Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Még a f4szával kéne egyet szereznie azért.istyke6 írta:pfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................. ez az ember nem is ember.......
Messi elodontoben golr rug , dontoben, mellez, meg mivel lehet betalalni ?:D

Katalán88 írta:És ő a világ legjobb mellű játékosa!gekkodan írta:KI HA NEM Ő?
MIKOR HA NEM MOST?
KI KÉPES MÉG ERRE?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Huppszziipp írta: Azt hiszem, elég érhető, hogy mire gondolsz.
Azt hiszem, elég érhető, hogy mire gondolsz.palesz77 írta:Ott van JonathanMikaos írta: Mindenesetre, ha kreativitásra lenne szükség a kp-n, akkor más nem is jöhetne szóba, csak Messi.nem egy izgulós fajta, és majdnem tökéletesen irányít egyedül is, Xavival tökéletes lenne. Kupán láthattuk, igaz 3-osztály, de simán elférne a kezdőben szerintem - talán elfogult vagyok, de cserének tuti jó lenne, Keitánál már most többre tartom.
![]()
Amúgy Messi remélem nem sérül meg, inkább csak 1 félidőt játsszon. De végre kezd csúcsformába endülni... Már várom, hogy egy 100%-os csapat mit fog játszani(Ibra-Messi-Ini-Xavi[-Robinho] csúcsformára gondolok
) Akkor újra gála lesz, bár mostanában Ibra is képes egyedl gálázni
A többiek közül még nem ég mindenki 100-on, de ha ez meglesz, akkor lesz igazán jó dolog Barcameccset nézni szerintem
Remélem értitek mire célzok...
Ott van JonathanMikaos írta: Mindenesetre, ha kreativitásra lenne szükség a kp-n, akkor más nem is jöhetne szóba, csak Messi.
MessiOtto,légyszíves a tartózkodási helyedet röviditsed le mert nagyon összenyomja a topicot.MessiOtto írta:Keresnék, de nem találok szavakat, kifejezéseket.
Messi....Ő nem csak egy labdarúgó a sok közül

Plusz még védekezik is és remekülszerel,nem semmiFernando írta:Leo kész. Nemtudok mit mondaniBeáll, ver egy gólt és a középpályán is megállja a helyét.
Milyen hamar változnak a dolgok.ElBartimaeus írta: Messi ismét a régi fényében ragyog!

Meg ez:miihii írta:A homokozóból beszállva szép gólt lőtt.![]()
Végre sikerült betalálnia ilyen ziccerből,amiket sokszor elrontott mostanában.De úgy néz ki,átbillent végre és nagy kedvvel játszva ismét megmutatta ba világnak,h mitől ő a leglegleg.
Ahogy Fecooo mondta,nincs rá jelző,csak ez![]()
LIONEL MESSI