maister6000cm3 írta:herlius írta:
Szerinted zseniális játék, szerintem meg nem. Nem mondom, hogy rosszul játszik, de közel sem hozza a tavalyi formáját. A statisztikák pedig csak időtöltésre jók, másra nem. A 3gól + 1gólpassz mellett csak azt felejtetted el megjegyezni, hogy ezt hány elrontott ziccer mellett hozta össze, amik akár sokba is kerülhettek volna a csapatnak.
Az oké, de ne legyünk telhetetlenek...Két meccset is eldöntöttek a góljai, mikoris a csapatnak nem igazán ment. És a csapatnak nem Messi kihagyott zinyói kerülhetnek sokba, hanem azok a potyák amiket besz*p a védelem.
Na ezt a logikát sosem szerettem.

Akkor szted ha csatár gólt rúg, akkor ő a király, de ha hibázik, akkor nem történik semmi, mert nem ezen megy el a meccs? A védő meg egy nagyszerű szerelésnél csak végzi a dolgát, de ha hibázik, és abból gól lesz, akkor máris a nyakába varhatunk mindent?
Sajnos nagyon sokan gondolkodnak így. Az én szememben egy kihagyott ziccer akkora bűn, mint egy védelmi hiba. Sajnos a védők, vkp-k még mindig nincsenek megbecsülve, pedig a mai fociban már ők hozzák a meccseken igazából. Ma már a siker kulcsa jó védekezés, a támadók másodlagosak.