Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kábé azért,mert ugye elég sok támadást kap a reál tőlünk ezek miatt a sorozatos bírói segítségek miatt.Most,h EGY precedenst fel tudnak mutatni idén ellenünk,gyorsan meglovagolják,h ezzel is eltereljék a figyelmet a sajátjaikról.Fecooo írta:.
MIÉRT kellett ezt?
"Nem,azzal csak ti foglalkoztok.."The Deadman/Real fan írta:nem azzal csak ti foglalkoztok , nem is keveset , de akkor most miért fáj az hogy Xavi kamu 11 -ese szóvá van téve, amikor itt 2-3 napon keresztül ment az hogy CR kamu 11-ese /ami kamu is volt/ így megy úgy , meg a bíró meg van vévé meg Franco ...Nem rosszból, de hogy szerkeszthetik ennyire elfogult emberek az oldalt? Embarassed A madrid kamu 11-eivel nem emlékszem, h ennyit foglalkoztak volna, vagy pl. a Milan ellen meg nem adott gólokkal.
Hát barátom...ekkora baromságot, komolyan mondom.The Deadman/Real fan írta:nem azzal csak ti foglalkoztok , nem is keveset , de akkor most miért fáj az hogy Xavi kamu 11 -ese szóvá van téve, amikor itt 2-3 napon keresztül ment az hogy CR kamu 11-ese /ami kamu is volt/ így megy úgy , meg a bíró meg van vévé meg Franco ...
Hangulatkeltő vagy nem az, fullra igaza van!Így kell reagálni. Gratulálok neked, az egyik legnagyobb hangulatkeltőnek! Wink
pl. Eto ki kellett volna vágni a nyelvét amikor részegen ország világ előtt elkezdte k..va anyázni a Madridot és a szurkolóit![]()
Pepe sérülése nem a stáb hibája , ilyen sérülés bárkivel megeshet , pl. nálatok Milito sérülése is ilyen volt , nem bántotta senki csak rosszul lépettValamit nem jól csinálnak madridéknál, tényleg rengeteg a sérülés. Szvsz ez az edzői stáb sara.
Nálunk is borzasztó sok volt amíg Frankék voltak, Pep teljesen más típusú edzésprogramot hozott, és meg is van az eredménye. Alig fordul elő komolyabb sérülés, és azok is bőven idő előtt felgyógyulnak.
mindenkinek elborulhat egyszer az agya , emberi dolog , akkor pl. Eto ki kellett volna vágni a nyelvét amikor részegen ország világ előtt elkezdte k..va anyázni a Madridot és a szurkolóitNem kívánok jobbulást Pepének, tartsátok bunkóságnak ha gondoljátok. Én még mindig úgy vagyok vele, hogy egy ilyen állatot nem lett volna szabad visszaengedni a pályára.
Szerintem óriási a különbség a között,h szurkolók írnak valamiről napokig egy fórumban meg a között,h egy oldal lehozza hírben ezeket a butaságokat...The Deadman/Real fan írta:nem azzal csak ti foglalkoztok , nem is keveset , de akkor most miért fáj az hogy Xavi kamu 11 -ese szóvá van téve, amikor itt 2-3 napon keresztül ment az hogy CR kamu 11-ese /ami kamu is volt/ így megy úgy , meg a bíró meg van vévé meg Franco ...Nem rosszból, de hogy szerkeszthetik ennyire elfogult emberek az oldalt? Embarassed A madrid kamu 11-eivel nem emlékszem, h ennyit foglalkoztak volna, vagy pl. a Milan ellen meg nem adott gólokkal.
nem azzal csak ti foglalkoztok , nem is keveset , de akkor most miért fáj az hogy Xavi kamu 11 -ese szóvá van téve, amikor itt 2-3 napon keresztül ment az hogy CR kamu 11-ese /ami kamu is volt/ így megy úgy , meg a bíró meg van vévé meg Franco ...Nem rosszból, de hogy szerkeszthetik ennyire elfogult emberek az oldalt? Embarassed A madrid kamu 11-eivel nem emlékszem, h ennyit foglalkoztak volna, vagy pl. a Milan ellen meg nem adott gólokkal.
Ebben az esetben be kell látni, hogy nem létezik olyan, hogy jogtalan tizenegyes.salas9 írta:Mondj egy jogtalan tizenegyest, mivel kiderült,hogy a hétvégén Xavié sem volt az...
csatlakozom...Titinho írta:Hát ez már tényleg a szánalom kategória...hétfő, 12:27 - Joan Collet (az Espanyol titkára) a Barcelona tizenegyeséről: "Ha ezt a Real Madrid tennék, már mindenki Francóról vagy Gurucetáról beszélne." Közben a Marca címlapján közli, hogy Iturralde González 6 meccsen 5 tizenegyest is befújt a katalán sztárcsapat javára, de abból 4 is jogtalan volt. (madridista.hu)
Mind Collet Úr mondandója, mind ez a rövidhír.
Nevetséges komolyan mondom.
A múlt héten Ronaldo 11-esénél megjegyeztek annyit, hogy "erősen vitatható döntést hozott a játékvezető".
Most ettől jobban érzik magukat a madridisták? Most ez megint csak arra volt jó (a madridista jó szokásához híven), hogy a Barca csúnya, rossz csapatnak legyen beállítva.![]()
Ehhez a hírekhez tényleg grat! De óriási! De a Marca-nak is...meg a szerkesztőnek is.
Inkább azt számoljuk össze, hogy hány bírói segítséget kapott eddig a két csapat? A hétvégin kívül asszem 1 volt még bírói tévedés, általában velünk szemben tévednek...és a margit irányába?Hagyjuk már jó...
Szánalmas...nevetséges...
nem kell velük törődni, az Urak foglalkoznak velük, mi pórnép pedig nem tesszük ki hírekbe,rövidhírekbe,h a madridnak mit mikor hányszor tévedtek a javukra,vagy az ellenfél káráraLG írta:Nagyon igazad van. Nem rosszból, de hogy szerkeszthetik ennyire elfogult emberek az oldalt?salas9 írta:hétfő, 12:27 - Joan Collet (az Espanyol titkára) a Barcelona tizenegyeséről: "Ha ezt a Real Madrid tennék, már mindenki Francóról vagy Gurucetáról beszélne." Közben a Marca címlapján közli, hogy Iturralde González 6 meccsen 5 tizenegyest is befújt a katalán sztárcsapat javára, de abból 4 is jogtalan volt. (madridista.hu)
Ne mááááárFoglalkozzatok a saját csapatotokkal, és ne találjatok ki hülyeségeket... Miért jó nektek ha kitaláltok baromságot és azzal szipultok minket, hogy kamu tizenegyesek... Nevetséges... Inkább mutassátok meg hol az az "Új Madrid". Mert én még nem láttam...
A madrid kamu 11-eivel nem emlékszem, h ennyit foglalkoztak volna, vagy pl. a Milan ellen meg nem adott gólokkal.
Hát ez már tényleg a szánalom kategória...hétfő, 12:27 - Joan Collet (az Espanyol titkára) a Barcelona tizenegyeséről: "Ha ezt a Real Madrid tennék, már mindenki Francóról vagy Gurucetáról beszélne." Közben a Marca címlapján közli, hogy Iturralde González 6 meccsen 5 tizenegyest is befújt a katalán sztárcsapat javára, de abból 4 is jogtalan volt. (madridista.hu)
Nagyon igazad van. Nem rosszból, de hogy szerkeszthetik ennyire elfogult emberek az oldalt?salas9 írta:hétfő, 12:27 - Joan Collet (az Espanyol titkára) a Barcelona tizenegyeséről: "Ha ezt a Real Madrid tennék, már mindenki Francóról vagy Gurucetáról beszélne." Közben a Marca címlapján közli, hogy Iturralde González 6 meccsen 5 tizenegyest is befújt a katalán sztárcsapat javára, de abból 4 is jogtalan volt. (madridista.hu)
Ne mááááárFoglalkozzatok a saját csapatotokkal, és ne találjatok ki hülyeségeket... Miért jó nektek ha kitaláltok baromságot és azzal szipultok minket, hogy kamu tizenegyesek... Nevetséges... Inkább mutassátok meg hol az az "Új Madrid". Mert én még nem láttam...
De ha jól tudom a Marca-nak van köze Perez úrhoz. És nem a barátunk Iturrade González. Mondj egy jogtalan tizenegyest, mivel kiderült,hogy a hétvégén Xavié sem volt az...Realista24 írta: Ha tudnál olvasni láthatnád, hogy a Marca írta...![]()
Iturralde González a barátotok, ennyi.
Ha tudnál olvasni láthatnád, hogy a Marca írta...Ne mááááár Foglalkozzatok a saját csapatotokkal, és ne találjatok ki hülyeségeket... Miért jó nektek ha kitaláltok baromságot és azzal szipultok minket, hogy kamu tizenegyesek... Nevetséges... Inkább mutassátok meg hol az az "Új Madrid". Mert én még nem láttam...
Félreértesz, én azt akartam kifejezni, h én biztos vagyok benne, h a tavaszi El Classicot is megnyerjük. Ezért mondtam, h ha sztem addig megyünk, akkor ott +3 pont, és révbe érünk.kennyke04 írta:És ha van még valami előnye a Reálnak, az az, hogy minden fontos rangadóját idegenben játszotta ősszel, tavasszal mindet otthol fogja, mi meg csak a Valenciát fogadjuk majd! Sevilla, RM, Villareal (akikkel persze hogy az elején kerültek össze, mikor egyeneset se tudtak labdába rúgni, mi meg januárba megy hajthatunk mint a güzü)AtMa (emlékezzünk, tavaly is megégtünk idegenben) és akkor még az Espanyol is ott lesz. Szóval ha Classicoig, lenne 4pont előny (esetleges vereség beleférjen) akkor valóban meglehet a Liga, de ne menjünk ennyire előre tényleg, már a január is csodás lesz (3x Sevilla, Villarreal, meg még vki)LG írta:DE, ha tavaszi Classicoig mi leszünk elől, akkor sztem mi leszünk a bajnokok
És ha van még valami előnye a Reálnak, az az, hogy minden fontos rangadóját idegenben játszotta ősszel, tavasszal mindet otthol fogja, mi meg csak a Valenciát fogadjuk majd! Sevilla, RM, Villareal (akikkel persze hogy az elején kerültek össze, mikor egyeneset se tudtak labdába rúgni, mi meg januárba megy hajthatunk mint a güzü)AtMa (emlékezzünk, tavaly is megégtünk idegenben) és akkor még az Espanyol is ott lesz. Szóval ha Classicoig, lenne 4pont előny (esetleges vereség beleférjen) akkor valóban meglehet a Liga, de ne menjünk ennyire előre tényleg, már a január is csodás lesz (3x Sevilla, Villarreal, meg még vki)LG írta:DE, ha tavaszi Classicoig mi leszünk elől, akkor sztem mi leszünk a bajnokok
Én is így gondolom. Méghozzá azért, mert BL nyerni 4 csapatnak van esélye: Arsenal, Mu, Cselzi, Barca. Sőt, igazából már az Asrenal győzelme is hatalmas bravúr lenne, így hát az kell mondanom, a Barca, Chelsea, Mu 3-s között dől el majd a BL, immáron 3. éve. Szóval kis túlzással nem kell mást tenni a címvédéshez, mint ezt a két csapatot legyőzni, sőt, szerencsés sorsolásnál csak az 1iket. Persze ez sem annyira könnyű, mint hangzik, mert azért a többi csapat ellen sem nyújthatunk rossz teljesítményt, mert akkor megfoghatnak, a másik, meg, ez ellen a 2 csapat ellen pokoli nehéz lenne a továbbjutás, főleg a kékek ellen. Az elmúlt években már legendásak a Barca-Chelsea párharcok, és nagy rá az esély, h idén egy újabb fejezettel bővül a történet.Na jól előrementem.
De a lényeg, hogy most ez a legnehezebben nyerhető sorozat szvsz, nem a BL. Hiába van ott is még életben a madrid.
Hiszed vagy nem; a madrid drukkerek nagy része se állítja azt, hogy meggyőző lenne a játékunk (ellenben ha apránként is, de a fejlődés jelei mutatkoznak), bár aki ezt 4 hónap után elvárja egy teljesen új csapattól, hát no comment. Ha jól emlékszem Rijkaard papa és brigádja se brillírozott ilyen tájt az első évben, sőt.Hm. Én meg azt mondom, ennek a realnak a játéka minden, csak nem meggyőző. Bármikor bennük van a hiba, még hazai pályán is. Csak résen kell lennünk, és ki kell használnunk, mikor hibáznak. Az pedig meggyőződésem, hogy akik tavaszra valami csodát várnak a madridtól, azok hoppon maradbnak. Kb. ez a csúcs nekik szerintem. Nem valami ijesztő.
Kényszer alatt játszunk mi is, de azért jobb, h van 5 pont előny, mintha lenne úgyanennyi hátrány.miihii írta:
Mint ahogy mi is kényszer alatt játszunk,h ez a minimális előnyünk megmaradhasson.Eddig a reál is elég jó százalékkal termeli a pontokat,így nálunk sem igen fér bele a hiba.
Mindazonáltal bízom benne,h valóra válik a reményed velük kapcsolatban
Mint ahogy mi is kényszer alatt játszunk,h ez a minimális előnyünk megmaradhasson.Eddig a reál is elég jó százalékkal termeli a pontokat,így nálunk sem igen fér bele a hiba.kanty írta:
A bajnokság hosszú és mi vagyunk lépéselőnyben. A Madrid folyamatosan kényszer alatt játszik és ez reményeim szerint a későbbiekben ez a botlásukat fogja eredményezni.![]()