...
szánalmas ...
zsuni,ferninho!
Nálatok eddig terjed a szókincs?
Bakker,idén kábé minden háromból két hsz-etekben szerepel ez a szó.Nektek minden,mindenki szánalmas itt.Akkor miért nem otthon,a saját portá(lo)tokon szánakoztok és miért bántjátok magatokat azzal,h idejártok a szánalmas barmokhoz eszmét cserélni?
Mazochizmus tobzódik nálatok?
Azt meg továbbra sem értem,h miért olyan nehéz felfogni,h a BARCA szurkerek zöme piszkosul tud örülni annak,ha pontot,pontokat veszítetek.Jöttök ezzel a hülyeséggel,h nem BARCA drukkerek vagyunk,hanem antimadridisták.Pedig tévedtek!
MINDKETTŐ!!!
Nagyon boldog mindenki,ha nyerünk.Rettentően örvendetes,ha ti nem nyertek.De a legszebb dolog az,ha mindkettő összejön egy fordulóban.
Talán érthető,h miért van ez.De ha nem,akkor pár gondolattal levezetem:
Aki a Blaugranának szorít,szinte kivétel nélkül vmilyen szinten útálja a reált.Ennek rengeteg oka van:történelem,"munkamódszer",filozófia,a nagyvilág felé kommunikált dolgok (szerénység vs. übermensch érzés),a hátszeletek,stébé,estébé...
Ehhez hozzájön,h rendszerint veletek van a versenyfutás az aranyért,így ez is ok,h ellenetek IS szorítsunk,amellett,h a saját csapatunk győzelméért szurkolunk.
Carreras:
"Két csapatnak szurkolok.Az egyik a BARCELONA,a másik a reál aktuális ellenfele."
Ebben benne van minden,ízlelgessétek.
Így el lehet kerülni a további felesleges benyögéseket,miszerint ez nem BARCA szurker fórum,hanem antimadridista.Ne válasszátok szét a kettőt.
Mártírkodhattok,de asszem odaát is a döntő többség egyszerre szurkol a reálnak meg a BARCA ellen.Sztem teljesen érthetően.Ezért nem is járok át hirdetni az ellenérzést ezzel kapcsolatban.A rivális csapatok szurkolóinál rendszerint előforduló jelenség ez.
És azért szánalmasozni,mert a kollega nagyon örült anno,mert kikaptatok a deportól
Ezúton szépen megkérnélek,h hurrogd le azonnal,ha esetleg vmelyik kollegátok örömködne,amikor esetleg nem tudunk nyerni,v neadjisten egyenesen kikapunk.Tudasd vele is,h mekkora szánalom ez.Jah,vagy ilyen nincs is odaát,mert a korrekt,sportszerű úriemberek gyűjtőhelye az az oldal.
+
Tudom,h most éppen utóbbit konkrétan nem írtátok,de menetrendszerint valamilyen formában vissza-visszaköszön a postjaitokban.
++
Tudom,piszkosul szánalmas vagyok,h továbbra sem bírom leírni nagybetűvel a csapatotokat.Ezt csak azért írom,h ne kelljen ismét koptatni a kedvenc szavajárásotokat.