Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
madridista.hu írta:A Barcelona csapata győzelemmel hangolt a vasárnapi El Clásicóra, hiszen Gerard Piqué és Pedro Rodríguez góljainak köszönhetően két vállra fektette az Internazionale együttesét.
ezt is a madridista.hu írta:A listavezető is megszerezte a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság 13. fordulójában: Deportivo La Coruna 1-3 Barcelona (Gólszerzők: Adrián 38. perc, illetve Messi 26. és 80. perc, Ibrahimovic 88. perc).
Erről ennyit.sőt még ezt is a madridista.hu írta:Tegnap este a 15. fordulóból előrehozott Xerez - Barcelona mérkőzésen a listavezető kétgólos győzelmet aratott. Xerez 0-2 Barcelona (Gólszerzők: Henry 46. perc, Ibrahimovic 93. perc).
Ez az!flzoli írta: Nem azért szurkertársam, de nekem nem rémlik, hogy a Valencia ellen ti elvetemült jól játszottatok volna, sőt nagyjából punt ugyan úgy védekeztetek mint mi, és néhány gyengus kontrán kívűl nem tettetek le semmit az asztalra.Mi legalább lőttünk 3 gólt egy katlanban. Ha már pedig ekkora eszed van, mint amekkorát a hozzászólásod első sora vízionál, akkor inkább fishgáz.....![]()
nekem meg úgy tűnt h ezt a jogtalan győzelem témát épp egy barca drukker, név szerint bojankrkic27 hozta fel. eddig a Real meccsel foglalkozott mindenki.Varatrix írta:Hát igen pont ezt bizonyítottátok az elmúlt 2 órában.
Nem érdekel, csak a nagy unalomban nincs más témátok.
![]()
Igen. És hogy bezárjuk a kört, említsük meg, hogy kb. 60%-ot mutatva megvertünk titeket.Budo írta:örüljetek! nem érdekel senkitRivaldo11 írta:Tökmindegy mivel nyerünk. Jogunk van jogtalan tizivel elért győzelemnek is örülni, mint ahogy ti is parádénak látjátok azt a hánydékot, amit hétről hétre előadtok.
A megalomániás brommal a nagyzolási mánia, meg a gőg is visszatért, de ez nem fog címekben kamatozni nálatok.
Újra rátok férne egy hatos.![]()
mi tucatjátékosokkal nyertünk. ti meg sztárokkal (Messi, Iniesta, Xavi stb.) játszottatok ellenük egy unalmas 0:0-tRivaldo11 írta:Így is lehet nyerni. Tucafutballistákkal, marcelokkal, higuainokkal, meg a semmirevaló kontrafutballal, ami most már egyértelműen a madrid sajátja. Ez a játék olyan volt, mint amivel tavasszal nyeregették a meccseiket.
Sebaj. A játékuk minden, csak nem meggyőző, bárki elkaphatja őket.
erről ennyit
Nem azért szurkertársam, de nekem nem rémlik, hogy a Valencia ellen ti elvetemült jól játszottatok volna, sőt nagyjából punt ugyan úgy védekeztetek mint mi, és néhány gyengus kontrán kívűl nem tettetek le semmit az asztalra.Mi legalább lőttünk 3 gólt egy katlanban. Ha már pedig ekkora eszed van, mint amekkorát a hozzászólásod első sora vízionál, akkor inkább fishgáz.....Rivaldo11 írta:Így is lehet nyerni. Tucafutballistákkal, marcelokkal, higuainokkal, meg a semmirevaló kontrafutballal, ami most már egyértelműen a madrid sajátja. Ez a játék olyan volt, mint amivel tavasszal nyeregették a meccseiket.
Hát igen pont ezt bizonyítottátok az elmúlt 2 órában.Budo írta:örüljetek! nem érdekel senkit![]()
legtöbb esetben... szoktam nézni madridistát de pl... a fölényes 6-0ás győzelmünkről nem láttam cikket... biztos bennem van a hiba.. vak vagyok!!! rendben URAIM!!chrissjr írta: A madridista.hu a legtöbb esetben beszámol a Real Madrid aktuális ellenfeleinek az eredményeiről.
örüljetek! nem érdekel senkitRivaldo11 írta:Tökmindegy mivel nyerünk. Jogunk van jogtalan tizivel elért győzelemnek is örülni, mint ahogy ti is parádénak látjátok azt a hánydékot, amit hétről hétre előadtok.
A megalomániás brommal a nagyzolási mánia, meg a gőg is visszatért, de ez nem fog címekben kamatozni nálatok.
Újra rátok férne egy hatos.
mi tucatjátékosokkal nyertünk. ti meg sztárokkal (Messi, Iniesta, Xavi stb.) játszottatok ellenük egy unalmas 0:0-tRivaldo11 írta:Így is lehet nyerni. Tucafutballistákkal, marcelokkal, higuainokkal, meg a semmirevaló kontrafutballal, ami most már egyértelműen a madrid sajátja. Ez a játék olyan volt, mint amivel tavasszal nyeregették a meccseiket.
Raul#7 írta: Egy jogtalanul megítélt büntetőnek köszönhetően szerezte meg a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság listavezetője a katalán derbin.
Hol írták itt, hogy jogtalanul nyertetek...??? (magyar tanárodnak üdvözlet):roll:
Az pedig aki 3 kapura lövést látott a Real részéről, az nem tudom milyen szemüvegen keresztül nézte a meccset, ha nincsenek Casillas hibái, akkor ma nem lőtt volna gólt a Valencia.
A Real teljesen megérdemelten nyert, szerencséről maximum a valenciások beszélhetnek erről ennyit.
Szerintem sem.csababarca írta:De a ti oldalatok örömmel foglalkozik az ilyen dolgokkal...nem tudom ,hogy ha mondjuk mi kapunk ki egy ilyen tizivel akkor is így lett e volna kiírva,hogy jogtalan 11essel kapott ki a Barcelona.
Szerintem nem.
max az böki a szemét(ami szerintem is csak jobban uszítja a két tábort), hogy ide nincs ki írva, ha netalántán nem adnak meg gólt nektek (2 milan meccsen+racing ellen v ki ellen már), vagy épphogy egy jogtalan tizivel hoztátok vissza a meccsbe magatokat(lehet itt "ha"-zni hogyha az nincs, vert még egyett rinyáldó, de semmi nem garantálja, hogy hoztátok is volna)ferninho írta:????madridista.hu írta:szombat, 22:00 - Egy jogtalanul megítélt büntetőnek köszönhetően szerezte meg a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság listavezetője a katalán derbin. Barcelona 1-0 Espanyol (Gólszerző: Ibrahimovic 38. perc)
mi a probléma???
esetleg annyira vak vagyok és jogos volt a büntető???![]()
vagy nem olvastuk át alaposan a rövidhírt???
Értem.Getti írta:
bojankrkic27-nek
Egy jogtalanul megítélt büntetőnek köszönhetően szerezte meg a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság listavezetője a katalán derbin.bojankrkic27 írta:Üdv mindenkinek!
nem nagyon szoktam ebbe a topicba írni.. talán még nem is írtam.. eddig bírtam.. egy kérdés?! a madridistán miért irják hírbe ki hogy jogtalanul nyertünk????? mi soha nem tettünk ilyet (legalábbis én még nem találkoztam vele) de mondja meg vki hogy az az überkulturált hely mert ugye annak tartják magukat.. megteszi és még akkor is verik a nyálukat hogy ők úriemberek!!! UTÁLOM ŐKET!!! ez van! lehet engem elítélni.. nem szeretni!! de akkor hogy is van ez????![]()
bojankrkic27 írta:Üdv mindenkinek!
nem nagyon szoktam ebbe a topicba írni.. talán még nem is írtam.. eddig bírtam.. egy kérdés?! a madridistán miért irják hírbe ki hogy jogtalanul nyertünk????? mi soha nem tettünk ilyet (legalábbis én még nem találkoztam vele) de mondja meg vki hogy az az überkulturált hely mert ugye annak tartják magukat.. megteszi és még akkor is verik a nyálukat hogy ők úriemberek!!! UTÁLOM ŐKET!!! ez van! lehet engem elítélni.. nem szeretni!! de akkor hogy is van ez????![]()
????madridista.hu írta:szombat, 22:00 - Egy jogtalanul megítélt büntetőnek köszönhetően szerezte meg a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság listavezetője a katalán derbin. Barcelona 1-0 Espanyol (Gólszerző: Ibrahimovic 38. perc)
No-no azért provokálni nem kell, megnéztem azt a rövidhírt és nem az van írva, hogy jogtalanul nyertünk hanemhogy jogtalan tizenegyessel. Szövegértelmezési bajainkat ne provokálásra fogjuk ha lehet. Jó éjszakát!csababarca írta:Meg is válaszoltad hogy miért.bojankrkic27 írta:Üdv mindenkinek!
Mert ők az Urak klubja, a Királyi Gárda.
bojankrkic27-nekcsababarca írta:Getti írta:Szerinted nem volt az?
Az is ennyire zavar mikor a szurkolótársaid elismerik vagy a TV-ben ezt mondja a kommentár vagy a szakértő?
Vagy csak a madridra vagy ennyire kiélezve?
Ez kinek szólt?
de az volt! nem volt 11es! elismerem... de meg ne haragudj mi a f*szt foglalkoztok ti azzal??? az a nagy úri klub, úri oldal(mert ugye ott ez a módi...)!!! hm?????? engem bosszant!Getti írta:Szerinted nem volt az?
Az is ennyire zavar mikor a szurkolótársaid elismerik vagy a TV-ben ezt mondja a kommentár vagy a szakértő?
szövegértés: 1!bojankrkic27 írta:Üdv mindenkinek!
Getti írta:Szerinted nem volt az?