Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Video nincs esetleg?VIII.Henrik írta:Milánóban egy férfi megdobta egy kis fém szoborral Silvio-t és kitört 2 foga, illetve betörött az orra.Sanama írta:mi történt pontosan? :S
Milánóban egy férfi megdobta egy kis fém szoborral Silvio-t és kitört 2 foga, illetve betörött az orra.Sanama írta:mi történt pontosan? :S
Aki nem látta volna:LG írta:Láttátok Berlusconit? Én röhögtem rajta egy nagyot! Grat annak, aki fejbedobta.
Én láttam. Állítólag két foga kitört, meg az orra is megsérült. Mondjuk lesz miből kigazdálkodnia a protkót, és ha úgy nézzük, viszonylag olcsón megúszta ezt a "merényletet".LG írta:Láttátok Berlusconit? Én röhögtem rajta egy nagyot! Grat annak, aki fejbedobta.
http://forum.sportklub.tv/bali 15 írta:Srácok nem tudnátok megmondani hogy a Horti Gábor melyik fórumot nézi a meccsek alatt?
Első blikkre körömlakklemosóval próbálnám én, de lehet hogy annyit érne neki mintha vízzel próbálnámMichaaBee írta:Nekem pont az ellen T90-je okozta a maradandó sérülést szegénykének.Még nem nagyon próbáltam spec. cuccokkal leszedni (nem rég történt), de első látásra nem sok reményt fűzök hozzá.
![]()
Jólvanna, picit szépítettem a történetet, () igazából csak terembe meg salakra van mercurialom, mivel füvön nem gyakran van lehetőségem focizni, ezért feleslegesnek tartottam kidobni annyi lóvét egy alkalmi cipőért.
MichaaBee írta:Nekem Nike Mercurial van minden terepre.Elég jól bevált, igaz 14 rugó körül volt, de a kinézetére nem lehet panasz. Adidas csukában még nem rúgtam, de nekem azok alapból nem nagyon jönnek be, külsőre legalábbis.
Egyékbént én is alapból a világosabb csukákat bírom, mint Mihu, csak az a bajom velük, hogy hamar koszolódnak és pl. első alkalommal összeszedtem olyan foltokat, amik már az életben ki nem jönnek.![]()
![]()
Igazából márkában változóak a tapasztalatok. Van olyan ismerősöm akinek a Nike-ja kibírt 1.5 évet is, folyamatos használat mellett, nekem 2 Nike-om volt, az első 2 hetet bírt, a második meg fél évet. Viszont volt 3 Adidasom, ebből az előző kettőnek annyi baja volt hogy kinőttem, a mostaninak is lassan csak ez lesz a baja....legközelebb pénztárcámhoz mérten fogok cipőt venni, úgytűnik nem lesz pénzem Adidasra, szóval valami más márkát fogok nézni. Kacsingatok az Umbro és a Joma felé. A Puma-k is elég borsos áron vannakMessa írta:Sziasztok!
Nem tudtok ajánlani valami jól kinéző, sportos, vagány terem, vagy salakos cipőt? Lehetőleg az utóbbi kéne, de mindkettőt megnézném.
Nem muszáj, hogy márkás legyen, csak nézzen ki jól, és ne menjen szét 1-2 rúgás után. (Focira használnám, de nem stoplist szeretnék).
http://www.rtlklub.hu/video/78233 ...barca28 írta: Nem tudná valaki belinkelni Robi tegnapi produkcióját?
Legegyszerűbben úgy, hogy a kiválasztott képet a megadott paraméterek szerint megszerkeszted Paint-tal és/vagy Irfanwiew-vel...Lionel Kicsi Messi írta:legyen szíves valaki mondja meg hoy hogyan tudok képet berakni akkor méretbe mint ami elővan irva?:O
barca28 írta:Szeretnék mindenkitől elnézést kérni akit a múltkori viselkedésemmel/hozzászólásaimmal megbántottam.Nagyon sajnálom,túlságosan elragadtattam magam.A tiltást amit kaptam teljesen jogos volt.Szeretném leszögezni ,hogy többet az én részemről az effajta viselkedés nem lesz látható a fórumon.Még egyszer elnézést.
Remélem azért annyira nem 'néztetek ki' innét.