Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Így van. Ennél nem is kell szálkásabbnak lennie. Izmot felszednie meg pláne nem. Attól bemerevedne, belassulna, és ezzel tönkre is menne az egész játéka, hisz az pont a gyorsaságon alakul. Ő bizony addig lesz igazán nagy játékos, amíg megvan a gyorsasága és a robbanékonysága.Lionel85 írta:Szerintem azért van mit a lecsóba aprítania, van ott szálka, nem is hájas gyerek, de neki nem is az a célja, hogy Terminátor legyen. Neki olyan a játéka, hogy ha túl sok izmot szed fel, lelassul.

én is pont ezt figyeltem meg.. (ugye messi körül nincs olyan felhajtás hogy napi 3000felülés meg ilyen izom olyan izom.. mindenkiben csak az tudatosul hogy he's just a superhuman.. szóval alapból zseni..)kanty írta:Nézve ezeket a képeket feltűnt, h Messi-n mennyi izom van és mennyire szálkás.
Sokat fejlődött az évek folyamán, már nem az a vézna srác aki volt amikor játszani kezdett a nagycsapatnál.
Alacsony, de azért fizikálisan nagyon erős, igaz ez kell is mert csak technikával a védőket kicselezeni nem lehet.
Meg hátmiihii írta:Az is meg lesz "töltve" Messivel?El fanático írta:
http://i45.tinypic.com/2i8kl1w.jpg

Neki? Semmi baja. Egyszerűen nem esik hasra attól, hogy az adott ember szülei olyan földön kecskepásztorkodtak ami olajat rejtett, mielött ő született.Corvy írta:Mi van messivel h. ilyen közömbös ahogy a cikkben írják? Mi baja lehet azon kívül h. pihenőre van fogva?:)
Sztem semmi kulonos,mindossze annyi a helyzet,h o Messi.Egy vegtelenul szereny,visszafogott ember.Latszik rajta a nyilvanos szerepleseknel,h meg mindig zavarban van ilyenkor.Amikor fenykepeztek a csapatot meg az Aranylaszti bemutatasanal is...Corvy írta:Mi van messivel h. ilyen közömbös ahogy a cikkben írják? Mi baja lehet azon kívül h. pihenőre van fogva?:)
Csá,ha netán a barcába igazolnál,akkor majd büszke leszek,hogy veled ütöttem egy fórumbanMessiOtto írta:Csá mindenkinek !
Új gyerek vagyok....14 éves.... A Haladásba focizok...Jobb szélső vagyok, irányító...Röviden ennyit
MessiOtto írta:Csá mindenkinek !
Új gyerek vagyok....14 éves.... A Haladásba focizok...Jobb szélső vagyok, irányító...Röviden ennyit
barca99 írta:omg... az Inter ellen Ibra és Messi sem játszott, mégis simán nyertünk. omg.
Nem az Atlante van lebecsülve, csak tisztában vagyok a Barca képességeivel. Ha nyerni akarnak, még egy jó formában lévő, európai csapatnak is nehéz győznie, nemhogy egy "nevesincs" mehikóinak. Omg.
Szóval ha esetleg nem is nyernénk, az nem Messi miatt lesz.
Ha az El Mundo Deportivo.es hihető forrás, akkor ott azt írják, Leo nem lesz a tagja a kezdőnek, de a padon ott lesz, de csak akkor lép pályára, ha ne adj' Isten menteni kell a menthetőt, tehát ha vesztésre vagy döntetlenre állnánk.barca99 írta:Kihagyta az első edzést, valószínűleg nem játszik az Atlante ellen.