Élő közvetítések 09/10
ARANYMESSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- matyi25
- Capitá del Barça
Ez nagyon igaz, nagyon.És mert az a rögeszméje, hogy változtatás neélkül nem ismételhetjük meg a triplázást.De az istenért már változtattunk, miért kell a legnagyobb erényünket kicserbítani.Fecooo írta: a szándékosan-t vedd idézőjelbe, úgy értem, h annyira makacsul ragaszkodik az ösztöneihez, h óhatatlanul is gyengíti vele a csapatot, még ha tudja is, h ez esetleg nem jó döntés, akkor is vakon követi a megérzéseit, és ez Pep legnagyobb gyengéje. egy profinak tudnia kell, mikor kell változtatnia, mikor kell felülbírálnia saját magát, az ő esetében ez a legritkább esetben valósul meg.
Amúgy nagyon jól megírtad, nagyon így van a dolog

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
a szándékosan-t vedd idézőjelbe, úgy értem, h annyira makacsul ragaszkodik az ösztöneihez, h óhatatlanul is gyengíti vele a csapatot, még ha tudja is, h ez esetleg nem jó döntés, akkor is vakon követi a megérzéseit, és ez Pep legnagyobb gyengéje. egy profinak tudnia kell, mikor kell változtatnia, mikor kell felülbírálnia saját magát, az ő esetében ez a legritkább esetben valósul meg.Titinho írta:
Azért ebben nem hiszek, hogy szándékosan gyengítené....ilyen nincs.
De a Xavi-Iniesta duó legalább együtt játszik. Mondjuk mégse volt ma még egy normális passzuk sem előre játékban.Nincsenek ma formában.
Na, Henry helyett Pedrito.
Jó lenne pedig felpörögni, van még bő 20 percünk, ez alatt kéne 1-2 gólt szereznünk.
Hajrá!
- Titinho
- Director del Fútbol
Azért ebben nem hiszek, hogy szándékosan gyengítené....ilyen nincs.Fecooo írta:Titinho, sajnos láthatjuk, h Pep uezt követi el a Xavi-Iniesta duóval is... ma egymás mellett vannak, és (sajnos) azt kell mondanunk, h ez a felállás kuriózum, pedig ennek kéne az alapnak lennie...ahogy Leonak a jobb oldalon szivatnia a bekkeket...mintha Pep szándékosan gyengíteni akarná a csapatot...
De a Xavi-Iniesta duó legalább együtt játszik. Mondjuk mégse volt ma még egy normális passzuk sem előre játékban.

Na, Henry helyett Pedrito.
Jó lenne pedig felpörögni, van még bő 20 percünk, ez alatt kéne 1-2 gólt szereznünk.
Hajrá!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

hat nagyon halvany teljesitmeny valami nincs rendben! ez lehet igy marad vagy ki kapunk jaj! jaj!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sablonos a középpálya, Henry nagyon gyenge, egyáltalán nem hajt. Cserélni meg nem cserélünk. Remek.
Na uccsót visszaszívom, remélem Pedro alakít valamit.
Na uccsót visszaszívom, remélem Pedro alakít valamit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2009.12.05. 23:28:15-kor.
- matyi25
- Capitá del Barça
Miért nem cserélünk?Miért??
Ezt annyira utálom, megint behoz majd vkit 2 percre, azalatt labdához sem ér és annyi a három pontnak megint.Miért szerelmes Busiba?Kéne Touré
És a Messi-Alves páros?
Mintha Pep ellenünk dolgozna, megbontja a xavi-Ini tengelyt, ami sikeres lett, elszoktak egymástól és most már nem is megy nekik. Ezt csinálja Messi-Alvessel is.
Annyira változtatni akar mindenen, de miért???miért???
Ezt annyira utálom, megint behoz majd vkit 2 percre, azalatt labdához sem ér és annyi a három pontnak megint.Miért szerelmes Busiba?Kéne Touré
És a Messi-Alves páros?
Mintha Pep ellenünk dolgozna, megbontja a xavi-Ini tengelyt, ami sikeres lett, elszoktak egymástól és most már nem is megy nekik. Ezt csinálja Messi-Alvessel is.
Annyira változtatni akar mindenen, de miért???miért???

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
Titinho, sajnos láthatjuk, h Pep uezt követi el a Xavi-Iniesta duóval is... ma egymás mellett vannak, és (sajnos) azt kell mondanunk, h ez a felállás kuriózum, pedig ennek kéne az alapnak lennie...ahogy Leonak a jobb oldalon szivatnia a bekkeket...mintha Pep szándékosan gyengíteni akarná a csapatot...Titinho írta:Én ezt annyira nem értem...
Miért van Alves teljesen egyedül, a jobb oldalon???
Senki nem segít neki, ismétlen SENKI! Se Messi, se Xavi és így az a vége, hogy Alves beadja ami vagy bejön vagy nem.
Nem értem...tavaly kialakult a világ legjobb jobb oldali párosa a Messi-Alves duóval, erre most Pep megbontja. Mennyivel tud többet tenni Messi középen?
Még egyszer mondom, nem értem....
Eléggé semmi a játékunk amúgy, így ebből nem lesz győzelem. Egy kis tempó fiúk, egy kis tempó!!!
Minden rendben volt a bekapott gólig...
Agyilag felmondtuk a szolgálatot. Szinte senki nem játszik jól a 2.félidőben eddig. Vagyis de: Piqué és Puyol megint nagyon jók.
Agyilag felmondtuk a szolgálatot. Szinte senki nem játszik jól a 2.félidőben eddig. Vagyis de: Piqué és Puyol megint nagyon jók.
Nem tudom, de ma a madrid meggyőzőbb volt.. unalmas a meccs gyerekek, a tili-toli is az, mivel a középpályán megy. Nem igazán eredményes.. 

- Titinho
- Director del Fútbol
Én ezt annyira nem értem...
Senki nem segít neki, ismétlen SENKI! Se Messi, se Xavi és így az a vége, hogy Alves beadja ami vagy bejön vagy nem.
Nem értem...tavaly kialakult a világ legjobb jobb oldali párosa a Messi-Alves duóval, erre most Pep megbontja. Mennyivel tud többet tenni Messi középen?
Eléggé semmi a játékunk amúgy, így ebből nem lesz győzelem. Egy kis tempó fiúk, egy kis tempó!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.12.05. 23:20:59-kor.
Més que un club

- senzu
- Entrenador del Barça
http://www.iraqgoals.net/ch4.htmleniee írta:Szepen kernek egy liket mai normalisan mukodik.
Koszonom szepen.
igazán nincs mit!
Idén én nemigen mondanék olyat hogy "Tridente".
Max "duente"-ről beszélhetünk. Szegény Henry-nál mindig megakad a támadás.
Max "duente"-ről beszélhetünk. Szegény Henry-nál mindig megakad a támadás.
Szepen kernek egy liket mai normalisan mukodik.
Koszonom szepen.
Koszonom szepen.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez egyébként kis túlzással, de így van.Ede72 írta:hihetetlen, hogy minden meccsen rettegnem kell ha hozzá kerül a labda![]()
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
sztem jó a meccs, a csapat is elég jól játszik. volt egy szerencsétlen gól amit közösen összehoztak sergio - a védelem - meg v.v de hát mind1 ez van néha ez is benne van...
iniestától kicsit többet várnék nagyon eltűnt a meccsen.
na hajrá!!!
iniestától kicsit többet várnék nagyon eltűnt a meccsen.
na hajrá!!!
Tourét be kell hozni, mert a kirúgásoknál ő lazán le fogja fejelni Mista-t. Plusz a "gólpassza" óta elég idegesen mozog Sergi, és van annyira rutintalan, hogy a hibát hibák kövessék. Ezt most jó lenne meghúznia Pep-nek, mert ez kulcsmomentum lehet. Így visszanyerhetjük a stabilitást. Már csak Iniestának kell egy kicsit javulnia, plusz a helyzeteket értékesíteni, és lehet közte 2 is.
sajnos nem múlik el év Valdes potya nélkül, Sergi meg mehetne vissza a tarcsiba, nem Barca szintű játékos, hihetetlen, hogy minden meccsen rettegnem kell ha hozzá kerül a labda 

Jól játszik az egész csapat.
Iszonyat szerencsétlenség, hogy egyáltalán a Deportivo-ról kell beszélnünk pár szót is...
Egyébként külön kiemelném, hogy az egész Tridente zseniálisan mozog. A középpálya atombiztos, csakúgy mint a védelem. A szerencsét kell még magunk mellé állítani.
szerk.: miért mindenki Busquets-et szidja, és Valdest nem? Legalább 50-50 a felelősségük ez esetben, de inkább azt mondanám, hogy a kapusé a "buli".
Iszonyat szerencsétlenség, hogy egyáltalán a Deportivo-ról kell beszélnünk pár szót is...
Egyébként külön kiemelném, hogy az egész Tridente zseniálisan mozog. A középpálya atombiztos, csakúgy mint a védelem. A szerencsét kell még magunk mellé állítani.
szerk.: miért mindenki Busquets-et szidja, és Valdest nem? Legalább 50-50 a felelősségük ez esetben, de inkább azt mondanám, hogy a kapusé a "buli".
nem hiszem el , hogy miért kell Busquetset játszatni minden meccsen amin lehet szerintem itt lenne az ideje hogy yaya is bizonyíthasson rem 2. félidőben bent lesz forca barca
- lui1698
- Llegenda del Barça
Tele van az a bizonyos testrészem Sergi mesterkedéseivel.
Nem igaz, hogy Pep nem képes belátni, hogy ég és föld Ő és Touré!
Sergi le, Yaya be. Ennyit kérek.
Nem igaz, hogy Pep nem képes belátni, hogy ég és föld Ő és Touré!

Sergi le, Yaya be. Ennyit kérek.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.