jelző,csak ez![]()
LIONEL MESSI
Így van. Ennél nem is kell szálkásabbnak lennie. Izmot felszednie meg pláne nem. Attól bemerevedne, belassulna, és ezzel tönkre is menne az egész játéka, hisz az pont a gyorsaságon alakul. Ő bizony addig lesz igazán nagy játékos, amíg megvan a gyorsasága és a robbanékonysága.Lionel85 írta:Szerintem azért van mit a lecsóba aprítania, van ott szálka, nem is hájas gyerek, de neki nem is az a célja, hogy Terminátor legyen. Neki olyan a játéka, hogy ha túl sok izmot szed fel, lelassul.
én is pont ezt figyeltem meg.. (ugye messi körül nincs olyan felhajtás hogy napi 3000felülés meg ilyen izom olyan izom.. mindenkiben csak az tudatosul hogy he's just a superhuman.. szóval alapból zseni..)kanty írta:Nézve ezeket a képeket feltűnt, h Messi-n mennyi izom van és mennyire szálkás.
Sokat fejlődött az évek folyamán, már nem az a vézna srác aki volt amikor játszani kezdett a nagycsapatnál.
Alacsony, de azért fizikálisan nagyon erős, igaz ez kell is mert csak technikával a védőket kicselezeni nem lehet.
Meg hátmiihii írta:Az is meg lesz "töltve" Messivel?El fanático írta:
http://i45.tinypic.com/2i8kl1w.jpg