Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg is válaszoltad hogy miért.bojankrkic27 írta:Üdv mindenkinek!
nem nagyon szoktam ebbe a topicba írni.. talán még nem is írtam.. eddig bírtam.. egy kérdés?! a madridistán miért irják hírbe ki hogy jogtalanul nyertünk????? mi soha nem tettünk ilyet (legalábbis én még nem találkoztam vele) de mondja meg vki hogy az az überkulturált hely mert ugye annak tartják magukat.. megteszi és még akkor is verik a nyálukat hogy ők úriemberek!!! UTÁLOM ŐKET!!! ez van! lehet engem elítélni.. nem szeretni!! de akkor hogy is van ez????![]()
De ez nem tartozik a Vale-real madrid meccshez...( persze igaz)Varatrix írta:M azért mi sem voltunk jobbak...csababarca írta:
Getti írta:Azért ez a forduló eddig elég igazságtalan
Mi szétfocizzuk az agyunkat a 3 pontért idegenben a valencia ellen, Ti pedig kaptok ajándék +2 pontot egy Espanyol ellen a Camp Nou-ban.
És itt nem azzal van a bajunk, hogy nekünk szét kell focizni magunkat.
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de lassan ideje belátni ez a fos reál és a szuperbarca között egyre kisebb a különbség.
ez igaz, csak azt nem jegyzik kaput eltalált lövésnek ha jól tudom, bármilyen hülyén hangzik isferninho írta:ne ferdítsél légyszíves.... te is tudod hogy bazi nagy hül.yeséget írsz.....csababarca írta:Hihetelten.
3szor eltalálták a kaput és 3 gól...
De persze,nekünk csurrant cseppent egy győztes meccs.
[auto_cenzúra] játékkal győzelem,megint,és megint,és még mindig.
(a vale se érdemel győzelmet,mert 0 amit csinálnak.)
3 kaput eltalált lövés???
szólok hogy a kapufa is a kapuhoz tartozik....
csak hogy egy esetet felhozzak....
M azért mi sem voltunk jobbak...csababarca írta:Jah bocs télleg,volt egy kapufa is...azt elfelejtettem.
De hát érthető egy ilyen szemetkápráztató produktum után.
Jah bocs télleg,volt egy kapufa is...azt elfelejtettem.ferninho írta: ne ferdítsél légyszíves.... te is tudod hogy bazi nagy hül.yeséget írsz.....
3 kaput eltalált lövés???
szólok hogy a kapufa is a kapuhoz tartozik....
csak hogy egy esetet felhozzak....
ne ferdítsél légyszíves.... te is tudod hogy bazi nagy hül.yeséget írsz.....csababarca írta:Hihetelten.
3szor eltalálták a kaput és 3 gól...
De persze,nekünk csurrant cseppent egy győztes meccs.
[auto_cenzúra] játékkal győzelem,megint,és megint,és még mindig.
(a vale se érdemel győzelmet,mert 0 amit csinálnak.)
Azért azt ne feledjük el, hogy a mi labdatartásunk nagyon is támadó. Mert annak ellenére, hogy állítólag nem akarunk gyorsan támadni mégis mi lőjjük az egyik legtöbb gólt (tavaly többet sikerült,de idén is benne van a játékunkban) és elég sokat lövünk kapura. Szóval nem kellene azt állítani, hogy a ti csapatotok támadóbb és azért kap sok gólt (maximum butább futballt játszanak,de az más kategória). Egyszerűen jobb a védelmünk, a támadásaink pedig idén nem olyan hatékonyak még,de így is eléggé ütős! Sőt annyiban pontosítanék, hogy jelen állás szerint kettővel kevesebb gólt lőttetek,eggyel kevesebb meccsen. Ez azért mutatja, hogy a támadószellem közt nincs különbség:9Getti írta:Azt vettem észre, hogy nagyon szerettek jönnia gólaránnyal.
Nos, már többször ki lett fejtve, hogy mi is a gólarány lényege.
Ha egy csapat előre támad, mint pl az angol bajnokságban, mindig előre előre előre, akkor alapvetően gyorsabban fejezi be a támadásokat.
Ha egy csapat W-ben passzolgat, akkor nyilván többet van nála a labda. Hozzáteszem ezt nagyon jól csináljátok, sokáig a reál is jól csinálta, de úgy veszem észre erről kezdenek lemondani.
Szóval ha egy labdatartó és egy támadó felfogású csapat találkozik, akkor egyértelmű, kinél van többet a labda.
Ha két támadó vagy két labdatartó találkozik, akkor kiegyenlítettem az arány.
Hát most dobom el a hajam.. méghogy szétfocizzátok az agyatokat..szerintem jóval több olyan meccsetek volt tavaly amin épphogy, az utolsó percekben bemákolt góllal sikerült összeszenvedni a +2 pontot. Ez a komment bizony nagyon irigység-szagú kedves kollega..Getti írta:Azért ez a forduló eddig elég igazságtalan
Mi szétfocizzuk az agyunkat a 3 pontért idegenben a valencia ellen, Ti pedig kaptok ajándék +2 pontot egy Espanyol ellen a Camp Nou-ban.
Tavalyi bajnokságban 4-5 ilyen meccsetek volt, amikor csak úgy csurrant cseppent valahonnan a +2p
Nem mondom, hogy ne felejtsetek el fizetni a bírónak, mert alapvetően rosszak a bírók.
Azt sem mondom, hogy így könnyű bajnokságot vagy BL-t nyerni, mer valóban jó csapatotok van.
Tavaly is a sokkal rosszabb csapatunkkal üldöztünk benneteket végig, most kaka meg cr és mostmár pepe nélkül is elég jól nyomják.
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de lassan ideje belátni ez a fos reál és a szuperbarca között egyre kisebb a különbség.
Baromság a köbön. Nekünk idén nem volt még igazán szerencsés meccsünk. Tavaly meg főleg, egyáltalán nem volt olyan meccs, ahol ne nekünk lett volna kb kétszer annyi helyzetünk és ne birtokoltuk volna legalább 60%-ban a labdát. Ha tudsz ilyet mondani, akkor mondj, megdicsérlek. Az Espanyol elleni meccsen a második félidőnk nem volt erős és lehetett volna x,de azért mi irányítottuk a meccset. fáradtság, dekoncentráltság. A téli szünet után jobb játékot várunk,de ez érthető. DE!Idén jobb a reál és talán nektek sem volt igazán szerencsés meccsetek, ugyanakkor az utóbbi 3 év hemzseg az egy góllal megnyert meccsektől nálatok, ahol az ellenfélnek ugyanannyi helyzete (ha nem több) volt és ugyanakkora arányban birtokolta a labdát (ha nem nagyobban),csupán az utolsó percekben jött egy megmentő, Higuain, Raul stb. Így elbuktunk egy bajnokságot jogosan és egyet kevésbé, illetve tavaly sokáig üldöztetek úgy, hogy a két csapat között ég és föld volt a különbség, ahogy a 6-2 is mutatta. Ezek után ne beszéljetek szerencséről! Főleg nem úgy, hogy eddig nem kaptunk 11-est a bajnokságban, miközben volt legalább 6-7 gyanús szitu. És ma egy félidőig lefociztuk az Espanyolt, csak utánafáradtunk el, vagy tudatos pihentetés,visszavétel, nem tudom.Getti írta:Azért ez a forduló eddig elég igazságtalan
Tavalyi bajnokságban 4-5 ilyen meccsetek volt, amikor csak úgy csurrant cseppent valahonnan a +2p
Nem mondom, hogy ne felejtsetek el fizetni a bírónak, mert alapvetően rosszak a bírók.
Azt sem mondom, hogy így könnyű bajnokságot vagy BL-t nyerni, mer valóban jó csapatotok van.
Tavaly is a sokkal rosszabb csapatunkkal üldöztünk benneteket végig, most kaka meg cr és mostmár pepe nélkül is elég jól nyomják.
Lehet, hogy igazad van, hogy tavaly volt egy két meccs amit nehezen hoztunk.Getti írta:Azért ez a forduló eddig elég igazságtalan