a Real meg nem az első kétes büntetőt kapta, elég a Marseille és a Milan elleni meccsekre gondolni...
Mármint arra gondolsz, amikor Zambrottaí tisztán elrúgta benzema lábát? Ja, várjál, azt nem fújták be!

De akkor már értem miért tűnik nektek, hogy kapjuk a kamu tiziket!

Olyanra is emlékeztek, ami meg sem történt.
de december van, és mennyi tizit kapott eddig a Barca?
Fogalmam sincs, idén nem nagyon néztem barca meccseket, de nem is a jelenlegei idéányről beszélek, hanem általánosságban.
Én meg arról beszéltem,ami a Te hsz-edből is kilátszik.Nevezetesen az,h egy precedensen "lovagoltok",ha számunkra kedvező döntésekről beszélünk.Ezt a cselszkij meccset tudjátok felhozni,aztán kifújt!
Az egyetlen, amire emlékszem...De speciel olyanra sem emlékszem, amikor ellenetek ítéltek volna, vagy amikor mellettünk, vagy mi ellenünk...Nem szoktam emlékezni az ilyen esetekre, hidegen hagynak! A chelsea csak azért maradt meg, mert rengeteget beszélnek róla, még most is itt-ott meg szokott jelenni egy-egy cikkben.
Nálatok meg össze lehetne szedni ezt-azt,lehetne listázni.És ezekre mindig csak egy eset a válasz.Ez sokat sejtet...
Szedd! biztos van olyan madridista is, aki nekiáll fejből sorolni, hogy mikor fújtak ellenünk, meg mikor segítették a barcelonát a bírok. Hát én nem fogom, mert mint írom kb tizedszerre, nem érdekel a téma.