Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pellegrini chileipeterphank írta:CS0ki írta:Mit lehet egy újság szavazásán ennyit vitatkozni?Tőlem kihozhatták volna dzsudzsákot is...
na így egész más amit pellegrini mond: nagyjából pont az a szokásos semmi, amit a spanyol edzőktől várhatunkCS0ki írta: Itt a goal.com-ról az interjú egy része:
In a report published by AS, the Chilean coach remained diplomatic when asked whether Barcelona would miss Lionel Messi (who has been ruled out of Saturday's match against Espanyol) more than Madrid would miss Cristiano Ronaldo, missing tomorrow due to his red card against Almeria last weekend.
"I think both teams lose along with the people who go to the stadium", declared the Madrid coach. "They are two players who are fundamental to their clubs and it is difficult to say who loses more. Football loses".
csoki: kell nektek dzs. balázs?
CS0ki írta:Mit lehet egy újság szavazásán ennyit vitatkozni?Tőlem kihozhatták volna dzsudzsákot is...
na így egész más amit pellegrini mond: nagyjából pont az a szokásos semmi, amit a spanyol edzőktől várhatunkCS0ki írta: Itt a goal.com-ról az interjú egy része:
In a report published by AS, the Chilean coach remained diplomatic when asked whether Barcelona would miss Lionel Messi (who has been ruled out of Saturday's match against Espanyol) more than Madrid would miss Cristiano Ronaldo, missing tomorrow due to his red card against Almeria last weekend.
"I think both teams lose along with the people who go to the stadium", declared the Madrid coach. "They are two players who are fundamental to their clubs and it is difficult to say who loses more. Football loses".
Itt a goal.com-ról az interjú egy része:Pellegrini:"Cristiano Ronaldo nélkül a futball az, ami veszít, és az emberek, akik majd megnézik a meccset." (Madridista.hu)
nem akarok ismét vitát gerjeszteni, de nem értem miért kell egy amúgy is egóban túltengő játékost "túlfényezni".
ezzel kb lenézi a többi játékosát az én olvasatomban...
Messi se lesz ott a mai meccsen, sőt az Inter ellen se volt, mégse hallottunk ilyen szavakat Pep-től...ő éppen ellenkezőleg mindig azt hangsúlyozza, h mindenki ugyanolyan fontos láncszeme a csapatnak...
Lehet,de spec a World Soccer igy pontoz.Aztan ha mondjuk az nso is szavaztatna,elofordulhat,h Ronaldo lenne az elso.A France Footballnal meg Henry,a Kickernel esetleg Beckham.wwwwwwwwwwa írta: De azért szerintem ezt nem így kéne számolgatni.
Sztem ugy,h osszeadtak a pontjaikat,amit ebben a 10 evben szereztek ennel a lapnal.(Nem az Aranylabda szavazas,meg ilyenek alapjan osszesitettek!) Es mivel Ronaldo,Zizu idejen TALAN tobb kiemelkedoen teljesito playa volt egyszerre,ezert valszeg jobban megoszlottak a pontok.Ergo az akkori gyoztes kevesebbet szerzett,mint mostanaban.Tavaly CR es Messi kapta gondolom a voksok nagy szazalekat,iden Leo majd a felet.Ezert is lehet par ev alatt annyi strigulaja,h megelozi a korabbi csucsplayakat.wwwwwwwwwwa írta:De azért Messi is hogy keülhet ide???????? 2. hely????????? PFFFFF
5 évet játszott az 1. ligában és kb csak 4 éve alaptag!!!!!!!!
Vannak nála AZ ELMÚLT 10 ÉV ALATT jobbak!!!!!!!!
Igazad van, azért van olyan hatás, varázslat amit nem lehet megfogni és osztályozni. Amúgy persze Zidanet elismerem, csak nem értem hogy mi a gond a helyezésén ha Aranylabda szavazásokon elért pontokkal kalkulálnak és visszavonult 06-ban és nem nyert Aranylabdát az elmúlt évtizedben?Nasty írta:Szerintem azért nem árt, ha vki mondjuk nyer aranylabdát az adott évtizedben:) Rivaldo 99ben, Zidane 98ban (hozzáteszem a 3mas, akit felsoroltál hatalmas klasszisok voltak az ezredfordulóban). Ronaldo pedig 2002-ben nyerte az uccsó nagy tornáját (VB - BL pl. nem is nyert a Reallal)Most a madriditsa kollégával értek egyet. Vicc volt ez az évtized labdarúgója szavazás. Nálam az évtized 3 legjobbja: Zidane, Ronaldo, Rivaldo
Mielőtt vmelyik hüle megkérdezné, természetesen az igazi Ronaldora gondoltam.
Ronaldinho tényleg nehéz kérdés, mert 2003-től kb. 2007-ig futbalozott tudása zenitjén, és látjuk hogy milyen mértékben visszaesett azóta.
CR is 2003-ban robbant be a foci világába, és amiket eddig elért, sztem neki is helye van a felsorolásban.
Ronnie valószínűleg azért nyerte el a díjat, mert ő tényleg annyira földönkívüli teljesítményt nyújtott anno (Barcelonában kb. félisten volt), hogy sztem kevés olyan ember van akinek ne ő lett volna a kedvenc játékosa a cselei, passzai, góljai, trükkjei után. Nem mellesleg ebben az évtizedben nyert vb, bl-t, la ligát, aranylabdát, stb-stb.stb.
Szóval sztem nagyon is megérdemli. Amiért én nem adtam volna neki a díjat, az a hihetetlen teljesítménybeli zuhanása, amivel szinte lerombolta saját maga nimbuszát....
Szerintem azért nem árt, ha vki mondjuk nyer aranylabdát az adott évtizedben:) Rivaldo 99ben, Zidane 98ban (hozzáteszem a 3mas, akit felsoroltál hatalmas klasszisok voltak az ezredfordulóban). Ronaldo pedig 2002-ben nyerte az uccsó nagy tornáját (VB - BL pl. nem is nyert a Reallal)Most a madriditsa kollégával értek egyet. Vicc volt ez az évtized labdarúgója szavazás. Nálam az évtized 3 legjobbja: Zidane, Ronaldo, Rivaldo
Hát nem 1 egzakt tudomány az biztos.LG írta:Most a madriditsa kollégával értek egyet. Vicc volt ez az évtized labdarúgója szavazás. Nálam az évtized 3 legjobbja: Zidane, Ronaldo, Rivaldoakkor még ki vannak akadva a madridisták hogy az évtized labdarúgója szavazáson megelőzte a millió dolláros bébit Laughing
Most a madriditsa kollégával értek egyet. Vicc volt ez az évtized labdarúgója szavazás. Nálam az évtized 3 legjobbja: Zidane, Ronaldo, RivaldoBenceee14 írta:nem,nem. a brazil Ronaldoról volt szó...vicc, hogy őt megelőzi. meg Zizout. nevetséges volt az a szavazásakkor még ki vannak akadva a madridisták hogy az évtized labdarúgója szavazáson megelőzte a millió dolláros bébit Laughing![]()
mert nem nézed a meccseinket valószínűleg. Albiol zseniális teljesítményt nyújtott mjdnem minden meccsén. Arbeloa egész jól megoldja a balhátvéd posztot- bár ettől függetlenül kéne oda valaki. Kaká nem találja még magát, de így is oztott mr pár halálpasszt, lőtt 1 bombagólt, stb, jó lesz ő.Bocsánat, de én azt látom, hogy fél év telt el a galaktikus igazolások óta.
Az érkező játékosok közül Ronaldo az egyetlen aki használható teljesítmény nyújt.
Az is látom hogy a madridi néző közönség (nem csak a magyar madridista fórum) télen is szeretne új játékosokat a csapatban látni.
Na most ez eladásokkal jár.
Remélem sikerül Benzemával is úgy elbánni, mint Huntellaral.
Puszta türelmetlenség miatt.
Ha az ilyes fajta butaságaitokat belátnátok, és nem bíznátok vakon Pérezbe.
Sokkalta jobb csapatot lehetne építeni.
Talán a hozzászólás hatására megváltozik a véleményed, bár ki tudja? Wink
A portugál sztárocskán is keseregtek. Ha nem vetted volna észre akkor lehet hogy kirekesztettek onnanBenceee14 írta:nem,nem. a brazil Ronaldoról volt szó...vicc, hogy őt megelőzi. meg Zizout. nevetséges volt az a szavazásakkor még ki vannak akadva a madridisták hogy az évtized labdarúgója szavazáson megelőzte a millió dolláros bébit Laughing
Bocsánat, de én azt látom, hogy fél év telt el a galaktikus igazolások óta.Benceee14 írta:gratulálok. de talán ha nem csak 1 fél mondatot olvasnál el az egészből, megváltozna véleményed. bár, ki tudja?Az én olvasatomban:
Pellegrini:"Cristiano Ronaldo nélkül a mi futballunk az, ami veszít, és az emberek, akik majd megnézik a meccset rájönnek, hogy nem költöttünk elég pénzt játékosokra."
nem,nem. a brazil Ronaldoról volt szó...vicc, hogy őt megelőzi. meg Zizout. nevetséges volt az a szavazásakkor még ki vannak akadva a madridisták hogy az évtized labdarúgója szavazáson megelőzte a millió dolláros bébit Laughing
gratulálok. de talán ha nem csak 1 fél mondatot olvasnál el az egészből, megváltozna véleményed. bár, ki tudja?Az én olvasatomban:
Pellegrini:"Cristiano Ronaldo nélkül a mi futballunk az, ami veszít, és az emberek, akik majd megnézik a meccset rájönnek, hogy nem költöttünk elég pénzt játékosokra."
Pellegrini írta:"Én sosem keseregtem a hiányzók miatt, nem csorbítva a hiányzók fontosságát, semmiféle vakmerőséget nem jelent Kaká és Cristiano Ronaldo nélkül játszani. Pályára léphetnek más játékosok, és ugyanúgy nyerhetünk. Nem írnánk alá a döntetlent"
Már nem is a csapat veszít hanem 1 társadalom mert nem láthatjaFecooo írta:Pellegrini:"Cristiano Ronaldo nélkül a futball az, ami veszít, és az emberek, akik majd megnézik a meccset." (Madridista.hu)
nem akarok ismét vitát gerjeszteni, de nem értem miért kell egy amúgy is egóban túltengő játékost "túlfényezni".
Az én olvasatomban:Fecooo írta:Pellegrini:"Cristiano Ronaldo nélkül a futball az, ami veszít, és az emberek, akik majd megnézik a meccset." (Madridista.hu)
Jogos!Azt a cirka 20 percet nem is vettem figyelembeReal Madrid 5 írta:
Szépen nézne ki a 2gól/meccs, de nem teljesen így van, mert a Zürich ellen amikor visszatért nem talált be
Jah, úgy igen, bár az Almeria elleninél nem volt vitás, hogy elbuktatta a kapus, csak a bíró azt nem látta hogy először a labdát ütötte el és ezért fújta be.miihii írta:Sztem úgy értette a kollega,h így néz ki egy jogosan befújt tizenegyes![]()
Elég impresszív eddig ez a meccs/2 gól Roninál.
Sztem úgy értette a kollega,h így néz ki egy jogosan befújt tizenegyesReal Madrid 5 írta:Ezt nem egészen értem...kennyke04 írta:(és így néz ki egy tizenegyes kedves céer)
mármint, kapufa volt, nem ment be
CR egyébiránt ismét varázsolt, BL meccseken úgy látszik "ha már rúgok egyet akko rúgok kettőt vaze"
Túlzás hogy szurkolok ma nektek de jussatok tovább, szép lenne egy klasszikus a döntőn:)
Igen, és számtalan ilyen volt a meccsen, nekem mondjuk a higu hátbarugása, és pepe fülmütéte marseille-i stoplival nagyon nem tetszett.Ezt adom, két jelenetet láttam a meccsből:
Real szöglet, kifejelik, OM-es csávó csellel eltolja Xabi mellett, kap egy elefánt puszit, OM csapattárs felíveli 2-2be vihették volna, erre a bíró visszafújja, na mondom sárgát megkapja, erre semmi... oké mondom, rendben, de akkor miért nem engedte tovább? Rá nem sokkal, szándékosan kezelt amiért már megkapta a sárgát... pár imát elmondhatott Smile
Másik meg Iker kaszálása, aminél túlzó lett volna a rögtön piros, de lehet nem vette volna olyan lazára a figurát ha meglátja a piros, sárgára még rámosolygott Laughing (és így néz ki egy tizenegyes kedves céer Razz )