Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem egészen értem...kennyke04 írta:(és így néz ki egy tizenegyes kedves céer)
Ezt adom, két jelenetet láttam a meccsből:zsuni írta:A kritikán aluli játékvezetés engedte mind2 oldalról az olyan belépőket, amiket mindet kb sárgával kellet volna juutalmazni, ehhez képest a lap alig villant. A csapatok felét ki lehetett volna szórni.
igazából szerintem a konföd. kupa miatt lehet ott. De szerintem sem érdemli meg, tavaly semmit sem csinált kb.Kaká a legjobb 5-ben? Laughing Ez azt hiszem a viccek vicce. Egy erősen kiégőfélben lévő emberke egy nudli szezonnal a háta mögött...
Vajon mit néztek az illetékesek, amikor szavaztak? Kapásból minimum 8-10 játékost tudok mondani, aki simán előtte van. ( A mellette lévő négyesen kívül még akár Ibra, Eto'o, Yaya, Dani Alves, Rooney, Fabregas, de a lista még folytatható simán.)
Ha ezt a szempontot nézném, akkor Kaká elé raknám Xabi-t meg, Benzemát is:DMikaos írta:Ez a hét vicce, hogy Kaká benn van a legjobb 5-ben. (ez majdnem olyan vicc, mint Cannavaro aranylabdája)
Lehet, hogy égő volt egyszerre a 3 Barca játékos, ezért gyorsan olyan 2 játékost kellett felmutatni, aki egy klubban játszik - nehogy még feltűnőbb legyen a különbség? Nem tudok másra gondolni, mert más logikája nincs annak, hogy Kaká miért szerepel a listában. Egyáltalán: a TOP 10-be is nehezen fért volna bele a tavaszi, és a jelenlegi őszi teljesítménye alapján.
Na, mindegy: úgyse ő fogja nyerni.
Nem fogja,pedig megerdemelne...barca99 írta:Nem igaz, hogy ezt se tudták komolyan venni. Anélkül, hogy belegondolnék, itt van 3 név, aki biztos, hogy többet tett le az asztalra és többet ért el tavaly, mint a brazil: Rooney, Eto'o, Ibrahimovic.
Én azért remélem, hogy itt Xavi megelőzi Messit.
Nem értem, h Kaká mit keres a legjobb 5-ben. Egész szezonja egy nagy csalódás volt a Milanban. Igaz, h nyert egy Konföderációs Kupát, de azért az nem ''olyan'' nagy eredmény.marci. írta:Én csak ennyit mondanék:
A JELÖLTEK A FIFA ÉV JÁTÉKOSA-DÍJRA FÉRFIAK
Cristiano Ronaldo (portugál)
Andrés Iniesta (spanyol)
Kaká (brazil)
Lionel Messi (argentin)
Xavi (spanyol)
![]()
Hát igenbarca0417 írta:Ha így lenne akkor 6 éve egyfolytában Ronaldinhonak kéne kapnia. Kis túlzással....szbalint88 írta:ha jól tudom, itt kevésbé számít a forma, inkább a tudást nézik
Hát ja, kb...barca0417 írta:Ha így lenne akkor 6 éve egyfolytában Ronaldinhonak kéne kapnia. Kis túlzással....szbalint88 írta:ha jól tudom, itt kevésbé számít a forma, inkább a tudást nézik
ha jól tudom, itt kevésbé számít a forma, inkább a tudást nézikMichaaBee írta:Nagy dicsőség lehet 150 millás banki kölcsönből megvenni őket, de inkább nem kötözködöm.marci. írta:Én csak ennyit mondanék:
Andrés Iniesta (spanyol)
Kaká (brazil)
Lionel Messi (argentin)
Xavi (spanyol)
![]()
Igaz a "mi" kettőnk nem nálunk érte el,de azért szép.Maradjunk annyiban, hogy a "mi" hármunk sajátnevelés.
![]()
Ill. nekem elég érdekes, hogy Kaká ott van, inkább névre dugták be szerintem, idén nem volt olyan jó, kapásból mondanék öt spílert, aki jobban megérdemelte volna.
Nagy dicsőség lehet 150 millás banki kölcsönből megvenni őket, de inkább nem kötözködöm.marci. írta:Én csak ennyit mondanék:
Andrés Iniesta (spanyol)
Kaká (brazil)
Lionel Messi (argentin)
Xavi (spanyol)
![]()
Igaz a "mi" kettőnk nem nálunk érte el,de azért szép.
kicsit idejét múlt az idézett cucc, de nem baj amigo, lényeg, h kicsit adtál ezzel odaát a hangulatnak és volt min pörögni/szörnyülködni egy kis ideig.reeed_ati írta:Emlékeztem rá, hogy modi vagy, vagy az voltál nemrég és jól emlékeztem....
A moderálás topicból:Ha bárkinek, bármiféle észrevétele, gondja, problémája van, amit csak közvetlenül akar megosztani az illetővel, az alábbi címeken gyorsan megtalálhatja a honlap bennfenteseinek elérhetőségeit.
Badi - Moderátor: ......................msn.com; Privát Üzenet
Boixos - Moderátor: ......................hu; Privát Üzenet
De ha csak voltál akkor elnézést kérek, hogy valótlant állítottam.
Ha már nem vagy modi akkor nyugodtan lehet b..zizni.![]()
Még egyszer bocs
Más:
Csak az összefoglalót láttam, de az alapján megérdemelt a depor elleni sikeretek, jóval több helyzete volt a vendégeknek, a gólok is szépek voltak.
Sajnos úgy néz ki Zlatan is beindult, nem lesz ez így jó.