torotam írta:Szerintem érthető a viselkedésük. Gondoljunk csak bele, hogy az elmúlt három classicon rendre vesztesen hagyták el a pályát, de most végre meg is tudták szorongatni a Barcat, talán esélyük is lett volna nyerni, és most ehhez a már jelentéktelen tényezőhöz olyan makacsul és görcsösen ragaszkodnak, ahogyan csak egy kis pisis óvodás tud a homokozós kis lapátjához....
Pellegrini és a játékosok hőbölögnek, micsoda igazságtalan az élet, Valdano meg valami új útról beszél, amire most léptek rá.(itt kérdezem, hogy a vesztesek útjáról beszél? Mert arra már évekkel ezelőtt ráléptek...) Ebből is látszik, hogy reklám-, és kirakatcsapat, egységes filozófia nélkül. Tudom, ez radikálisan hangzik, de én azt gondolom, ez a kőkemény valóság!
Én is csatlakoznék Hozzád, számomra megdöbbentő, hogy a maga a Klub milyen gyerekesen viselkedik, még a szurkolók egy részét megértem, de csak azért, mert elfogultság is van a világon, és az elkeseredettség nem enged korrektebb kinyilatkoztatást.
Azt gondolom Pellegrinin most látszott először a hatalmas nyomás, nem tudott vele megbírkózni, ha most nyertek volna, talán az a nagy pofon a kupából hamarabb kifakul.
Így viszont, hiába voltak meglepően jók, egy idő után marad az eredmény és a Madrid egyik legnagyobb szégyenfoltja.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano