Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tomsa írta:http://www.dirtytackle.net/wp-content/u ... ishirt.jpgRewolution5 írta:van valakinek képe arról , amikor a realnak gólt lőtt, hogy mi volt a trikójára írva a 2-6 nál .... az elsőre gondolok ...előre is kosz
http://www.dirtytackle.net/wp-content/u ... ishirt.jpgRewolution5 írta:van valakinek képe arról , amikor a realnak gólt lőtt, hogy mi volt a trikójára írva a 2-6 nál .... az elsőre gondolok ...előre is kosz
Na ezt a logikát sosem szerettem.maister6000cm3 írta:Az oké, de ne legyünk telhetetlenek...Két meccset is eldöntöttek a góljai, mikoris a csapatnak nem igazán ment. És a csapatnak nem Messi kihagyott zinyói kerülhetnek sokba, hanem azok a potyák amiket besz*p a védelem.herlius írta: Szerinted zseniális játék, szerintem meg nem. Nem mondom, hogy rosszul játszik, de közel sem hozza a tavalyi formáját. A statisztikák pedig csak időtöltésre jók, másra nem. A 3gól + 1gólpassz mellett csak azt felejtetted el megjegyezni, hogy ezt hány elrontott ziccer mellett hozta össze, amik akár sokba is kerülhettek volna a csapatnak.
andris?! elírták volna a számot a hátadon???? nem mindegy hogy 8 vagy 10... azért iniesta se roszzAndris írta:Ez a World Soccer, nem a Fifa év játékosa, amit általában Év játékosa címen emlegetnek, azért ezt említsük meg.
Ez is nézőpont kérdése. A védelemre nem sok panaszunk lehet szerintem. Kevesebb, mint 1 kapott gól meccsenként mindenhol a világon megsüvegelendő. Viszont amíg hátul elég egyetlen hiba, hogy pont nélkül zárjunk, addig elől viszonylag nagyobb nyugalommal lehet hibázni, ziccereket rontani. Én nem a meccsenként bekapott 1-1 gólunkra fognám az elhullajtott pontjainkat, sokkal inkább a támadóink helyzetkihasználására.maister6000cm3 írta:Az oké, de ne legyünk telhetetlenek...Két meccset is eldöntöttek a góljai, mikoris a csapatnak nem igazán ment. És a csapatnak nem Messi kihagyott zinyói kerülhetnek sokba, hanem azok a potyák amiket besz*p a védelem.herlius írta: Szerinted zseniális játék, szerintem meg nem. Nem mondom, hogy rosszul játszik, de közel sem hozza a tavalyi formáját. A statisztikák pedig csak időtöltésre jók, másra nem. A 3gól + 1gólpassz mellett csak azt felejtetted el megjegyezni, hogy ezt hány elrontott ziccer mellett hozta össze, amik akár sokba is kerülhettek volna a csapatnak.
És azért annyit így előre,h sztem korrektebb ez a lista,mint amit ki fognak hozni a Fifások.Már csak azért is,mert Kaká nincs benne a 10ben.lui1698 írta:Így van, viszont ez is egy elég szép elismerés minden érintett Barcelonai számára.Andris írta:Ez a World Soccer, nem a Fifa év játékosa, amit általában Év játékosa címen emlegetnek, azért ezt említsük meg.
Mert Messiék mellett, Pep lett az év edzője, a Barca pedig az év csapata.
Így van, viszont ez is egy elég szép elismerés minden érintett barcelonai számára.Andris írta:Ez a World Soccer, nem a Fifa év játékosa, amit általában Év játékosa címen emlegetnek, azért ezt említsük meg.
Az oké, de ne legyünk telhetetlenek...Két meccset is eldöntöttek a góljai, mikoris a csapatnak nem igazán ment. És a csapatnak nem Messi kihagyott zinyói kerülhetnek sokba, hanem azok a potyák amiket besz*p a védelem.herlius írta: Szerinted zseniális játék, szerintem meg nem. Nem mondom, hogy rosszul játszik, de közel sem hozza a tavalyi formáját. A statisztikák pedig csak időtöltésre jók, másra nem. A 3gól + 1gólpassz mellett csak azt felejtetted el megjegyezni, hogy ezt hány elrontott ziccer mellett hozta össze, amik akár sokba is kerülhettek volna a csapatnak.
A képsorok megnyugtatóbbak, mint az, amikor támogatták a pálya szélén.El fanático írta:A videofelvétel alapján nem szenvedett komolyabb sérülést...
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=5812
Ha azt veszem alapul, amikor kifordult a bokám és vérömleny keletkezett a lábfejemen, én egy hétig menni nem bírtam - Leo pedig, ha a szemem nem csal, kicsit ugyan sántikál, bár nem vagyok orvos, de komolyabb kihagyást nem fog eredményezni, egy hét pihi, speciális edzéssel...
Szerinted zseniális játék, szerintem meg nem. Nem mondom, hogy rosszul játszik, de közel sem hozza a tavalyi formáját. A statisztikák pedig csak időtöltésre jók, másra nem. A 3gól + 1gólpassz mellett csak azt felejtetted el megjegyezni, hogy ezt hány elrontott ziccer mellett hozta össze, amik akár sokba is kerülhettek volna a csapatnak.maister6000cm3 írta:Nem megy neki a játék??herlius írta: A ziccerek ilyen számú elhibázása mindenképpen mentális problémát vet fel. Az egy az egyben szituk ugyanis nem elsősorban a képességeken múlnak (akárcsak a tizenegyesek), ezek sokkal inkább a támadó és a kapus közötti pszichés párharcok. Tavaly ebben Messi zseniális volt, az idén azonban valami nincs rendben nála fejben. Ez nekem már onnan gyanús, hogy az idén szinte soha nem látok nála gólörömöt, nincs meg az az önfeledt mosoly, ami tavaly végig jellemezte a játékát. Nem tudom mire véljem ezt, de talán ő is érzi, hogy nem megy úgy neki a játék, ahogy szeretné és ez érthetően frusztrálja. Utoljára Ronaldinho-nál figyeltem meg ezt a dolgot: amikor már nem ment neki annyira a játék, egyre ritkábbak voltak a vigyorok az arcán, pedig az jelezte leginkább, hogy élvezi a játékot. Remélem nem jut Messi is az ő sorsára.![]()
![]()
![]()
![]()
Bocsi...lemaradtam valamiről???
Az elmúlt 3 meccs statisztikája: 3 gól, egy gólpassz, és kitűnő, zseniális játék. Hát tényleg nem megy neki hallod...
Nem megy neki a játék??herlius írta: A ziccerek ilyen számú elhibázása mindenképpen mentális problémát vet fel. Az egy az egyben szituk ugyanis nem elsősorban a képességeken múlnak (akárcsak a tizenegyesek), ezek sokkal inkább a támadó és a kapus közötti pszichés párharcok. Tavaly ebben Messi zseniális volt, az idén azonban valami nincs rendben nála fejben. Ez nekem már onnan gyanús, hogy az idén szinte soha nem látok nála gólörömöt, nincs meg az az önfeledt mosoly, ami tavaly végig jellemezte a játékát. Nem tudom mire véljem ezt, de talán ő is érzi, hogy nem megy úgy neki a játék, ahogy szeretné és ez érthetően frusztrálja. Utoljára Ronaldinho-nál figyeltem meg ezt a dolgot: amikor már nem ment neki annyira a játék, egyre ritkábbak voltak a vigyorok az arcán, pedig az jelezte leginkább, hogy élvezi a játékot. Remélem nem jut Messi is az ő sorsára.
A ziccerek ilyen számú elhibázása mindenképpen mentális problémát vet fel. Az egy az egyben szituk ugyanis nem elsősorban a képességeken múlnak (akárcsak a tizenegyesek), ezek sokkal inkább a támadó és a kapus közötti pszichés párharcok. Tavaly ebben Messi zseniális volt, az idén azonban valami nincs rendben nála fejben. Ez nekem már onnan gyanús, hogy az idén szinte soha nem látok nála gólörömöt, nincs meg az az önfeledt mosoly, ami tavaly végig jellemezte a játékát. Nem tudom mire véljem ezt, de talán ő is érzi, hogy nem megy úgy neki a játék, ahogy szeretné és ez érthetően frusztrálja. Utoljára Ronaldinho-nál figyeltem meg ezt a dolgot: amikor már nem ment neki annyira a játék, egyre ritkábbak voltak a vigyorok az arcán, pedig az jelezte leginkább, hogy élvezi a játékot. Remélem nem jut Messi is az ő sorsára.ElBartimaeus írta:Sajnos tényleg nem tud gólt lőni ziccerből. Ami azért is baj, mert ő az egyetlen olyan dinamikus csatár, aki robbanékony és nagyon jó ütemben lép ki és hátrányból is képes megverni az ellenfelét. Tavaly Henry és Eto'o is ilyen volt, most ez egyedül rá hárul, ezért lenne fontos, hogy belője ezeket.Frank Rijkaard írta:Beoltották a srácot ziccergól ellen?Mostanában képtelen kihasználni őket. Amúgy a szabadrúgása gyönyörű volt.