Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezzel nagyon egyetértek, nagyon. Valamelyest már azért messzebb jár a földtől én úgy érzem, nem olyan mint tavaly.gekkodan írta: Viszont hetek óta látjuk, hogy azért nem a tavalyi teljesítményt hozza, bár rettentően fontos góljai vannak, jól játszik, azért már többen írtuk ide, hogy nem azt mutatja, mint tavaly. Kevesebbet fut, picit önzőbb, nem vállal annyi cselt, ritmusváltást. Persze ebben benne van az is, hogy indokolatlanul, nagyon hibásan középen játszatja a mester elég sokat.

Parancsolj:Rezi Torres írta:Nincs meg valakinek Messiről az a kép amikor az első gólját rúgta és felugrott Ronaldinho hátára??

Aranyos kis vers.Krojf írta:Győzött Leo!
A többi villany leó'!
Gratulálok Palócföldről,
Kis méreted hamar felnől!![]()
Élvezet volt minden perced,
Kimozogtál minden neccet,
Megvívtad a Magad harcát
'S dicsőségre vitted a Barcát!
K.
az szépgergo9 írta:Kicsit olvasgattam Messi első topikjában kivi voltam milyen véleménnyel voltunk róla bemutatkozásánal a nagy csapatban.
2009.12.01 HIVATALOS:MESSI 2009 ARANYLABDÁSAHAnonymus [b]2004.10.09-én[/b] írta:
Leo Messiként játszik de Lionel Andres Messiként anyakönyvezték. De tényleg ő lesz az isten. 5 év és aranylabda. Tuti.
Telitalálat![]()
Esetleg jövőheti lottószámok?
2009.12.01 HIVATALOS:MESSI 2009 ARANYLABDÁSAHAnonymus [b]2004.10.09-én[/b] írta:
Leo Messiként játszik de Lionel Andres Messiként anyakönyvezték. De tényleg ő lesz az isten. 5 év és aranylabda. Tuti.
Mvel csak 95óta kaphatja meg nem Eúrópai származású labdarógó azért nem olyan nagy meglepetés.Fernando írta:Várható volt. Nagyon megérdemelte, hatalmas grat. Viszont az meglepő, hogy Ő az első argentin aki megkapta.