Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2009.12.13. 00:27:05

Csak találomra beleolvasgattam a régebbi rövid hírek közé:
madridista.hu írta:A Barcelona csapata győzelemmel hangolt a vasárnapi El Clásicóra, hiszen Gerard Piqué és Pedro Rodríguez góljainak köszönhetően két vállra fektette az Internazionale együttesét.
ezt is a madridista.hu írta:A listavezető is megszerezte a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság 13. fordulójában: Deportivo La Coruna 1-3 Barcelona (Gólszerzők: Adrián 38. perc, illetve Messi 26. és 80. perc, Ibrahimovic 88. perc).
sőt még ezt is a madridista.hu írta:Tegnap este a 15. fordulóból előrehozott Xerez - Barcelona mérkőzésen a listavezető kétgólos győzelmet aratott. Xerez 0-2 Barcelona (Gólszerzők: Henry 46. perc, Ibrahimovic 93. perc).
Erről ennyit.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.12.13. 00:26:32

flzoli írta: Nem azért szurkertársam, de nekem nem rémlik, hogy a Valencia ellen ti elvetemült jól játszottatok volna, sőt nagyjából punt ugyan úgy védekeztetek mint mi, és néhány gyengus kontrán kívűl nem tettetek le semmit az asztalra.Mi legalább lőttünk 3 gólt egy katlanban. Ha már pedig ekkora eszed van, mint amekkorát a hozzászólásod első sora vízionál, akkor inkább fishgáz..... :oops:
Ez az!
Hántolgassuk hogy ki mit játszott egy-egy másik csapat ellen.
Akkor most terítéken a Sporting Gijón.
Mi legalább elbírunk velük. :lol: :lol:

Kb ennyi értelme volt a hozzászólásodnak.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Budo
Barça B

2009.12.13. 00:24:47

Varatrix írta:Hát igen pont ezt bizonyítottátok az elmúlt 2 órában.
Nem érdekel, csak a nagy unalomban nincs más témátok.
:lol: :lol:
nekem meg úgy tűnt h ezt a jogtalan győzelem témát épp egy barca drukker, név szerint bojankrkic27 hozta fel. eddig a Real meccsel foglalkozott mindenki.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.13. 00:24:24

Budo írta:
Rivaldo11 írta:Tökmindegy mivel nyerünk. Jogunk van jogtalan tizivel elért győzelemnek is örülni, mint ahogy ti is parádénak látjátok azt a hánydékot, amit hétről hétre előadtok.
A megalomániás brommal a nagyzolási mánia, meg a gőg is visszatért, de ez nem fog címekben kamatozni nálatok.
Újra rátok férne egy hatos.
örüljetek! nem érdekel senkit :D
Rivaldo11 írta:Így is lehet nyerni. Tucafutballistákkal, marcelokkal, higuainokkal, meg a semmirevaló kontrafutballal, ami most már egyértelműen a madrid sajátja. Ez a játék olyan volt, mint amivel tavasszal nyeregették a meccseiket.
Sebaj. A játékuk minden, csak nem meggyőző, bárki elkaphatja őket.
mi tucatjátékosokkal nyertünk. ti meg sztárokkal (Messi, Iniesta, Xavi stb.) játszottatok ellenük egy unalmas 0:0-t
erről ennyit
Igen. És hogy bezárjuk a kört, említsük meg, hogy kb. 60%-ot mutatva megvertünk titeket.
Az uccsó fél órában egymástól kérdezgették a játékosaitok ,hogy merre lehet a labda.
A narancssárgával írogató mittudoménkinek meg annyit üzennék, hogy ha csak az az érvetek, hogy mi ikszeltünk velük, inkább ne írjatok semmit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.12.13. 00:27:17-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
flzoli
Barça C

2009.12.13. 00:23:03

Rivaldo11 írta:Így is lehet nyerni. Tucafutballistákkal, marcelokkal, higuainokkal, meg a semmirevaló kontrafutballal, ami most már egyértelműen a madrid sajátja. Ez a játék olyan volt, mint amivel tavasszal nyeregették a meccseiket.
Nem azért szurkertársam, de nekem nem rémlik, hogy a Valencia ellen ti elvetemült jól játszottatok volna, sőt nagyjából punt ugyan úgy védekeztetek mint mi, és néhány gyengus kontrán kívűl nem tettetek le semmit az asztalra.Mi legalább lőttünk 3 gólt egy katlanban. Ha már pedig ekkora eszed van, mint amekkorát a hozzászólásod első sora vízionál, akkor inkább fishgáz..... :oops:
A világválságra való tekintettel az energiaköltégek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén...

_/ Viva la REAL /_
Varatrix
Director del Fútbol

2009.12.13. 00:21:26

Budo írta:örüljetek! nem érdekel senkit :D
Hát igen pont ezt bizonyítottátok az elmúlt 2 órában.
Nem érdekel, csak a nagy unalomban nincs más témátok.
:lol: :lol:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.13. 00:18:42

chrissjr írta: A madridista.hu a legtöbb esetben beszámol a Real Madrid aktuális ellenfeleinek az eredményeiről.
legtöbb esetben... szoktam nézni madridistát de pl... a fölényes 6-0ás győzelmünkről nem láttam cikket... biztos bennem van a hiba.. vak vagyok!!! rendben URAIM!!
Budo
Barça B

2009.12.13. 00:18:04

Rivaldo11 írta:Tökmindegy mivel nyerünk. Jogunk van jogtalan tizivel elért győzelemnek is örülni, mint ahogy ti is parádénak látjátok azt a hánydékot, amit hétről hétre előadtok.
A megalomániás brommal a nagyzolási mánia, meg a gőg is visszatért, de ez nem fog címekben kamatozni nálatok.
örüljetek! nem érdekel senkit :D
mi tucatjátékosokkal nyertünk. ti meg sztárokkal (Messi, Iniesta, Xavi stb.) játszottatok ellenük egy unalmas 0:0-t
erről ennyit
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2009.12.13. 00:14:26

Valamit tisztázzunk:

A madridista.hu a legtöbb esetben beszámol a Real Madrid aktuális ellenfeleinek az eredményeiről.

Az eurobarca.hu pedig igen ritka esetben, maximum a beszámoló cikkekben.

Így nem értem hogyan lehet összehasonlítani a két oldalt ilyen téren.

A tizenegyes pedig jogtalan volt.

Nem értem mi a probléma.
Getti
Barça B

2009.12.13. 00:14:16

No egy szó mint száz, jó meccs volt.

Amit viszont sajnálok, hogy egyre élesedik a szurkolótáborok közötti ellentét. A reálosok már gyakorlatilag antibarcások, a barcások antireálosok.

Kár.

Én pl. szeretem a Valenciát is meg a Reált is és jó volt látni egy izgi meccset.

Barcát is elismerem, sőt azt szeretném, ha a spanyol bajnokság lenne a legerősebb. Tavaly is és az idén is a Real mellett a spanyol csapatoknak fogok szurkolni a BL-ben (beleértve a Barcat is).
És azt meg csak remélni tudom, hogy a VB alatt valamilyen módon egyesíteni lehet a két tábort (legalábbis a többséget) a spanyolok mellett.
Persze lehet, hogy ez túl demagóg.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.13. 00:12:53

Tökmindegy mivel nyerünk. Jogunk van jogtalan tizivel elért győzelemnek is örülni, mint ahogy ti is parádénak látjátok azt a hánydékot, amit hétről hétre előadtok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.12.13. 00:14:43-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.13. 00:11:49

A félreértések végett!!!
már az azt követ hszemben is elismertem hogy jogtalan tizi volt.. nem is azon voltam fennakadva!!! hanem csakis azon hogy számomra érthetlen hogy miért foglalkozik vele az az úri oldal :evil: ... itt soha nem volt olyan hír hogy a madrid mikor hogyan és miért nyert........ ennyi.. és inkább hagyjuk a témát.. nem kellett vna felhoznom egyáltalán csak nem bírtam már.. kitört belőlem... SAJNÁLOM!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.13. 00:11:06

Raul#7 írta: Egy jogtalanul megítélt büntetőnek köszönhetően szerezte meg a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság listavezetője a katalán derbin.
Hol írták itt, hogy jogtalanul nyertetek...??? (magyar tanárodnak üdvözlet):roll:
Az pedig aki 3 kapura lövést látott a Real részéről, az nem tudom milyen szemüvegen keresztül nézte a meccset, ha nincsenek Casillas hibái, akkor ma nem lőtt volna gólt a Valencia.
A Real teljesen megérdemelten nyert, szerencséről maximum a valenciások beszélhetnek erről ennyit.

Üdv a fórumon.

Én annyit láttam, bocsi,jah meg ramoska kapufája.a hazaadásokat nem számolom annak :wink: Egyébként egy szódásszifonon keresztül néztem a meccset,szóval nem sokat láttam belőle. 8)

Az igaz hogy Casillas bebakizta a két gólt,de a real két góljában is alaposan közreműködött Cesar.
Higu első góljánál nem értem hol bóklászott, Garay fejesénél szintén rosszul helyezkedett.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varatrix
Director del Fútbol

2009.12.13. 00:10:20

csababarca írta:De a ti oldalatok örömmel foglalkozik az ilyen dolgokkal...nem tudom ,hogy ha mondjuk mi kapunk ki egy ilyen tizivel akkor is így lett e volna kiírva,hogy jogtalan 11essel kapott ki a Barcelona.
Szerintem nem.
Szerintem sem.
De hagyjad hagy csámcsogjanak.
Ne vedd ki a gyerek szájából a nyalókát.
Nincs több örömük az életben, csak minket lerántani.
Ők magukban úgy is tudják, hogy nekik kéne vezetniük a bajnokságot.
Az egész a fekete kéz műve...
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.13. 00:10:17

ferninho írta:
madridista.hu írta:szombat, 22:00 - Egy jogtalanul megítélt büntetőnek köszönhetően szerezte meg a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság listavezetője a katalán derbin. Barcelona 1-0 Espanyol (Gólszerző: Ibrahimovic 38. perc)
????
mi a probléma???
esetleg annyira vak vagyok és jogos volt a büntető??? :lol:
vagy nem olvastuk át alaposan a rövidhírt???
max az böki a szemét(ami szerintem is csak jobban uszítja a két tábort), hogy ide nincs ki írva, ha netalántán nem adnak meg gólt nektek (2 milan meccsen+racing ellen v ki ellen már), vagy épphogy egy jogtalan tizivel hoztátok vissza a meccsbe magatokat(lehet itt "ha"-zni hogyha az nincs, vert még egyett rinyáldó, de semmi nem garantálja, hogy hoztátok is volna) :wink:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.13. 00:07:39

Getti írta:
bojankrkic27-nek
Értem.
A 11es kamu volt,ezt senki sem vitatja...
De a ti oldalatok örömmel foglalkozik az ilyen dolgokkal...nem tudom ,hogy ha mondjuk mi kapunk ki egy ilyen tizivel akkor is így lett e volna kiírva,hogy jogtalan 11essel kapott ki a Barcelona.
Szerintem nem.
Egyébként meg ettől fügetlenül amilyen rosszul játszottunk a második játékrészben, az Esp önerőből is simán megnyerhette volna a meccset,de nem tudták...úgyhogy nem minket kell okolni hogy nyertünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Raul#7
Barça B

2009.12.13. 00:07:29

bojankrkic27 írta:Üdv mindenkinek!
nem nagyon szoktam ebbe a topicba írni.. talán még nem is írtam.. eddig bírtam.. egy kérdés?! a madridistán miért irják hírbe ki hogy jogtalanul nyertünk????? mi soha nem tettünk ilyet (legalábbis én még nem találkoztam vele) de mondja meg vki hogy az az überkulturált hely mert ugye annak tartják magukat.. megteszi és még akkor is verik a nyálukat hogy ők úriemberek!!! UTÁLOM ŐKET!!! ez van! lehet engem elítélni.. nem szeretni!! de akkor hogy is van ez???? :roll: :?
Egy jogtalanul megítélt büntetőnek köszönhetően szerezte meg a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság listavezetője a katalán derbin.
Hol írták itt, hogy jogtalanul nyertetek...??? (magyar tanárodnak üdvözlet):roll:
Az pedig aki 3 kapura lövést látott a Real részéről, az nem tudom milyen szemüvegen keresztül nézte a meccset, ha nincsenek Casillas hibái, akkor ma nem lőtt volna gólt a Valencia.
A Real teljesen megérdemelten nyert, szerencséről maximum a valenciások beszélhetnek erről ennyit.

A Barca - Espanyol: az Espanyol nem először csinálja ezt a rugdosódjunk és fetrengjünk nevű sz.r-t a Nou Campba. Nem csodálkozok, hogy Piquet és Puyol is keményebben lépett már oda nekik a végén. Lóf..sz-t érdemel az Espanyol ezzel a játékkal, menjenek a Stihl-es favágó VB-re vagy színi akadémiára inkább egy Nou Campbeli látogatás helyett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raul#7 2009.12.13. 00:18:05-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.13. 00:06:35

Mit veri itt mindenki a nyálát? :lol: Nyertünk mi is meg a Real is. Mi elsők vagyunk, ők meg másodikok. Mindkét csapat megérdemelte a győzelmet.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ferninho
Madridista

2009.12.13. 00:05:08

nem nagyon szoktam ebbe a topicba írni.. talán még nem is írtam.. eddig bírtam.. egy kérdés?! a madridistán miért irják hírbe ki hogy jogtalanul nyertünk????? mi soha nem tettünk ilyet (legalábbis én még nem találkoztam vele) de mondja meg vki hogy az az überkulturált hely mert ugye annak tartják magukat.. megteszi és még akkor is verik a nyálukat hogy ők úriemberek!!! UTÁLOM ŐKET!!! ez van! lehet engem elítélni.. nem szeretni!! de akkor hogy is van ez???? :roll: :?
madridista.hu írta:szombat, 22:00 - Egy jogtalanul megítélt büntetőnek köszönhetően szerezte meg a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság listavezetője a katalán derbin. Barcelona 1-0 Espanyol (Gólszerző: Ibrahimovic 38. perc)
????
mi a probléma???
esetleg annyira vak vagyok és jogos volt a büntető??? :lol:
vagy nem olvastuk át alaposan a rövidhírt???
madridista
barcaME55i
Jugador d'estrella

2009.12.13. 00:04:26

csababarca írta:
Meg is válaszoltad hogy miért.
Mert ők az Urak klubja, a Királyi Gárda.
No-no azért provokálni nem kell, megnéztem azt a rövidhírt és nem az van írva, hogy jogtalanul nyertünk hanemhogy jogtalan tizenegyessel. Szövegértelmezési bajainkat ne provokálásra fogjuk ha lehet. Jó éjszakát!
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Getti
Barça B

2009.12.13. 00:04:03

csababarca írta:
Getti írta:Szerinted nem volt az?
Az is ennyire zavar mikor a szurkolótársaid elismerik vagy a TV-ben ezt mondja a kommentár vagy a szakértő?

Vagy csak a madridra vagy ennyire kiélezve?

Ez kinek szólt?
bojankrkic27-nek
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.13. 00:03:49

Az is ennyire zavar mikor a szurkolótársaid elismerik vagy a TV-ben ezt mondja a kommentár vagy a szakértő?

de az volt! nem volt 11es! elismerem... de meg ne haragudj mi a f*szt foglalkoztok ti azzal??? az a nagy úri klub, úri oldal(mert ugye ott ez a módi...)!!! hm?????? engem bosszant! :? nem tehetek róla... kövezzmeg! :wink:
Budo
Barça B

2009.12.13. 00:03:40

szövegértés: 1!
nem az van odaírva, hogy jogtalanul, hanem az, (ami erre az oldalra is mellesleg,) hogy jogtalan büntetővel.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.13. 00:01:49

Ez kinek szólt?
Barca1988
Barça B

2009.12.13. 00:00:30

ÁÁÁ ez a Valencia védelem,Madrid meg hozta a szerencséjét,de hogy mindig szerencséjük van ez már gáz!!!
Igaz ma nekünk is befújta a 11est a bíró!!!
De a bajnokságot akkor is a Barca nyeri!!! :lol: :lol: 8) :D :wink: :P
Messi a király!!!:)
Lezárt