Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nála 6-7 ember játszik rosszabbul. Szokásos második csapatos idegenbeli játékunkat mutatjuk. Ez a realitás.menczel írta:Ennyire motiválatlan, dekoncentrált csapatot... csoda h nem vagyunk hátrányban.
Marquez különösen botrányos. Hogy kaphatott ez hosszabitást !?
Várható volt. Keita-Ini, Henry-Zlatan csere és jöhetnek a gólokElBartimaeus írta:Agyon van tördelve a játék, pocsék talaj, kevés mozgás, egyszerűen nincs semmi izgalmas.Nagyon rosszul játszunk, valamit kéne tenni. Touré is sokat hibázik, Keita is, elöl Bojan és Pedro eltűnt, Henry meg nem tudja befejezni a helyzeteit.
KAPJÁTOK ÖSSZE MAGATOKAT!!!!
ige, azért érdekel a tizesem is,de ne forgasd ki a szavaimat.. Nem hiába utoljára írtam, de igen egyébként hatalmas probléma!Leomessi14 írta:Az a legnagyobb problema hogy uszik a mixed?barcelonaforever írta:szal valamit ki kéne találni másodikra mert uszik a mixem....! nemhogy 2 vel de egyel sem nyerünk így...!![]()
![]()
Az a legnagyobb problema hogy uszik a mixed?barcelonaforever írta:szal valamit ki kéne találni másodikra mert uszik a mixem....! nemhogy 2 vel de egyel sem nyerünk így...!![]()
![]()
h1n1 előtt többet játszott?szajko írta:Touré most volt H1N1-es. H1N1 után te életed legjobb meccsét nyújtanád...barca28 írta:Pocsék játék,pocsék talaj...akik nem értették miért csere Touré azoknak ez a meccs a válasz.A második félidőben jön Messi talán és nagy nehézségek árán 1 vagy esetleg 2-0ra nyernünk remélem,többet ma nem nézek ki a srácokból..szerintem fáradtak..nekem se lenne kedvem 10kor focizni...
Touré most volt H1N1-es. H1N1 után te életed legjobb meccsét nyújtanád...barca28 írta:Pocsék játék,pocsék talaj...akik nem értették miért csere Touré azoknak ez a meccs a válasz.A második félidőben jön Messi talán és nagy nehézségek árán 1 vagy esetleg 2-0ra nyernünk remélem,többet ma nem nézek ki a srácokból..szerintem fáradtak..nekem se lenne kedvem 10kor focizni...
Ha nem jon Messi vagy Ini vagy Ibra a 2. felidore ez X marad...ElBartimaeus írta:Agyon van tördelve a játék, pocsék talaj, kevés mozgás, egyszerűen nincs semmi izgalmas.Nagyon rosszul játszunk, valamit kéne tenni. Touré is sokat hibázik, Keita is, elöl Bojan és Pedro eltűnt, Henry meg nem tudja befejezni a helyzeteit.
KAPJÁTOK ÖSSZE MAGATOKAT!!!!
Nagyon gyengek vagyunk eddig,de eztt sajnos el lehet mondani az egesz idei szezonunkra,marmint a jatek kepet nezve,habar az eredmenyek jonek...Ez ma eddig 1-10-es Skalan:0 !!Ronaldinho&Barca írta:1 max 2 gólos meccs ez.. Remélem Titi lövi a gólt majd, jót tenne most neki egy találat.