Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annak ellenére hogy nem úgy helyezkedik ahogy Eto kb ugyanannyi gólnál jár mint a kameruni tavaly ilyenkor.ahhoz, hogy gólt lőjön valaki ahhoz elengedhetetlen pl helyezkedés, tehát a góllövéshez szükséges dolgok között a legfontosabb a fent említett dolog, így remélem már nem találsz olyan pontot, amibe bele tudsz kötni. Wink
Mindenki értette mit akarsz mondani elsőre is ezért kár volt leírni 3x ugyanazt a hülyeséget. De neked akár Guardiola is elmagyarázhatná talán akkor sem hinnéd el hogy Ibrahimovic-nak semmi köze sincs ahoz hogy elmaradnak a folyamatos gálák eddig. Sőt szinte ő rajta múlik a legkevésbé.ElBartimaeus írta:................
szeretem ha valaki nem ért valamit meg, akkor a másikra írja ugyaneztElBartimaeus írta:
@ozsimiki, @gergo9, @LG: Látom nem nagyon fogtátok fel, hogy mit mondtam. Eto'o a szerintem legfontosabb dologban volt jobb a svédnél, minden másban Ibra. És a legfontosabb dolgot ne úgy tessék érteni, hogy góllövés, vagy passzolás, hanem azokat a dolgokat, amik szükségesek a góllövéshez, passzoláshoz, megjátszhatósághoz, meg minden egyébhez, amit mi látunk (vagy nem látunk...)
Most ebben csak én érzek egy kis ellentmondást?legfontosabb dolgot ne úgy tessék érteni, hogy góllövés, vagy passzolás, hanem azokat a dolgokat, amik szükségesek a góllövéshez
Ember nem látsz a szemedtől! Nem Ibra miatt nincs olyan játék, mint tavaly, hanem mert Henry Alves, de még Messi sincs olyan formában mint akkor! Henry tavaly sem volt tökéletes, de idén a sérüléséből felépülve még nagyon nem érzi a helyét, gyakorlatilag nem csinál semmit, ami előbbre vinné a csapatot! Alves fele olyan jó, mint tavaly ilyenkor, kb. minden ladbát vaktába belövöldöz középre azt ennyi! Messivel sem mennek annyira a kényszetítők, bár ebben benne lehet az is hogy messi sokkal többet van középen erőltetve. No és akkor Messi. Nem rossz, ez az ember nem tud rosszul játszani! De tud ennél jobban, tavaly megmutatta. Ő is folyamatosan kisebb nagyobb sérülésekkel küzdd, plusz a középen erőltetése sem teljesen tesz jót a játékának szerintem! No ezért nem vagyunk most olyan hatékonyak támadásban:ElBartimaeus írta: ...
Engem az zavar,ElBartimaeus írta:Alapvetően meghatározza a többiek játékát is egy-egy ember helyezkedése, ami a befejező csatárnál még fontosabb is, mint sokaknál, mert jól kell beindulni, elmozogni, megmozgatni a védelmet.
Na és ez az egyetlen pont, amiben Eto'o lényegesen felül múlja Ibrát. Persze ebben benne van az is, hogy Samu gyorsabb, de alapvetően sokkal jobban helyezkedik a kameruni.
Le lehet ezt írni 4-5 oldalban is de ez akkor is hülyeség marad. Nem egyszer volt olyan hogy Ibra nem játszott mégsem mentek a zsugák se Bojannak se Pedronak se Henrynek se Messinek olyan számban illetve "minőségben" mint tavaly , a tavalyi év megismételhetetlen(bámely csapatnak sztem), lesznek még ebben a szezonban is Barca gálák nem is egy de ne a tavalyi évet vegyük már összehasonlítási alapnak. Még mindig bőven mi toljuk a legszebb focit egész Európában.ElBartimaeus írta: ......
A nagybetűs FOCI akkor tud elindulni, hogyha van helyezkedés! Egy gyors személyes példa: fociztunk kis pályán, olyan gyönyörű egyérintőket toldunk, szép kényszerítőkkel, néha 1-1 hosszabb passzal fűszerezve a dolgot, sokszor beindítással a végén. A kapusunk kívülről látta a dolgot, mondta, hogy nagyon szépen játszunk, csak ne kontrázzanak le minket. (De ez már nem ide tartozik.Léfe írta:Ez a vita eldönthetetlen, de azt megjegyezném, hogy Ibra most kevésbé brillirozo Barcában játszik, mint Etoo tavaj.