Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Senki téged nem szoktak így hívni?Sz.r lehet.kicsics írta:Csak úgy jött!!
Éppen sajtfejűnek is hívhatnám vagy nagyfejűnek!
Teljesen mindegy milyen jelző sztem!
Hé Senki engem nem szoktak így hívni...
Ne személyeskedjünk!
Mitől túrófejű, honnan a jelző?kicsics írta:Így van megint benne volt ez a túrófejű!
Remélem erre a szezonra befejezte,mert épp elég volt!!
Nem az a baki, hogy nem tudta megfogni, hanem az, hogy ő kotorta be... Reméljük, erre az évre ez volt a szokásos két bénázása és háláta adhat a sorsnak, hogy nem múlt rajta semmi. Amúgy csodálkoztam is, hogy eddig milyen meggyőzően védett. Aztán jött ez a két meccs... Fel a fejjelElBartimaeus írta:Eléggé szitált ott a labda aztán bénán vetődött rá, pont a keze alá csapódott le az utolsó fél méteren. Jobb helyezkedéssel meglehetett volna, de nem annyira nagy BAKI szerintem. Nem olyan égő.
Egy hangyányit hozzáértek a belőtt labdához, szerintem sem akkora hiba!ElBartimaeus írta:Eléggé szitált ott a labda aztán bénán vetődött rá, pont a keze alá csapódott le az utolsó fél méteren. Jobb helyezkedéssel meglehetett volna, de nem annyira nagy BAKI szerintem. Nem olyan égő.
Teljesen egyetértek!sneco7 írta:Sajnos várható volt,hogy előbb -utóbb megint bakizni fog.ez hozzá tartozik egy kapus életéhez.Persze így,hogy egymás után két meccsen hozta össze így kicsit durvábbnak tünik.Nincs probléma,ő is kicsit elfáradt fejben szerintem...tavaly is akkor tudott igazán jó teljesítményt nyújtani mikor beindultak a kupa meccsek és Pinto védett,így hétköznap tudott kicsit pihenni.Most folyamatosan véd heti 2 meccsen szinte mindig,így jobban benne volt a hiba lehetősége.Ez most így jött ki.Nem szoktam egyébként védeni Valdest,sőt tavaly legnagyobb kritikusai közé tartoztam,de amit tavasszal produkált,azzal meggyőzött. Fog ő még meccset nyerni nekünk ajővőben,nincs gáz!:)
A kapus hiba nagyobb vétek...sajnos ilyen a foci.Sanama írta:Igen bakizott ! Igen !!!
És? kikaptunk?
Felőlem annyit bakizik amennyi akart, amddig nyerünk....
De azért ne essünk már túlzásba. Persze nem kéne bakizni egymás után 2 meccsen, viszont csatárjaink mindig 100%osak?
Ha ők kihagynak egy ajtó-ablak helyzetet már húzzanak el innen?...
Didától lehet vett pár különórát...Ilúvatar írta:Huh, most néztem meg még egyszer, ez tényleg BAROMI SÚLYOS!!!
http://www.youtube.com/watch?v=fmN0EBL86X4
Ekkora bakit... Tiszta égő.
Meg a cípőfűző színe...Haggyuk már, Valdes képes jól védeni, de olyan buta hibákra is képes, amikkel nehéz helyzetbe hozza a csapatot.ziipp írta:Valdesnek fejben kell biztosnak lennie. Utóbbi években rendre az is.
Hibáinak oka lehet:
- a mostani kapusedző el fog menni
- nem borotválja kopaszra a haját (komolyan, szerintem ez számít - kapusként egy állatnak kell gondolnod magad, aki gyalul mindent, ami szembejön).
az időjárás is közbeszólhat...ziipp írta:Valdesnek fejben kell biztosnak lennie. Utóbbi években rendre az is.
Hibáinak oka lehet:
- a mostani kapusedző el fog menni
- nem borotválja kopaszra a haját (komolyan, szerintem ez számít - kapusként egy állatnak kell gondolnod magad, aki gyalul mindent, ami szembejön).
Hát.. Én a Tenerife ellen játszatnám Valdés helyett. Meg persze a klubvilágbajnokságon. Akkor bizonyíthatna. De biztos nem tudná kitúrni Valdést a helyérőlLeomessi14 írta:Most nem azert,de ugy gondolom,hogy ha a Klub VB-ne Pinto jol fog teljesiteni,akkor kiprobalhatjuk nehany meccsen a bajnoksagban is...(nemazert mintha Valdes rossz lenne,csak jo lenne Pintonak is bizonyitasi lehetoseget adni,sztem