nihill141 írta:Hello Mindenki!
Ezek szerint nem vagyok egyedül a problémámmal!
Reggel kiváncsian lestem az eredményeket és szomoróan tapasztaltam, hogy semmi...pedig mindent ugyanúgy tettem, mint eddig...
Szomoró vagyok, hogy egy "Bukovári" megjegyzéssel kell mindezt tudomásul vennem!
De mind1...játék az egész...
Azért a végén egy fájdalomdíjjal, még ha virtuális is, de kárpótolnátok minket...
Üdv.
Talán kifejthednéd,h mire gondolsz konkrétan.Egy eredményed sincs meg v mi?
A meccsek fel lettek rakva,az tuti.Részben én,részben más,de be lettek írva az eredmények.Nálam szerepel a hétvége összes meccse,szal nem tudom mi lehet a gond.
Másrészt.
Bocs a bukovári kifejezésért,talán nem bántó senki számára.De mivel én csak a meccseket és eredményeit tudom beírni,mélyebben nem tudok belemászni a dologba,valamint a Drigo felé közvetített problemre azt a választ kaptam,h sajnos ez nagy valószínűséggel így marad,ennél többet nem tehetek.
És asszem egy kicsit részletesebben írtam a dologról korábban,nem csak egy hányaveti bukovárival rendeztem le...
Sajnálom,h problémák akadnak időnként a dologgal,ezzel én érdemben továbbra sem tudok mit kezdeni.
Az oldal adminjaival kellene egyeztetnetek,elérhetőségeik elég látható helyen vannak.Ők talán tudnak mást is mondani a bukovárin kívül és a fájdalomdíjas dolgot is megbeszélheted.