Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez hülyeség.Mikaos írta:Azért ez a boszorkányégetős hangulat kissé csillapítandó, nem kéne ennyire utálni Busquets-et. (Tudom, hogy divat...de azért na.)
Lehet, hogy nincs 5-nél több, de akkor meg Tourénak nincs 4-nél többSanama írta:Mikaos, meg ne haragudj kérlek...
Vágjál már nekem össze egy olyan videót, amin 1 meccs alatt Busquets 5nél több értelmes előre passzt ad.
köszi
Mondd meg Pepnek, hátha nem veszi észreszajko írta: Ezt komolyan gondoltad? Laughing
Touré sokkal jobban passzol és jobb játékos is ez kétségtelen.
Ezt komolyan gondoltad?Mikaos írta: de a gyors és megfelelő passzjáték Busquets-hez képest kevésnek tűnik.
Én is így gondoltam, csak nem fejtettem ki eléggé.gergo9 írta: Max az indulósebbesége nem túl jó(termete miatt is), max sebbeségre nagyon gyors játékosnak tartom.
Az előretörésein én is ámulok-bámulok, de a gyors és megfelelő passzjáték Busquets-hez képest kevésnek tűnik. Talán ez lehet az egyik oka annak, hogy ő kevesebbet játszik, mint Busquets. Vagy...nem tudom, nem látunk bele Pep kártyáiba.gergo9 írta:Az előretörései nagyon jók amikor játszott és csúcsformába volt ámult mindenki hogy ez a nagy, mamlasz ember milyen jól cselez/fedezi a labdát.
Max az indulósebbesége nem túl jó(termete miatt is), max sebbeségre nagyon gyors játékosnak tartom. Nem egyszer láttam hogy 2-3 métereket hozott be felgyorsulva és szerelte a támadót/középpályást. Az előretörései nagyon jók amikor játszott és csúcsformába volt ámult mindenki hogy ez a nagy, mamlasz ember milyen jól cselez/fedezi a labdát.Mikaos írta:Ha mindenképp akarnék találni hibát Yaya-ban, akkor azt a két dolgot emelném ki, hogy nem elég gyors, és nem elég aktív az előre játéka. Nos, ebből az első igaz Busquets-re is, de viszont Sergi szerintem nagyon jó a gyors passzos fociban. Mindig lenyűgöz, amikor elkezd egy-érintőzni, nagyon meggyorsul a középpályás játék, ha Busquets van a pályán. Ezzel együtt Touré mellett szól az erő és a rutin, és ha tehetném, én Tourét többször játszatnám, mint amennyit most játszik.
De én úgy gondolom, hogy Pep azért nem favorizálja annyira Tourét, mert passzjátékban Busi (aki igazi Barca-nevelés, és vérében van ez a foci) sokkal gyorsabb. És a bevédekező ellenfelek ellen az az egyik legjobb megoldás, hogy a lehető legsebesebben járatod a labdát.
Nem neki kell bizonyitani,ha ma 5 ongolt rugna, akkor is elorebb lenne Sergionalbarca28 írta:Yaya Touré ma este bizonyithat ,hogy jobb mint Sergi és ,hogy nem kell a klubnak megválnia tőle.A szokásos elegáns játékot várom tőle.
nem kötekedésképp... de azért sztem itt akinek kettőjük közül bizonyítania kell az épp hogy sergi... yaya egyértelműen jobb.. nah de remélem hogy ez a mostani "elmegyek.." fellángolás ugyanaz lesz mint tavaly.. kell ő nekünk! de még mennyire..barca28 írta:Yaya Touré ma este bizonyithat ,hogy jobb mint Sergi és ,hogy nem kell a klubnak megválnia tőle.A szokásos elegáns játékot várom tőle.
Bizonyíthat, hogy jobb mint Sergi??? Szerintem ez nem kérdés.barca28 írta:Yaya Touré ma este bizonyithat ,hogy jobb mint Sergi és ,hogy nem kell a klubnak megválnia tőle.A szokásos elegáns játékot várom tőle.
Megint csak Makelelet tudnám felhozni...ő róla is ezt hitték. És igazuk is lett, nyertek nélküle is címeket, csak azóta gondjaik vannak a vkp posztal, ami tudjuk, milyen kényes ügy a mai világban. Nem mondom, h pótolhatatlan játékos. Etoot is sikerült pótolni Zltannal. Most sem lesz egy rossz szavam se, ha Essient hozzák a helyére....minden más esetben bajba leszünk...De hát nem fog összedőlni a világ ha elmegy. Előtte is nyerünk címeket és utána is fogunk.
Az a baj, hogy igazad van, Businak játék kell, hogy magabiztosabb legyen, mert láthattuk,, hogy mire "képes" és az senkinek nem jó, ha remegni kell. Tourét nagyon szeretem, nálam Ő a "námber van", de meg kell értenie, hogy az afrika kupa alatt nem tud segíteni a csapaton. Ha nem menne el, valószínűleg minden fontosabb meccsen Ő kezdene, de mivel elmegy a helyettese nem nyújthat lényegesen gyengébb produkciót a stratégiailag oly fontos poszton. Én is azt gondolom, ezt meg kell értenie, és biztos vagyok benne, hogy kultúráltan intézhető a probléma.herlius írta: Ugye nem gondolod komolyan, hogy Pep-et a legkevésbé is izgatja Touré válogatottbeli teljesítménye? Ő csakis annak az egy csapatnak a teljesítményéért felel, akit most vezet, márpedig ez nem az Elefántcsontpart-i válogatott. Annak nem sok hasznát látjuk, ha Yaya brillírozik majd az Afrika-kupán, miközben a Barca szenved a bajnokságban az instabil középpályája miatt. Láttuk hogyan kezdte a szezont Busquets (katasztrófálisan), ha januárra nem kerül csúcsformába, nagyon meleg hónap elé nézünk. Úgyhogy engem speciel egyetlen dolog érdekel most: Touré távollétében is ugyanazt a színvonalat tudjuk tartani, mint most. Minden más mellékes. Ezt a sajtón keresztül való üzengetést pedig nem szeretem és nem hiszem, hogy Pep sokáig tolerálja majd. Lehet ezt az ügyet kultúráltabban is intézni.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy Pep-et a legkevésbé is izgatja Touré válogatottbeli teljesítménye? Ő csakis annak az egy csapatnak a teljesítményéért felel, akit most vezet, márpedig ez nem az Elefántcsontpart-i válogatott. Annak nem sok hasznát látjuk, ha Yaya brillírozik majd az Afrika-kupán, miközben a Barca szenved a bajnokságban az instabil középpályája miatt. Láttuk hogyan kezdte a szezont Busquets (katasztrófálisan), ha januárra nem kerül csúcsformába, nagyon meleg hónap elé nézünk. Úgyhogy engem speciel egyetlen dolog érdekel most: Touré távollétében is ugyanazt a színvonalat tudjuk tartani, mint most. Minden más mellékes. Ezt a sajtón keresztül való üzengetést pedig nem szeretem és nem hiszem, hogy Pep sokáig tolerálja majd. Lehet ezt az ügyet kultúráltabban is intézni.El fanático írta:Ez viszont Yaya-ra is igaz és persze az Afrika kupára most úgy fog hazautazni, hogy meccshiánnyal küzd, hiszen alig kapott lehetőséget, így sem a csapatnak nem lehetett hasznára, de lehet a válogatottjának sem lesz olyan szinten, mintha játszott volna...herlius írta: Márpedig ezt csak úgy érheti el, ha folyamatosan játékban van...
...Pep a fontosabb meccsekre tartalkékolja? Mi ő, valamiféle bor, hogy békén kell hagyni, hagy' érjen?![]()
Busquets játékát azért helyezheti előbbre Pep, mert vele hosszabb távon számol, mint Touréval - ez pedig előrevetíti, hogy sajnos el fog szerződni, kár lenne még egy évet padozással elvesztegetni.
Azt, hogy ne idézgess más oldalakról hülyeséget!wuwu írta:Yaya Touré, az FC Barcelona és az elefántcsontparti válogatott védekező középpályása legfrissebb nyilatkozatában elárulta, elvágyódik klubcsapatából. Elképzelhető, hogy Angliában folytatja pályafutását.
A középpályás az elmúlt szezonban kulcsembere volt a Barcelonának, de idén kiszorította a kezdőcsapatból Seydou Keita. Az elefántcsontparti az El Clásicón is csak csereként léphetett pályára.
Touré a France Footballnak tálalt ki: "Többet akarok játszani. Nehezemre esik a padon ücsörögni, nem vagyok harmincéves, előttem az élet. Úgy gondolom, hogy a legjobb korban vagyok (26 éves, a szerk.) és most kell mindent beleadnom."
A Monaco korábbi sztárja az elmúlt hetekben ugyan H1N1 vírussal küszködött, de eddig mindösszesen 11-szer húzhatta magára a gránátvörös-kék mezt, a ligában még 400 percet sem játszott.
Touré nem érti, miért hosszabbítottak vele 2012-ig, ha rendre a cserepadon jegelik.
"Keményen edzek, és a pályán a száz százalékot hozom ki magamból. Miért hosszabbítanának velem, ha nincs szükség rám, ez hihetetlen. Döntéshelyzetbe kerültem.
Ehhez mit szoltok?
Ez viszont Yaya-ra is igaz és persze az Afrika kupára most úgy fog hazautazni, hogy meccshiánnyal küzd, hiszen alig kapott lehetőséget, így sem a csapatnak nem lehetett hasznára, de lehet a válogatottjának sem lesz olyan szinten, mintha játszott volna...herlius írta: Márpedig ezt csak úgy érheti el, ha folyamatosan játékban van...