Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy teljesen általános tendencia, hogy a fent említett kapusok ill. Valdes is csinálhat akármit, a futballtársadalom külön szintre helyezik őket.Buffon,Casillas,VDS jobb kapus mint Valdés de megszerezhetetlenek
Kvajó hasonlat...Mikaos írta:A kapust azért ítélik meg az emberek szigorúbban, mert elvárják a jó teljesítményt. És igazuk van.
Egy jó kapus olyan, mint egy jó dobos egy zenekarban. Ha hibázik, akkor az egész produkció mehet a levesbe. Aki kapus, annak vállalnia kell ezt a felelősséget. A "gitárosok"-csatárok, "zongoristák"-középpályások, "basszgitárosok"-védők könnyebben hibázhatnak egyszer-egyszer, mert attól még a "dal" nem fog összeomlani (legalábbis kevesebb eséllyel fog). Persze, minőségéből veszíteni fog a műsor, de nem úgy, mintha a "dobos"-kapus hibáznaezt a hibát a legnehezebb kijavítani.
Tudom én is de nem így értettem , ha ilyen csapatok ellen egy ilyen baki miatt veszítünk pontot,pontokat akkor már messze nem csak a kapus hibájaRezi Torres írta:Gergo deport 3:1re ütöttük!!
Öcskös?Kiszólt a gödör a lyukból.kicsics írta:Nemtom miről beszélsz öcskös!
A multkor is mellé nyúlt meg most is...
Mi nem normális érv ebben?
Azért mártírt ne csináljunk már magunkból,ha lehet.Ki mondta,hogy nem lehet jogosan kritizálni?Senki.Csak a kapásból elküldés és a halálba oltás,valamint a csőlátás nálam nem a kritika részbe tartozik.haze71 írta:Azért ilyen potyák után engedtessék meg egy ejnye-bejnye... Köszi...
Ezekkel saját magadat írod le, nem a többi hozzászólót, mint kb Nyilasi egy senki kommenttel.Andris írta:Tavaly is pontosan két bakijából kaptunk gólt, és pontosan egymás után.
Lyonnal 1-1, benézte Juninho szabadját nagyon, a másik meg előtte v utána volt egy bajnokin. Inkább előtte.
Ennyi volt összesen, és azon még pont is ment el szerintem. Meg bl egyenes kieséses odavágó volt.
Egyrészt megjegyezném, hogy Casillas tavaly egész évben többet potyázott mint VV, és több pont is ment el rajta a madridnak, mégse fordul meg a fejükben hogy akár egy rossz szót is szóljanak.
Másrészt tavaly és idén is annyi ziccert fog meg nekünk VV, hogy egy lapon sem említhető nemhogy a bakigóljaival, de még az összes kapott góllal sem.
Néha elgondolkodok, hogy biztosan csak a madridisták közt vannak-e olyan magas arányban birkák.
Teljesen egyetértek a véleményeddel!Én most Pintoval kezdenék. Nem azért mert gyülölöm Valdes-t, bár nem tartom a legjobb kapusnak az tuti, de voltak meccsek, mikor jól védett. Ez a két potya rosszabbúl is elsülhetett volna... Pinto meg még csak lehetőséget sem kap, hogy bizonyítson. Azért ő sem véletlen kapott Zamora díjat... Na, mindegy. Amiért én most neki Pintot védetném, az azért van, hogy Valdes lássa, nem hibázhat tétmeccsen/ken következmények nélkül.
A Depor ellen meg a Kijev ellen!Akkor múltkor!Erről a 2 esetről beszéltem...Mikor múltkor?
Hát ez egy kicsit bővebb volt,mint az enyém,de teljesen egyetértek!!!senkialfonz40 írta:Én vagyok az ügyeletes Valdes védő.![]()
Klasszikus, C.R. ziccere, egy szót sem szólhattunk volna, ha nem sikerül hárítani, szuperkupa döntő, "ziccer" hárítása, Kazany idegenben első félidő rövid sarkos lövés, már bent láttam, megfűszerezve a második félidőben egy nagyon meleg szituban, jó ütemű elsöprő kijövetellel, és valószínűleg minden nem is jutott eszembe. A hiba benne van a játékban, ez még akkor is igaz, ha egy kapusnak talán a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtania a játékosok közül. Megvan a jogotok a kritizáláshoz, mert ez egy fórum, de akkor a jó dolgokat is vegyük észre, mert úgy látom sokakban csak a régi "lepkék" maradtak meg.![]()
Ennyi hiba minden kapusban benne van, ha az aktuális potyamennyiséget Valdes két egymás utáni meccsen letudja, engem nem zavar addig, amíg "necces" meccseken pontot, pontokat köszönhetünk neki. Nem hiszem, hogy kapásból tudtok mondani olyan kapust, aki soha nem hibázott, akár egy világbajnoki vagy egy eb döntőben is akár, pedig nem "lepkegyűjtőnek" volt elkönyvelve.
Pinto szerintem nem ellenfele Valdesnek, második számú kapusnak megfelel.
Olvastam az egyik hozzászólásban a "még egy hiba és pad" elméletet, amit egy kapus esetében a legrosszabb lélektani fegyvernek gondolok. Ha megvan a bizalom, akkor játszatni kell, de, ha nincs, akkor nem stresszelem még ezzel is úgy, hogy kapuba állítom, de a "pisztolyt felakasztom a kapufára". Ha egy kapus hibázik, bántja az Őt eléggé, nem hegyezem ki mégjobban a szitut.
Teljesen egyetértek, küldtem privit! üdvbarca2010 írta: ......
5 meccsből 5 győzelem is rajta múlott.Ha a Madrid ellen nem véd úgy,akkor most csak négy győzelem van,vagy ki tudja,hogy mennyire rogytunk volna meg ha kikapunk a Madridtól!?Titinho írta:Az utolsó 5 meccsünből 5 győzelem, 10 rúgott és 2 kapott gól. Ez lehetne 10-0 arány is, ha nem bénázik Valdés.
Már kezdtem örülni, hogy végre maga mögött hagyja ezeket a hülye bakikat, erre tessék. 2 meccs (4 nap alatt), 2 baki. De legalább nem ment el rajta a 2 meccs, ennyi a szerencséje.
Előtte pedig bombaformában védett, erre most tessék. Remélem hamar elfelejti ezt a két meccset és visszatér az 1 héttel ezelőtti Valdés.
Hajrá Victor!
Azt hiszem, ez az a statisztikai mutató, ami miatt még mindig nem tud és nem is fog tudni első számű kapus lenni a spanyol válogatottban.Ha Casillas bakizik, akkor ráköv. 6-7 meccsen min nincs még1.Titinho írta:Az utolsó 5 meccsünből 5 győzelem, 10 rúgott és 2 kapott gól. Ez lehetne 10-0 arány is, ha nem bénázik Valdés.
Már kezdtem örülni, hogy végre maga mögött hagyja ezeket a hülye bakikat, erre tessék. 2 meccs (4 nap alatt), 2 baki. De legalább nem ment el rajta a 2 meccs, ennyi a szerencséje.
Előtte pedig bombaformában védett, erre most tessék. Remélem hamar elfelejti ezt a két meccset és visszatér az 1 héttel ezelőtti Valdés.
Hajrá Victor!
Mikor múltkor?kicsics írta:Nemtom miről beszélsz öcskös!Te is folyamatosan oltod Valdest normális érvek nélkül,a személyeskedés a legkevesebb,amit érdemelsz.
A multkor is mellé nyúlt meg most is...
Mi nem normális érv ebben?
Nemtom miről beszélsz öcskös!Te is folyamatosan oltod Valdest normális érvek nélkül,a személyeskedés a legkevesebb,amit érdemelsz.