Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Énis vásárhelyi vagyok és azonnal megyek sorbaállni a jegyekért, ha a Barcát kapjákmessi70 írta:Sziasztok en is veletek vagyok bar igy lenne en vasarhelyen vegeztem hajra barca hajra urziceni!!!!!!!!!!!!!!!istyke6 írta:Leomessi14 írta: Ami szamomra nagyon fontos ebben a csoportban az az Unirea Urziceni-Stuttgart meccs.Nagyon szurkolok,hogy tovabbjussanak a romanok,hiszen igy van esely hogy eloben lassam a Barcat
H csoport Sima Arsenal gyozelem es Standard tovabbjutas.(Mar csak Boloni miatt is,aki szulovarosom nagy focistaja es edzoje)
Akkor ketten megyunk az Urizceni- BArca meccsre![]()
en is drukkolok a romanoknak, legalabb egy dontetlen jo lenne![]()
Te is vasarhelyi vagy ???:D
Sziasztok en is veletek vagyok bar igy lenne en vasarhelyen vegeztem hajra barca hajra urziceni!!!!!!!!!!!!!!!istyke6 írta:Leomessi14 írta: Ami szamomra nagyon fontos ebben a csoportban az az Unirea Urziceni-Stuttgart meccs.Nagyon szurkolok,hogy tovabbjussanak a romanok,hiszen igy van esely hogy eloben lassam a Barcat
H csoport Sima Arsenal gyozelem es Standard tovabbjutas.(Mar csak Boloni miatt is,aki szulovarosom nagy focistaja es edzoje)
Akkor ketten megyunk az Urizceni- BArca meccsre![]()
en is drukkolok a romanoknak, legalabb egy dontetlen jo lenne![]()
Te is vasarhelyi vagy ???:D
Leomessi14 írta: Ami szamomra nagyon fontos ebben a csoportban az az Unirea Urziceni-Stuttgart meccs.Nagyon szurkolok,hogy tovabbjussanak a romanok,hiszen igy van esely hogy eloben lassam a Barcat
Ja, de ha ne adj Isten nem leszünk csoportelsők, akkor jön a klasszikus Chelsea-Barca.Barcaforever írta:Elnézve az elmúlt évek véletlen sorsolásait,pl idén Madrid-Milan vagy Barca-Inter páosításokat, asszem ne lepődjön meg senki, ha fortuna a Milannal hoz minket össze.![]()
Aki hisz a véletlenekben, annak csalódnia kell.
Vegyük figyelembe hogy tavasszal lesznek a meccsek, addig sok minden változhat...LG írta:Én sem lennék a real továbbjutásában annyira biztos. Pl. egy Bayern, egy Lyon, vagy egy Inter ellen nincs esélyük. De a Porto is elkapná őket szvsz. A többieket ütnék.
Ha a Münchent, a Portot, vagy a Lyon/Fiorentinát kapják, azért még nem bizti az a továbbjutásTitinho írta:Egyébként így, hogy csoportelső lett a Madrid és elnézve ezeket a 2. helyen továbbjutókat, idén asszem a 6. év után ismét tovább fog jutni a Madrid a legjobb 16-ból!![]()
Emlékszem én is Leonardo kinevezésére...akkor azt mondta a saját szavaival, hogy ő lesz az "olasz csapat Guardiolája". Eredményességben, játékban, stb. Volt azért ott arc na...Fecooo írta:az olaszok azt hitték, amikor kinevezték Leonardot és Ferrarát, h megvan az ő Pepük...még Leonardo csak-csak hozza az eredményeket, addig Ciro alatt a Juve játéka egy NAGYON NAGY NULLA lett!
Atletico tényleg egy nagyon nagy 0, egy olyan csapat, amelyben Agüero-Forlán-Simao-Reyes-Maxi Rodríguez futkározik, 6 meccs alatt csak 3 gólt képes rúgni? Nincs is miről tovább beszélni...egy APOEL többet rúgott, sőt mondok jobbat, a Debrecen több gólt rúgott a BL-ben!Fecooo írta:az Atletico-ról kifejtettem a véleményem, azzal most nem foglalkozok...
Maccabi Haifa: 0pont, 0 rúgott-8 kapott gól, ezzel sikerült alulmúlniuk a Lokit, aminek tudok örülni...
Chelsea: egyértelműen a legnagyobb ellenfeleink (saját magunk mellett...)
MU: egyáltalán nem olyan meggyőzőek, mint voltak, viszont az eredményességük megmaradt, fogalmam sincs, mire lehetnek képesek idén a BL-ben...
Wolfsburg: Magath nélkül szétesett a csapat, erősnek erősek továbbra is, viszont nagyon hullámzó lett idén a teljesítményük.sajnálom, h kiestek, mert ők legalább támadófocit játszanak.
Bordeaux: igen meggyőző fölénnyel nyerték a csoportjukat, 8 közé sztem bejutnak, mert a csoportmásodikaknál (1-2 kivételtől eltekintve) sztem jobbak.
Ők nagyon masszívak, egyetértek!Fecooo írta: Chelsea: egyértelműen a legnagyobb ellenfeleink (saját magunk mellett...).
Szerintem nagyon egységes csapat, kiegyenlített teljesítménnyel, talán egy paraszthajszállal gyengébbek a "cselszki"-nél, és ezt is inkább azzal magyarázom, hogy a BL serleg hiányzik a fent említett csapat vitrinjéből.Fecooo írta: MU: egyáltalán nem olyan meggyőzőek, mint voltak, viszont az eredményességük megmaradt, fogalmam sincs, mire lehetnek képesek idén a BL-ben... .
Én inkább rutintalanságot éreztem és kicsit nagyobb szerencsével ott lehettek volna, az előző fordulóban bukták a BL.-t, talán abba a meccsbe kellett volna többet fektetni.Fecooo írta: Wolfsburg: Magath nélkül szétesett a csapat, erősnek erősek továbbra is, viszont nagyon hullámzó lett idén a teljesítményük.sajnálom, h kiestek, mert ők legalább támadófocit játszanak..
Ők szerintem nagyon jók, kíváncs vagyok meddig jutnak?Fecooo írta: Bordeaux: igen meggyőző fölénnyel nyerték a csoportjukat, 8 közé sztem bejutnak, mert a csoportmásodikaknál (1-2 kivételtől eltekintve) sztem jobbak.
Hát nagyon egyben vannak úgy néz ki, és a BL.-ben extra motivációval bírnak, nekik még nem osztottak lapot, csak "zsebkendőt" a kudarchoz.ozsimiki írta: őket nemszal én se parázok, idén csak a Chelsea-től félnék nagyon komolyan, persze van még olyan csapat,aki megnehezítené a dolgunkat,de annyira mint ők egyik se....
Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha őt nézi ki a szakmai stáb, Xaviék csak azt mondták volna "te menj másik öltözőbe!", bár ezt inkább fekete humornak szántam!ozsimiki írta: Ronaldo mérlege sosem volt rossz a Blben, azért a 2.gólja után nem gondolkozott,és megint elővette a bunkó énjét, ő már nem változik meg, pedig nagy focista,viszont a fél világ rühellni fogja ennek ellenére, neki megéri.
Akármikor olvasom a Madriddal kapcsolatos hsz-eidet nevetőgörcs kínoz.Kár hogy ez az ember csak a saját mérlegéért játszik.
Ma jól alszik, lőtt kettőt.
De ha esetleg nem sjön össze a gól, akkor marad a hiszti.
Ez az Atletico nevetséges. Már többször írtam: még a takarító nőt is el kell onnan küldeni a halál .......!Fecooo írta:nem ismétellek titeket, de azért megmutatom a tabellát, h az Atletico hogyan lett 3. ...
1. Chelsea-------6-----4-----2-----0---11–4----+7---14
2. Porto----------6-----4-----0-----2---8–3-----+5---12
3. Atl. Madrid----6-----0-----3-----3---3–12---–9---3
4. APOEL---------6-----0-----3-----3---4–7----–3---3
sokkal rosszabb gk-gel is 3.-ok lettek...úgy lettek 3.-ok, h a ciprusi csapattal szemben jobb lett az egymás elleni eredmény( mindkét meccsük X lett, de az Atletico több gólt lőtt idegenben...ezen múlott...)
szánalom, ami matracoséknál megy...
őket nemBányász írta:Csóri Marseille...ez a gyenge Milan meg továbbmegy.
Nem tudom pontosan kiket kaphatunk de a Chelsean és a M.U-n kívül mástól nincs félnivalónk.(ha tőlük van egyáltalán)
Eddig a nagyok ellen ( Sevilla, Barca, Milan kétszer ) 4 meccs, 1 döntetlen, 3 zakó. A kis-és középcsapatokat ütik, bár az tavaly is ment.gergo9 írta:Madrid meccsnek csak a második félidejét láttam azt is a Ronaldo gólig onnatól mondom ez eldőlt nézem a Juvet hát az is eldőlt addigra....
Am a Madrid meccsben a 2. félidő alapján inkább benne volt az X mint a Madrid győzelem. Ronaldo első gólja ritka nagy gól volt a második inkább mákos mint kidolgozott eddig tényleg szép stat de érdemes megnézni hogy a többiek mennyit rugtak eddig ugyanaz mint a Mu-ban, gyakorlatilag az ő játéka mellet mindenkit elnyom lehetetlen csapattársként érvényesülni mellette. Ezen a meccsen sem láttam olyat ami miatt a Real-tól tartani lehetne, bár ez lehet változik még a tavaszra
Nincs miért ugrani,teljesen igy van.Én is igy gondolom!De nem nekem ugrani,mondom remek teljesítmény.
Őszintén?SZ.ROK rá.Amig lő kettőt meccsenként..Kár hogy ez az ember csak a saját mérlegéért játszik.
Kár hogy ez az ember csak a saját mérlegéért játszik.marci. írta:Nincs mit.Köszi a választ.![]()
Cérna mérlege 3\6Óriási a csávó!!!
Tényleg szép a statisztikája,de majd tavasszal is így megy neki,rendes csapatok ellen, akkor én is majd megemelem a kalapommarci. írta:Nincs mit.Köszi a választ.![]()
Cérna mérlege 3\6Óriási a csávó!!!
Hááát, ez az OM is olyan szervezetlen csapat képét mutatta, én nem is vártam tőlük semmit, nem véletlen nem nyertek már ideje bajnokságotBányász írta:Csóri Marseille...ez a gyenge Milan meg továbbmegy.