Pár észrevétel még a tegnapi meccshez...illetve az ide írogató madridista kollégákhoz...
Tegnap az első félidő kiegyenlített játékot hozott,a második viszont iskolajáték volt Barca részről.Ezt nem lehet vitatni.De ha a madrid jobban érzi magát akkor az első félidőt adjuk nekik,volt egy Ronaldo ziccerük,azon kívül semmi.
Egyébként egész meccsen a madridnak volt 2 ziccere( Ronaldo,Benzema),nekünk meg volt három (Ibra,Messi+ a Piqué fejes)...
Szerencsés volt a gólunk,és hogy bement?Jótétlelkek,ne röhögtessétek már ki magatokat...

Vagy Casillasnak is belevilágítottak az orrába és ez megzavarta? amúgy kifejelte volna a lasztit nem?
Madridistán persze már nagybetűs cikket csináltak a lézeres ügyből,ahogy hozzájuk illik...Ivánéknak tanácsolom akkor az eurobarcára is tegyenek ki egy cikket: "Hentesmunka,avagy a Real Madrid tündöklése".
A másik amit nem értek,hogy milyen 11es szituról beszéltek? arról amikor ronaldo térdrerogyott? ha arról akkor gratulálok,tizenegyest és egyből pirost ért volna
És már egyszer leírtam,leírom most is: ez a real kész van,ennél már nem fognak jelentőset javulni,kész a csapatjátékuk, max csiszolódni,szokni fogják egymást még jobban.
Egyébként grat madridnak,mert nekem kellemes csalódást okoztak,hiszen megnehezítették a dolgunkat jelentősen
Bár nekem nem tetszik ez a játék,amit mutatnak,ez a Murinho-érás Chelseare hajaz teljesen...és még a kis cspaatok ellen is ez a kontrázós játékot nyomatják...
De ez célravezető egyébként,de most nem volt az.
Ennyit akartam.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."