Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilúvatar írta:Skacok, egy kicsit elvagyok tájolva...![]()
Mikor is lesz pontosan az aranylabda átadási ceremónia? Vagy már volt?
Nem tudom, pontosan mit is akartál ezzel de az biztos,hogy megköszönhetjük Istennek ezt az ajándékot(MESSI),nálunk minden héten Mikulás vanDani Alves_20 írta:Isten ajándéka a labdarúgást szerető embereknek!
Szép volt Leo!
http://www.youtube.com/watch?v=ixvrypKdj8Urecrea írta:A tegnapi meccsről nem, de ebben is van hasonló passza Alveshez.Fernando írta:Nemtudja valaki belinkelni azt a vidit amikor Messi a védő lába között sarkazta át a lasztit Alvesnek?
http://www.youtube.com/watch?v=9-lcxBgP ... re=related
Az utolsó sor..az a baj....a góllövés nem jön össze neki, pedig nagyon kéne már az önbizalmának. 1 gól megtörné a jeget, utána jönne pászon a többi is. Ibrának is az első gól nehéz szülés volt, a többi már kevésbédjbandinho írta:sztem tegnap nagyon jó volt a KICSI, felszabadultan játszot, a csalak is sikerültek, és ha mondjuk arrol a bizonyos kapufáról nem kifele pattanik?!...grat.
A tegnapi meccsről nem, de ebben is van hasonló passza Alveshez.Fernando írta:Nemtudja valaki belinkelni azt a vidit amikor Messi a védő lába között sarkazta át a lasztit Alvesnek?
Ez abszolút igaz, a bajnokság elején azon gondolkoztam, hogy mennyire egyszerű játék a futball Ennek az Embernek, és ha így folytatja vajon melyik csapat az, amelyiknek nem megy el a kedve már a mérkőzés elején?chi omega írta:nincs igazatok, különösen abban, hogy messzebb jár a földtől. ahogy pl az európai szuperkupáért hajtott, az hihetetlen volt. a játék nem igazán ment neki, de harcolt minden labdáért, agresszív volt, vérszomjas, végül adott is egy gyönyörű gólpasszt, pedig nem egy jelentős kupáról beszélünk.
aztán elkezdte a bajnokságot, méghozzá hihetetlen formában. komolyan mondom, én még életemben nem láttam olyan jól játszani messit, mint az első pár meccsen, amikor szórta a gólokat, és gólpasszokat, szebbnél szebbeket.
a clasicon viszont remekül játszott a mezőnyben, a kapu előtt sajnos elátkozott mostanában.
Ja persze, Maradonával a kispadon örülhetnek, ha a csoportból továbbjutnak. Az argentín válogatottnak rendesen betett ez az idióta döntés, hogy megtették szövetségi kapitánynak. Most meg nem lehet elmozdítani, mert Ő az Isten...Barcaforever írta:A Vb cím megszerzése, könnyen megoldja a problémát.ziipp írta:"A legnehezebb feladat azonban minden kétséget kizáróan az Aranylabda egymást követő két évben való begyűjtése… Ez cseppet sem lenne könnyű."
Hajtja a vére a srácot!