De ez most mér volt szabálytalan?
Fel is lendült a támadójáték!Fecooo írta:fel se tűnt, de végre a TRIDENTE EGYÜTT a pályán!
Messi is végre a jobb oldalon játszik ismét Danival!
mit érünk vele ha nem tudunk még egy nyamvatt gólt rúgniFecooo írta:fel se tűnt, de végre a TRIDENTE EGYÜTT a pályán!
Messi is végre a jobb oldalon játszik ismét Danival!
Még akár lehet is benne vmi, hogy megnézi mennyire válik be Ini szélsőként aztán dönt hogy Fabregas vagy balszélső jöjjön(vszeg Robinho).Fecooo írta:
talált, süllyedt!![]()
![]()
Voala jön is Ibra.Rivaldo11 írta:Ha megint 1:0-ra akarunk nyerni, ráfázunk. És meg is érdemeljük majd.
Bojant meg könyörgöm cserélje már le Pep. Felesleges tovább égetni a srácot, nem megy ma.
talált, süllyedt!gergo9 írta:Esetleg Fabregas beépítésének előkészítése hogy szokatja Ini-t a balszélhez?Fecooo írta:ezt írtam a meccs előtt...Keitát szabályosan "kicsinálja" Pep...ennyit még VV se játszik, mint ő... jah és még csak véletlenül se játszik együtt a középpályán Xavi és Iniesta...erre van egy elméletem, hogy miért teszi ezt Pep...majd egyszer elővezetem![]()
Rossz ötlet lenne!gergo9 írta:Esetleg Fabregas beépítésének előkészítése hogy szokatja Ini-t a balszélhez?Fecooo írta:ezt írtam a meccs előtt...Keitát szabályosan "kicsinálja" Pep...ennyit még VV se játszik, mint ő... jah és még csak véletlenül se játszik együtt a középpályán Xavi és Iniesta...erre van egy elméletem, hogy miért teszi ezt Pep...majd egyszer elővezetem![]()
Esetleg Fabregas beépítésének előkészítése hogy szokatja Ini-t a balszélhez?Fecooo írta:ezt írtam a meccs előtt...Keitát szabályosan "kicsinálja" Pep...ennyit még VV se játszik, mint ő... jah és még csak véletlenül se játszik együtt a középpályán Xavi és Iniesta...erre van egy elméletem, hogy miért teszi ezt Pep...majd egyszer elővezetem