Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.12.12. 14:18:15

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... b-2009931/

Ebben azt hiszem egyet lehet érteni, CR a leggyorsabb az biztos. Viszont az hogy Rooney gyorsabb mint Messi az nevetséges szvsz! :D
Messi labdával tud igazán felgyorsulni de szerintem még labda nélkül is gyorsabb mint Rooney vagy éppen Van Persie. Szerencsére nem ez alapján ítélték oda az Aranylabdát :lol:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.12. 13:00:54

Tomsa írta:
Rewolution5 írta:van valakinek képe arról , amikor a realnak gólt lőtt, hogy mi volt a trikójára írva a 2-6 nál .... az elsőre gondolok ...előre is kosz :)
http://www.dirtytackle.net/wp-content/u ... ishirt.jpg

köszi köszi....amúgy mit jelent??? :)
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.12.12. 12:46:51

Rewolution5 írta:van valakinek képe arról , amikor a realnak gólt lőtt, hogy mi volt a trikójára írva a 2-6 nál .... az elsőre gondolok ...előre is kosz :)
http://www.dirtytackle.net/wp-content/u ... ishirt.jpg
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.12. 12:44:11

van valakinek képe arról , amikor a realnak gólt lőtt, hogy mi volt a trikójára írva a 2-6 nál .... az elsőre gondolok ...előre is kosz :)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.12. 12:10:05

Mind a kettő egyaránt fontos.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.12. 12:08:10

Sajnos a védők, vkp-k még mindig nincsenek megbecsülve, pedig a mai fociban már ők hozzák a meccseken igazából. Ma már a siker kulcsa jó védekezés, a támadók másodlagosak.[/quote]

ebben viszont en nem ertek egyet ......gondolod hogy ha nem lennne henry , messi , iniesta , ibrakadabra , xavi ...simán hoznánk a meccseket...... a csatároknak fontosabb a feladatuk, hogy ha a vedelem hibaja miatt golt rug az ellenfel akkor nem a vedok fognak jobban vedekezni , hanem a csatarnak kell golt rugni.......ha viszont a csatar kihagy egy- ket ziccert akkor onbizalom hianyban szenved...es ezt a csapattarsak segitsegevel tudja csak kiküszöbölni!!! - ugyhogy az en velemenyem szerint a csatarnak fontosabb a feladata mint a vedoknek.....de nem sokkal ,,,a vedonek is maximalis teljesitmenyt kell nyujtania az egesz meccsen......és még a kevesebb kapushiba, ugyebár........ (pont) :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.12. 11:30:04

maister6000cm3 írta:
herlius írta: Szerinted zseniális játék, szerintem meg nem. Nem mondom, hogy rosszul játszik, de közel sem hozza a tavalyi formáját. A statisztikák pedig csak időtöltésre jók, másra nem. A 3gól + 1gólpassz mellett csak azt felejtetted el megjegyezni, hogy ezt hány elrontott ziccer mellett hozta össze, amik akár sokba is kerülhettek volna a csapatnak.
Az oké, de ne legyünk telhetetlenek...Két meccset is eldöntöttek a góljai, mikoris a csapatnak nem igazán ment. És a csapatnak nem Messi kihagyott zinyói kerülhetnek sokba, hanem azok a potyák amiket besz*p a védelem.
Na ezt a logikát sosem szerettem. :evil: Akkor szted ha csatár gólt rúg, akkor ő a király, de ha hibázik, akkor nem történik semmi, mert nem ezen megy el a meccs? A védő meg egy nagyszerű szerelésnél csak végzi a dolgát, de ha hibázik, és abból gól lesz, akkor máris a nyakába varhatunk mindent? :roll: ](*,) [-X
Sajnos nagyon sokan gondolkodnak így. Az én szememben egy kihagyott ziccer akkora bűn, mint egy védelmi hiba. Sajnos a védők, vkp-k még mindig nincsenek megbecsülve, pedig a mai fociban már ők hozzák a meccseken igazából. Ma már a siker kulcsa jó védekezés, a támadók másodlagosak.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.12. 11:14:29

Andris írta:Ez a World Soccer, nem a Fifa év játékosa, amit általában Év játékosa címen emlegetnek, azért ezt említsük meg. :)
andris?! elírták volna a számot a hátadon???? nem mindegy hogy 8 vagy 10... azért iniesta se roszz :) :) :) / de messi a kiraly :D
kiserysoma #8
Barça B

2009.12.12. 10:16:37

Van valami új messivel kapcsolatban?(fog játszani a klubVB-n)
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.12.11. 14:49:09

Remélem mihamarabb felépül Leo, most nem is baj, hogy pihen egy meccset, kell ő a klubvb-re, bár azért ott sem lesznek borzasztóan erős csapatok. A lehetséges döntőbeli ellenfél, az Estudiantes sincs mostanában jó formában. Addigis jobbulást Golden Boy!
Kép
Kép
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.11. 14:40:37

Messi nem érdemli meg az itt elhangzott kritikákat, nem és nem és nem. Ott folytatta ahol tavaly abbahagyta, egy zseni, egy isten, csodás formában van továbbra is.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.10. 22:46:41

maister6000cm3 írta:
herlius írta: Szerinted zseniális játék, szerintem meg nem. Nem mondom, hogy rosszul játszik, de közel sem hozza a tavalyi formáját. A statisztikák pedig csak időtöltésre jók, másra nem. A 3gól + 1gólpassz mellett csak azt felejtetted el megjegyezni, hogy ezt hány elrontott ziccer mellett hozta össze, amik akár sokba is kerülhettek volna a csapatnak.
Az oké, de ne legyünk telhetetlenek...Két meccset is eldöntöttek a góljai, mikoris a csapatnak nem igazán ment. És a csapatnak nem Messi kihagyott zinyói kerülhetnek sokba, hanem azok a potyák amiket besz*p a védelem.
Ez is nézőpont kérdése. A védelemre nem sok panaszunk lehet szerintem. Kevesebb, mint 1 kapott gól meccsenként mindenhol a világon megsüvegelendő. Viszont amíg hátul elég egyetlen hiba, hogy pont nélkül zárjunk, addig elől viszonylag nagyobb nyugalommal lehet hibázni, ziccereket rontani. Én nem a meccsenként bekapott 1-1 gólunkra fognám az elhullajtott pontjainkat, sokkal inkább a támadóink helyzetkihasználására.
miihii
KHAL

2009.12.10. 22:40:38

lui1698 írta:
Andris írta:Ez a World Soccer, nem a Fifa év játékosa, amit általában Év játékosa címen emlegetnek, azért ezt említsük meg. :)
Így van, viszont ez is egy elég szép elismerés minden érintett Barcelonai számára.
Mert Messiék mellett, Pep lett az év edzője, a Barca pedig az év csapata. :)
És azért annyit így előre,h sztem korrektebb ez a lista,mint amit ki fognak hozni a Fifások.Már csak azért is,mert Kaká nincs benne a 10ben. :wink: NAgyjából rendben van az első tíz,és az egyéb listák is.Kábé így néz ki vhogy reálisan a szezon.
Grat mindegyik srácunknak az újabb elismerésekhez!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.10. 21:41:24

Így van, viszont ez is egy elég szép elismerés minden érintett barcelonai számára.
Mert Messiék mellett, Pep lett az év edzője, a Barca pedig az év csapata. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2009.12.10. 22:46:09-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.10. 21:33:43

Nem örülök a sérülésének, mert az elmúlt meccseken javuló formát mutatott, és barcelonai derbin jól jött volna. Persze örülök is, h nem lett semmi komoly. Csak bennem vannak a rossz emlékek az Espanollal szemben, de remélem most elkapjuk őket Messi nélkül is.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.12.10. 21:31:09

Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.12.10. 21:28:19

Ez a World Soccer, nem a Fifa év játékosa, amit általában Év játékosa címen emlegetnek, azért ezt említsük meg. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.10. 21:19:30

és IGEN! Leo besöpörte az ÉV JÁTÉKOSA címet is(a World Soccernél)! ami meglepő, h Iniesta megelőzte Xavit :shock:

viszont a TOP3 a Barca sajátnevelései lettek!

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... a-2009759/

az év csapata értelemszerűen a Barca lett, viszont a 2. helyen a spanyol válogatott végzett, így Xavi-Ini-Puyol-Piqué igencsak jó helyen vannak :D (és persze a többiek is gránátvöröskék mezben :D )

szerk: jah bocs, köszi Andris a pontosítást :oops: :D
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.10. 21:33:17-kor.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.10. 16:01:58

El fanático írta:A videofelvétel alapján nem szenvedett komolyabb sérülést...

http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=5812

Ha azt veszem alapul, amikor kifordult a bokám és vérömleny keletkezett a lábfejemen, én egy hétig menni nem bírtam - Leo pedig, ha a szemem nem csal, kicsit ugyan sántikál, bár nem vagyok orvos, de komolyabb kihagyást nem fog eredményezni, egy hét pihi, speciális edzéssel...
A képsorok megnyugtatóbbak, mint az, amikor támogatták a pálya szélén. :)
Nekem mindkét bokám kb. 3-szor volt kifordulva elég tisztességesen, én, amikor így tudtam menni másnap az kb. egy hét volt (vagy még annyi sem) és nem a Barca orvosai kezeltek! :?
Neki legyen kettő, hogy biztosan gyógyult legyen, akkor sincs baj! :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Léfe
Entrenador del Barça

2009.12.10. 15:27:34

Talán nincs gyenge formában de pont a rá szabott csiki-csuki helyzeteket sorban kihagyja. Rug golt távolrol, szabdrugásbol, csak amikor a kapus mellett-felett kellene eltenni az nem megy, pedig az Ő techinikájával nem lehetne gond. Innen nem magyarászható, de látszik a gond. Talán 1-2 bejön, és nem lesz gond.
Fecó
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.12.10. 15:19:03

Messi nincs a legjobb formájában, de mostanában javulást mutat. Nem hiába kapta meg az aranylabdát, ha nem megy neki a játék, akkoris képes eldönteni meccseket. Remélem tavaszra és nyárra igazán fomába lendül.
Hajrá MESSI! Hajrá FC BARCELONA!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.10. 14:55:22

maister6000cm3 írta:
herlius írta: A ziccerek ilyen számú elhibázása mindenképpen mentális problémát vet fel. Az egy az egyben szituk ugyanis nem elsősorban a képességeken múlnak (akárcsak a tizenegyesek), ezek sokkal inkább a támadó és a kapus közötti pszichés párharcok. Tavaly ebben Messi zseniális volt, az idén azonban valami nincs rendben nála fejben. Ez nekem már onnan gyanús, hogy az idén szinte soha nem látok nála gólörömöt, nincs meg az az önfeledt mosoly, ami tavaly végig jellemezte a játékát. Nem tudom mire véljem ezt, de talán ő is érzi, hogy nem megy úgy neki a játék, ahogy szeretné és ez érthetően frusztrálja. Utoljára Ronaldinho-nál figyeltem meg ezt a dolgot: amikor már nem ment neki annyira a játék, egyre ritkábbak voltak a vigyorok az arcán, pedig az jelezte leginkább, hogy élvezi a játékot. Remélem nem jut Messi is az ő sorsára.
Nem megy neki a játék?? :shock: :shock: :shock: :shock:
Bocsi...lemaradtam valamiről???
Az elmúlt 3 meccs statisztikája :wink: : 3 gól, egy gólpassz, és kitűnő, zseniális játék. Hát tényleg nem megy neki hallod...
Szerinted zseniális játék, szerintem meg nem. Nem mondom, hogy rosszul játszik, de közel sem hozza a tavalyi formáját. A statisztikák pedig csak időtöltésre jók, másra nem. A 3gól + 1gólpassz mellett csak azt felejtetted el megjegyezni, hogy ezt hány elrontott ziccer mellett hozta össze, amik akár sokba is kerülhettek volna a csapatnak.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.12.10. 14:37:41

herlius írta: A ziccerek ilyen számú elhibázása mindenképpen mentális problémát vet fel. Az egy az egyben szituk ugyanis nem elsősorban a képességeken múlnak (akárcsak a tizenegyesek), ezek sokkal inkább a támadó és a kapus közötti pszichés párharcok. Tavaly ebben Messi zseniális volt, az idén azonban valami nincs rendben nála fejben. Ez nekem már onnan gyanús, hogy az idén szinte soha nem látok nála gólörömöt, nincs meg az az önfeledt mosoly, ami tavaly végig jellemezte a játékát. Nem tudom mire véljem ezt, de talán ő is érzi, hogy nem megy úgy neki a játék, ahogy szeretné és ez érthetően frusztrálja. Utoljára Ronaldinho-nál figyeltem meg ezt a dolgot: amikor már nem ment neki annyira a játék, egyre ritkábbak voltak a vigyorok az arcán, pedig az jelezte leginkább, hogy élvezi a játékot. Remélem nem jut Messi is az ő sorsára.
Nem megy neki a játék?? :shock: :shock: :shock: :shock:
Bocsi...lemaradtam valamiről???
Az elmúlt 3 meccs statisztikája :wink: : 3 gól, egy gólpassz, és kitűnő, zseniális játék. Hát tényleg nem megy neki hallod...
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2009.12.10. 13:45:58

A videofelvétel alapján nem szenvedett komolyabb sérülést...

http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=5812

Ha azt veszem alapul, amikor kifordult a bokám és vérömleny keletkezett a lábfejemen, én egy hétig menni nem bírtam - Leo pedig, ha a szemem nem csal, kicsit ugyan sántikál, bár nem vagyok orvos, de komolyabb kihagyást nem fog eredményezni, egy hét pihi, speciális edzéssel...
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.10. 10:07:47

ElBartimaeus írta:
Frank Rijkaard írta:Beoltották a srácot ziccergól ellen? :) Mostanában képtelen kihasználni őket. Amúgy a szabadrúgása gyönyörű volt.
Sajnos tényleg nem tud gólt lőni ziccerből. Ami azért is baj, mert ő az egyetlen olyan dinamikus csatár, aki robbanékony és nagyon jó ütemben lép ki és hátrányból is képes megverni az ellenfelét. Tavaly Henry és Eto'o is ilyen volt, most ez egyedül rá hárul, ezért lenne fontos, hogy belője ezeket.
A ziccerek ilyen számú elhibázása mindenképpen mentális problémát vet fel. Az egy az egyben szituk ugyanis nem elsősorban a képességeken múlnak (akárcsak a tizenegyesek), ezek sokkal inkább a támadó és a kapus közötti pszichés párharcok. Tavaly ebben Messi zseniális volt, az idén azonban valami nincs rendben nála fejben. Ez nekem már onnan gyanús, hogy az idén szinte soha nem látok nála gólörömöt, nincs meg az az önfeledt mosoly, ami tavaly végig jellemezte a játékát. Nem tudom mire véljem ezt, de talán ő is érzi, hogy nem megy úgy neki a játék, ahogy szeretné és ez érthetően frusztrálja. Utoljára Ronaldinho-nál figyeltem meg ezt a dolgot: amikor már nem ment neki annyira a játék, egyre ritkábbak voltak a vigyorok az arcán, pedig az jelezte leginkább, hogy élvezi a játékot. Remélem nem jut Messi is az ő sorsára.
Válasz küldése