Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt már, hogy kaptatok, volt már, hogy nem kaptatok meg, ahogy minden csapatnál így van...Nálunk is! Mi ebben a bonyolult? Ezért nem beszélek én soha a bírókról, a chelsea elleni meccsen se érdekelt nálatok, meg nem kiabáltam csalást meg hasonló baromságot.Szerintük mi kapunk erősen vitatható (neadjisten jogtalan) büntetőket,nálatok meg az istennek nem akaródzik megadni szinte semmi ilyet?
Mit látnak fordítva?CS0ki írta:Sokan ezt meg fordítva látják!De neeem,menteni kell a reál renoméját.Botrány,amit idén is kaptok a tisztelt bírói kartól.Egy-két precedens van egy szezonban,amikor számunkra kedvezően ítélnek meg egy szitut,ezt emlegetitek állandóan.Nálatok meg szinte meccsenként nyúlnak bele a segítő kezek a derbikbe.Én meg konkrétan nem érdekel!
Az se érdekelt, ha a barcát segítik, vagy ellen fújnak, az se érdekel, amikor a madrid mellett vagy ellen fújnak.(én csak azt várom mikor kap Benzema tizit, szerintem soha, akárhogy rúgják is fel : )
Mikor lettünk mi ilyen nagy haverok?zsuni írta: Ying és Yang haver.
Bocs, nem azt irtam nem számit, engem nem érdekel más csapatoknak mit itél. Barca, Mu, Fradi...Na,már 8an voltak benn?Mind másfél-két méterrel?A sporitól 3 méterre?
Teljesen igazad van.Ha bemegy elsőre,akkor is vissza kell fújni.Sőt,eleve el sem szabadott volna rúgatni ezzel a felállással!
Nem számít kinek mit fúj a spori?Akkor minek van ott? Laughing
Engem spec piszkosul érdekel (bántja a szemem),ha EGY adott csapatnak a meccsébe nyúlnak bele rendszeresen.Vagy,h finoman fogalmazzak,a javára tévednek...
Gondolom addig a pontig téged sem zavar,amíg ez az adott csapat a tiéd Wink
Fordított helyzetben nem hinném,h ilyen közönnyel tudnád szemlélni a dolgot.
Na,már 8an voltak benn?Mind másfél-két méterrel?A sporitól 3 méterre?zsuni írta: Kb 8an voltak bent, a 16oson belül, de én sok ilyet láttam mostanában, rohadtul nem érdekel senkit. Gondolom mert bemegy. PEDIG akkor is újra kéne rugatni, csak akkor kit érdekel? Számomra ennyi az egész.
Az meg hogy a Real-t vagy a barca-t segitik a birok..
Ez a mai kicsit olyan kézilabdás volt, kompenzálásokkal volt tele.
Fogjátok fel igy a 11est azt csá.
Amugy meg kinemszarjale melyik csapatnak mit fuj a biro?
Barca, Mu, Fradi, kitérdekel.
miihii írta:Nem a kommentátor,hanem a szakértő.Ilyen helyzetek megítélésénél perdöntőnek érzem,h Puhl mit mond.Főleg a lassítások után.ferninho írta:te nézted a meccset amúgy??? mert ugyanúgy benn volt a 16-oson belül az almeria védője is.... de azt nem látjuk ugye mert az nem érdekel senkit....sztem azok a tévedések nem befolyásolták KÖZVETLENÜL az eredményt, a kamutizi, és h nem fújta az viszont igen...
pedig olyan szépen vissza lett lassítva....
és még mindig jogos tizi volt sztem.... ha a kommentátor azt mondja hogy jogos akkor senki nem reklamálna....
Ja,a védő nem látszott,mert a francia kitakarta![]()
Ha meg benn volt a védő is,akkor már 2 oka is lett volna a sporinak,h visszafújja!
De neeem,menteni kell a reál renoméját.Botrány,amit idén is kaptok a tisztelt bírói kartól.Egy-két precedens van egy szezonban,amikor számunkra kedvezően ítélnek meg egy szitut,ezt emlegetitek állandóan.Nálatok meg szinte meccsenként nyúlnak bele a segítő kezek a derbikbe.
Jellemző,h amikor ezeket megemlítjük,rögtön jön vmi falmelléki duma.
Bent volt Benz,ami szabálytalan vs. a védő is benn volt.
Kamu tizi volt vs a sporthirado (amely nem véletlenül tiltott oldal) nem ezt írta.
És mi vagyunk a szánalmasok![]()
Sokan ezt meg fordítva látják!De neeem,menteni kell a reál renoméját.Botrány,amit idén is kaptok a tisztelt bírói kartól.Egy-két precedens van egy szezonban,amikor számunkra kedvezően ítélnek meg egy szitut,ezt emlegetitek állandóan.Nálatok meg szinte meccsenként nyúlnak bele a segítő kezek a derbikbe.
Hadd találjam ki: meccsben sem voltunk, nem a jobbik csapat nyert, stb...A Madrid 2.gólja mikulásnapi ajándék volt: az ellenfél védője lekészítette Higunak az 5-ösnél.
A Madrid 3.gólja kamu 11-es és szabálytalan gól.
A Madrid 4.gólja egy kontra...egy kiscsapat ellen.
Mi kell még?
Kb 8an voltak bent, a 16oson belül, de én sok ilyet láttam mostanában, rohadtul nem érdekel senkit. Gondolom mert bemegy. PEDIG akkor is újra kéne rugatni, csak akkor kit érdekel? Számomra ennyi az egész.Nem a kommentátor,hanem a szakértő.Ilyen helyzetek megítélésénél perdöntőnek érzem,h Puhl mit mond.Főleg a lassítások után.
Ja,a védő nem látszott,mert a francia kitakarta Laughing
Ha meg benn volt a védő is,akkor már 2 oka is lett volna a sporinak,h visszafújja!
De neeem,menteni kell a reál renoméját.Botrány,amit idén is kaptok a tisztelt bírói kartól.Egy-két precedens van egy szezonban,amikor számunkra kedvezően ítélnek meg egy szitut,ezt emlegetitek állandóan.Nálatok meg szinte meccsenként nyúlnak bele a segítő kezek a derbikbe.
Jellemző,h amikor ezeket megemlítjük,rögtön jön vmi falmelléki duma.
Bent volt Benz,ami szabálytalan vs. a védő is benn volt.
Kamu tizi volt vs a sporthirado (amely nem véletlenül tiltott oldal) nem ezt írta.
És mi vagyunk a szánalmasok
Nem a kommentátor,hanem a szakértő.Ilyen helyzetek megítélésénél perdöntőnek érzem,h Puhl mit mond.Főleg a lassítások után.ferninho írta:te nézted a meccset amúgy??? mert ugyanúgy benn volt a 16-oson belül az almeria védője is.... de azt nem látjuk ugye mert az nem érdekel senkit....sztem azok a tévedések nem befolyásolták KÖZVETLENÜL az eredményt, a kamutizi, és h nem fújta az viszont igen...
és még mindig jogos tizi volt sztem.... ha a kommentátor azt mondja hogy jogos akkor senki nem reklamálna....
és ha ellenetek fújják be abban is biztos lehetsz, hogy ráznád az öklöd a bírónak, hogy az Ofotértban akció vanferninho írta:te nézted a meccset amúgy??? mert ugyanúgy benn volt a 16-oson belül az almeria védője is.... de azt nem látjuk ugye mert az nem érdekel senkit....sztem azok a tévedések nem befolyásolták KÖZVETLENÜL az eredményt, a kamutizi, és h nem fújta az viszont igen...
te nézted a meccset amúgy??? mert ugyanúgy benn volt a 16-oson belül az almeria védője is.... de azt nem látjuk ugye mert az nem érdekel senkit....sztem azok a tévedések nem befolyásolták KÖZVETLENÜL az eredményt, a kamutizi, és h nem fújta az viszont igen...
Most lényegtelen, hogy egyetértek veled vagy sem. Viszont ha nem tetszik, nem kell ide járni. Én is így voltam a madridistával, évek óta feléjük sem nézik. És mindenki boldog. Főleg habsteve.ferninho írta:hát ti valami kumma szánalmasak vagytok....
és most az egyszer nem írt hülyeséget a sporthíradó..... vissza lehet nézni.....
CR meg nem tudom mit művelt ma le de kb:
![]()
ez valami kumma szánalmas volt tőle.... vetekszik veletek.....
Tehát ha a világ 4x megválasztott bírója (Puhl Sándor Úr) azt állítja, hogy kamu volt a 11-es, sőt még az elvégzése is szabálytalan volt, akkor te jössz, hogy egy nyomorék, senki sporthíradó azt írta, hogy jogos volt és akkor az is volt.ferninho írta:hát ti valami kumma szánalmasak vagytok....
és most az egyszer nem írt hülyeséget a sporthíradó..... vissza lehet nézni.....
CR meg nem tudom mit művelt ma le de kb:
![]()
ez valami kumma szánalmas volt tőle.... vetekszik veletek.....
Higut egy sárgalapos almeria védö tarolte el nyujtott lábbal talppal. de nem volt semmi, ugyh hagyjuk is.sztem azok a tévedések nem befolyásolták KÖZVETLENÜL az eredményt, a kamutizi, és h nem fújta az viszont igen...
A Madrid 2.gólja mikulásnapi ajándék volt: az ellenfél védője lekészítette Higunak az 5-ösnél.
A Madrid 3.gólja kamu 11-es és szabálytalan gól.
A Madrid 4.gólja egy kontra...egy kiscsapat ellen.
ezzel csak rávilágitani akartam arra, hogy nem minden igaz ami "negativ" és a Realról irnak.szerk: zsuni, a shrekes "hírt" egy angol bulvárlap közölte le, a mai hírt meg a Real házi újságja...kis különbség
sztem azok a tévedések nem befolyásolták KÖZVETLENÜL az eredményt, a kamutizi, és h nem fújta vissza az viszont igen...zsuni írta:befujt egy kamu 11est. emelett nem fujt le pár nyujtott lábas belépöt, ami almeria emberhátrány is lehetett volna. segáz. kinemszarja le.remélem ma is a bíróval jönnek a madridisták,h mennyire büntetik őket Laughing
jah csak pár gólt elvettek az ellenfelektől az idényben már,na meg ilyen szépségek mint a 11es is.
ettől függetlenül,ha első félidőben eldöntik,egy szavam se lenne,de így?
a 3. gól óriási kamu volt, az első félidö meg wonderful játék, [auto_cenzúra] helyzetkihasználás.
károgjatok
befujt egy kamu 11est. emelett nem fujt le pár nyujtott lábas belépöt, ami almeria emberhátrány is lehetett volna. segáz. kinemszarja le.remélem ma is a bíróval jönnek a madridisták,h mennyire büntetik őket Laughing
jah csak pár gólt elvettek az ellenfelektől az idényben már,na meg ilyen szépségek mint a 11es is.
ettől függetlenül,ha első félidőben eldöntik,egy szavam se lenne,de így?
mivel ezekszerint hiszünk a médiának, akkor nem lesz égő a barcának Rooney-ért kiadni 100 millát?szombat, 11:49 - A Marca szerint Florentino Perez komoly offenzívát készít elő Cesc Fabregasért. A klubelnök célja a középpálya megerősítése, s ennek érdekében 50 millió eurót adna a spanyol játékosért, aki a Real Madrid egyetlen nagy nyári igazolása lenne. (madridista.hu)
Még jó, hogy téli, de nem baj... Hát igen, az madridista értelem lángoló pallosként utat szel magának az éjszakába... A hányinger és a röhögés vegyülete kering most bennem... Hajrá Perez, remélem katalán vendégmunkások fogják elhordani a szép Bernabeu maradványait (meg a Te maradványaidat), mert annyira le lesztek gatyásodva, hogy el kell majd adni azt is! Előre Perez, vidd abszolút csődbe a madridot! Puskás forog a sírjában tőled te pufók varangyosbéka...Fecooo írta:semmi baj...Hallottátok a nap viccét?
szombat, 11:49 - A Marca szerint Florentino Perez komoly offenzívát készít elő Cesc Fabregasért. A klubelnök célja a középpálya megerősítése, s ennek érdekében 50 millió eurót adna a spanyol játékosért, aki a Real Madrid egyetlen nagy nyári igazolása lenne. (madridista.hu)
Hát, hogy négercsókon nem fog kapni Lasstól az tuti.Titinho írta: Szerintetek meg fogják dícsérni?