Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hehe!LG írta: Magunknak a Stuttgartot, nektek az Inter
Magunknak a Stuttgartot, nektek az Intermarci. írta:Épp ezért nem ez a két csapat lesz ott.Túl egyértelmű..Jelen pillanatban sztem 2 teljesen garantált hely van: a Cselzié és a Barcáé.![]()
Szerintem döntőig nem mentek el,nem madridistaként mondom,csak 1 megérzés.A csapatotok büntet,de ebben az évben valaki megállitja a katalán gárdát.Lehet az a Chelsea,MU v. éppen Real.
Apropó mi:Remélem könnyű ellenfelet kapunk,jó lenne,ha lekerülni aza teher,hogy nem jutunk be a 8 közés.+ még nem is érzem olyan erősnek a csapatot,hogy csakúgy átmenjen 1 Interen v. 1 Bayernen...
Ti kit vártok\választanátok?
Épp ezért nem ez a két csapat lesz ott.Túl egyértelmű..Jelen pillanatban sztem 2 teljesen garantált hely van: a Cselzié és a Barcáé.
Sztem semmit sem mutatott a Real, amivel esélyesebbnek kéne tartani az mint pl. az Intert, v. a Bayernt. A realt eddig minden nagy csapat, amellyel találkozott összeverte. Sztem bőven van félni valójuk a 16 között, ha a Porto, Bayern, Inter, Lyon négyesből kapnak ellenfelet, akkor szvsz benne lesznek a kakában. Sőt, én azt mondom, ez a négyes üti őket, szóval 50 százalék esélyt látok a real búcsújára.ozsimiki írta:én továbbmegyek, azon is meglepődnék,ha az Arsenal,M.U.Chelsea,BARCA,Real 5ösből nem jutna be mindegyik kivétel nélkül a legjobb 8ba, nézve a csoportmásodikakat,és azok játékát, kb elképzelhetetlen![]()
Milan makker csapat,meg fogják kapni a Bordeax-tvagy esetleg a Lyon-t,de még a Sevillának is örülnének szerintem, többiek ellen sanszuk nem sok lesz szerintem.
Madrid:
azért most bőven van sanszuk bejutni a legjobb 8ba,Ronaldoval nem rossz a csapat,és tavaszra még talán javul a játékuk is vmennyit, szóval nálam esélyesebbek a Bayern,Fio,Inter 3asnál is, ha egyiküket kapják. többiek meg "tré" kategória.
Azt mondták Balotellinek, csak akkor van esélye a kezdőbe kerülni, ha Ibra hátrahagyott "arcát" hozzácsapja a magáéhoz, és ő ezt megcselekedte.gygerike írta: Nagyon nagy játékos lehet belőle:D Am engem kicsit emlékeztett Ibrára olyan mint ha ő lenne a "tanitványa" . Néha visszont akkora az arca hogy elképseztő megkénne kicsit nevelni és mégnagyobb játékos lehet .
Kovi írta:Balotelli mekkora gólt rúgott a Kazanynak.![]()
Hihetetlen dolgokra képes, bárcsak ne lenne akkora arca...
KATT
Semmit nem bíz a véletlenre a német csapat.nemtom99 írta:16. percben stuttgart-unirea 3-0
De igen a Rangers egy meccsen 2-ot is,de benne van a fociban,bizots nem szorakozasbol rugtakCapon írta:Persze ezzel nincs is semmi probléma.
Egyébként nem ők "hoztak" össze 3 vagy 4 öngólt, mármint az ellenfeleik?
Ha a Steaua lenne az ellenfel en se,de az Unirea,egy nagyon szimpatikus csapat,szimpatikus,edzovel,tehat nincs veluk baj,roman csapat ide,romanok odaCapon írta:Én akkor sem tudnék a román csapatnak szurkolni ha a következő fordulót a Barca a szobámba játszaná le.