Remélem igazad lesz,mert a legneccesebbnek ítélt meccsem 3:0 lettszajko írta:A Rangerst megtenni hendire?miihii írta: (0:1)Ajax-Nijmegen H 1.46
Bochum-Bayern V 1.46
(0:1)Rangers-St. Johnston H 1.69
Almería-Deportivo V 2.50
(0:1)Porto-Setúbal H 1.46
500*13.14 (pí) =6575 FT
![]()
Ezek közül az a legneccesebb.
Cehlsea-EvertonLaci0820 írta:Ez hihetetlen, hogy milyen eredmények születettek ma Főleg a Premier League-ben...
Felfoghatatlan![]()
![]()
![]()
Bolton- City 3-3 Pedig jó ideje emberhátrányba vannakgyulajj írta:85. perc környéke
Bolton-Man.city 3-2 pff(no comm)
Chelsea-Everton 3-3(Szintúgy)
Tottenham-Wolves 0-1(szintén)
3-3..ez még melehet..de gondolom egy szelvényen van a többivel.Hajrá Bolton!gyulajj írta:85. perc környéke
Bolton-Man.city 3-2 pff(no comm)
Amúgy egyet nemértek...miért raktam külön szelvényre ha biztos vagyok abba, hogy bejönnek?szajko írta:Barcaman! hát jöhetnek, de neccesek.
Nekem is 2 szelvény, de mindkettő elég gagyi kevés pénz lehet belőle...
1.
Chelsea - Everton H
Tottenham - Wolverhampton H
*(0-1)Barcelona - Espanyol H (mondtam még a kijevi 1-1-nél, hogy nem rakok soha a barcára, de messinek köszönhetően bepróbálkozok megint)
PSV - Az Alkmaar H
Marseille - Boulogne H
5002.370,- Ft
![]()
![]()
2.
Bolton - Man.City V
Man.Utd - Aston Villa H
Valencia - RM H
5003.480,- Ft
Egy nem tul jo passzban levo Liver fogadja a korhazvalogatott Arsenalt.Utobbi attehetne a fohadiszallasat a balesetire,ott szinte tobb playajuk vanfaithnomore írta:Pool-Arsenal-ról mit gondoltok? van az ágyúsoknál kihagyó, vagy szerintetek megverik idegenben Gerrardékat?
Én biza hazaira raktammiihii írta:Én megraktam,de egyáltalán nem vagyok benne biztos,h vendég is lesz.Engem csak a szorzó motivált,egy amúgy is elég meredek szelvényenvlxe írta:Sziasztok!
Pár szelvényben itt láttam a Sp.Gijon-Sevilla V 2,13 meccset :S valahogy nem érzem sima Sevilla sikernek a dolgot, valami érvet tudtok mondani miért rájuk fogadtok?![]()
De a Sporting akár meg is csípheti a Sevillát.Mindenesetre egy kicsit esélyesebbnek érzem a "V"-t.Aztán a labda gömbölyű...