meg ez a sok madridista...

na gúte
Hát persze ott a dolgukkal foglakoznak...ferninho írta: ez itt a kumma nagy különbség hogy nálunk a dolgukat végzik a modik addig itt a modik a realt szabtatják.... de egyfolytában....pedig sztem nekik kéne példát mutatniuk....
de persze más a két oldal....
ferninho írta:ez itt a kumma nagy különbség hogy nálunk a dolgukat végzik a modik addig itt a modik a realt szabtatják.... de egyfolytában....pedig sztem nekik kéne példát mutatniuk....
De amikor ironikusan megjegyezte valaki hogy Pepe öngóljával lett zacsi nektek a Riazorban te azzal reagáltál hogy szánalmas antimadridizmus. Ez következetlenség miután olyan laza voltál mint David Hasselhoff.zsuni írta:röhögtem mint minden olyan gólnál. irogattam ilyesmit? nem.Gondolom azért te se sírtál, amikor láttad h Pique öngóljával lett 1-1 az Osasuna ellen
röhögtem mint minden olyan gólnál. irogattam ilyesmit? nem.Gondolom azért te se sírtál, amikor láttad h Pique öngóljával lett 1-1 az Osasuna ellen
Ja bocs, ha Ibra sem, akkor senki sem. Milyen példa ez?Nem tudom ezen mit nem értesz?! Mikor Ibra a sérülése után a classicot döntötte el, semmi mezlerántgatás, semmi feszítés a csajoknak és a kamerának, semmi arrogancia.
Csak a szokásos boksz a levegőbe. Pedig Ibra sem a szerénységéről híres és az a meccs nem egy Almeria elleni sima bajnoki volt. Bár az is igaz, hogy ronaldonak bele kell húznia, hisz még most sem tart 10-20 gól/meccs aránynál. Laughing
A meccs második számú legszebb pillanata volt az - az első számú az Almeria vezető gólja volt - amikor a hiszis a mezével a fején majdnem hasraesett a hirdetőtáblábansocio66 írta:Ronaldo levette a mezét az Almeria ellen lőtt gólja után
én nem értem ennek a kritizálásat. örült neki, hogy több mint 2 hónap után újra betalált. ennyi.Ronaldo meg úgy rántotta le magáról a mezt, mintha BL döntőben lett volna.
csá fecooo! Igen, ugyanaz vagyok emitt isFecooo írta:látom néhányan nem képesek megérteni a KÖZVETLENÜL szó jelentését, amit tegnap direkt kihangsúlyozva használtam...szóval, lehet, h hibázott a spori, amikor nem állított ki Almeria játékos(oka)t, viszont azok nem voltak KÖZVETLEN hatással az eredményre, csak max közvetetten, a tizi és annak nem-visszafújása viszont KÖZVETLENÜL az eredményt befolyásolta, ez azért különbség...
off: üdv cyrax!( ha az vagy, aki az NSO-n is)
itt jobb a hangulat, mint ott
Igen rohadt egy népség vagyunk...ferninho írta: ez itt a kumma nagy különbség hogy nálunk a dolgukat végzik míg itt a modik a realt szabtatják.... de egyfolytában....pedig sztem nekik kéne példát mutatniuk....
ez itt a kumma nagy különbség hogy nálunk a dolgukat végzik a modik addig itt a modik a realt szabtatják.... de egyfolytában....lluisllach89 írta: Persze hogy nem, csak így laza hogy lenézően ítéletet hirdet a nagy ellen oldalán.
Meggyőződésem hogy fordított szereplőkkel és helyszínnel az illető Barca drukker bant kapott volna.
Jah és Ronaldo bebizonyította tegnap hogy helye van az "úriemberek klubjában"
Persze hogy nem, csak így laza hogy lenézően ítéletet hirdet a nagy ellen oldalán.sjd írta:Gondolom azért te se sírtál, amikor láttad h Pique öngóljával lett 1-1 az Osasuna ellenzsuni írta: szánalmas antimadridizmus.
Gondolom azért te se sírtál, amikor láttad h Pique öngóljával lett 1-1 az Osasuna ellenzsuni írta: szánalmas antimadridizmus.
Igy is ugy is ki fog kapni a real, szoval nem tudom mit idegelitek magatokatvargaakos írta:Jól tudod. Se Kaka se ronaldo a Mestallaban.barcafan1988 írta:Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ha jól tudom tegnap CR-t kiállították és így nem játszhat a Valencia ellen a jövö héten ugye?
szánalmas antimadridizmus.Életem egyik legjobb vasárnap reggele volt az, amikor megláttam a "Depor-Real 1-0 (Pepe öngól)" feliratot
mind2 annyi pénz, hogy hagyjuk is. tvben sem láttam még ennyit..A két klub vesztesége csak a játékosok vételeit-eladásait figyelembe véve, az utóbbi 5 év mérlege alapján:
Real: - 404 millió euró
Barca: - 204.5 millió euró
én nem értem ennek a kritizálásat. örült neki, hogy több mint 2 hónap után újra betalált. ennyi.Ronaldo meg úgy rántotta le magáról a mezt, mintha BL döntőben lett volna.
boldog tudatlanság.Ezért úúútálom én ennyire a realt. Elmákolják a meccset de a címlapokon az fog megjelenni, hogy 4-2-re nyert a "nagy királyi" csapat... Teljesen érdemtelenül...
Gratulálok az éleslátó megnyilvánuláshoz, viszont dícséreted, hogy real-maki létedre nézel Barca meccsetmazon írta:neobarca írta:Ezért úúútálom én ennyire a realt. Elmákolják a meccset de a címlapokon az fog megjelenni, hogy 4-2-re nyert a "nagy királyi" csapat... Teljesen érdemtelenül...
Érdemtelenü?l???Magadnál vagy? Láttad a meccset, vagy csak fröcsögsz?
Simábban hozták mint a barca a deport![]()
Nézni is jobb volt.. A barca meccse egy unalmas, semmi játék foci volt. Sajnálom a szurkolókat, hogy ilyen meccsnek is örülni tudnak...ez már nem az a barca
Életem egyik legjobb vasárnap reggele volt az, amikor megláttam a "Depor-Real 1-0 (Pepe öngól)" feliratotFecooo írta:a Riazor tipikusan az a stadion, ahol a Real akkor is kikapott, amikor a Depor a kiesés ellen küzdött, asszem a 2007-2008as szezonban volt ez. idén lehet, h megszakad az ő rossz sorozatuk is, de nem vennék rá mérget( nemcsak a mai meccsből kiindulva, hanem a gyengénél erősebb csapatok elleni játékot tekintve)
Jól tudod. Se Kaka se ronaldo a Mestallaban.barcafan1988 írta:Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ha jól tudom tegnap CR-t kiállították és így nem játszhat a Valencia ellen a jövö héten ugye?
És utána amikor Benzema berúgta nem is örült a gólnak hanem szomorkodott hogy nem ő rúgta a gólt:)pffíííj de nem szeretem:DRobcsyy írta:Lehet ti rossz helyre figyeltetek, de a 11esnél nem a labdát kellett nézni, hanem a nézőteret. Tisztán látszott, hogy a felvillanó vaku zavarta meg roncikát. egyértelmű 11esMikaos írta: A Madrid 3.gólja kamu 11-es és szabálytalan gól.amikor kihagyta majdnem sírva fakadt
![]()
Igaz, ez az a Barca, ami a múlt héten elfogyasztott 250 millió eurót, és csak egy kicsit fájdult meg a pocija.. Azthiszem abban egyetérthetünk, hogy egy Almeria otthon, nem ugyanaz mint egy Deportivo idegenben. Imádom a sok olyan madridistát (nem inge ne vegye!), akik ha már látnak egy egyérintős rövidpasszos játékot az övéiknél, azthiszik, hogy ők a tricampeones.ez már nem az a barca
Estrada Fernández meg a madrid mellett volt, úgy látszik az többet ért.Pedro10 írta:
Vedd ki a tékából a meccset,nézd meg,kb 12 góllal kellett volna nyernie a Realnak ha nincs a jóisten az Almeria mellett.