Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.30. 16:10:57

átnéztem a madridistára...
"bölényfejű Piqué" és hasonló szépségek....

most lehet, h tévedek, de asszem ott annyi az értelmes, reális hsz., mint itt a hülyeség... és ott annyi a normális drukker, mint itt a mocskolódó...

(kis túlzással persze...csoki majd biztos reagál vmit erre, és kíváncsi is vagyok rá, mert ennyi mocskolódást, mint ami most ott megy, itt sose láttam...)

mi vagyunk elszállva a csapatunktól?

egy példa a másik oldalról:

"úgyhogy nyugalom, mert most már tisztán láttam, hogy a mi csapatunk a legerősebb a világon, s csak a csapatjátékban kell fejlődni!!!"

azért meredek kijelenteni egy csapatról, h a világ legjobbja, amikor még nem tettek le semmit az asztalra...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.11.30. 16:17:41-kor.
torotam
Jugador d'estrella

2009.11.30. 16:08:58

raul72 írta:
Barcaforever írta:
abreu írta: Pont elég volt arra a játékunk hogy legyőzzünk Titeket. Ahhoz képest hogy megvolt fogva a kpályánk mint a himestojás, mi birtokoltuk a labdát.

És sztem Benzema nevét se nagyon lehett hallani miután becserélték.
Hát ha annyira meg lett volna fogva a középpálya akkor félidőben nem 65-35 a labdabirtoklás. :roll: Emberhátrányban sikerült feljönnötök 64-36.Tényleg megfogták a középpályát. :wink: Remélem mindenki ennyire fogja. :twisted:
Rég írtam ide , de ezt most kiszúrtam magamnak :D Na szval megfogtuk a középpályátoakt ,mert 2 olyan eset volt amikor a tili-tolival jutottatok el lövésig . Az a 68-33 vagy mennyi meg ... Nagyon nem érdekel ,mert mikor ott volt a Barcánál általában mnetek az alibi passzok , mert nagyon zártuk a területet .

Na ennyit akartam . Peace
Na erre nekem is kell írnom!
A Madrid szerintem kis csapat módjára játszott, akár csak tavaly. Annyira kellett nevetnem, mikor emberelőnyben sem mertek kijjebb jönni, nagyon be voltak fosva Ibrától... Arról pedig, hogy meg volt fogva a középpálya csak annyit, hogy Lass szokásához híven szétfaultolt mindenkit, és még Kaká is védekezett, olyan volt, mint egy vízilabda meccsen, mindenkinek kellett védekezni. Meg hát hányszor elküldte Messi vagy Ini málnát szedni a madridistákat :D De a legjobb Perez feje volt a végén, ahogy az eget bámulta, Laporta meg alig bírt magával :D
Visca el BARCA!
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.30. 16:04:13

Tomsa írta:Miért hagyja ki minden madridista Piqué fejesét? Legalább volt akkora helyzet mint Marceloé. Jah és a meccs összes helyzete rajtunk múlott, vagy kihagytuk a magunkét, vagy megakadályoztuk az ellenfelét :D
Piqué fejesére, Abidal lövésére, Messi ziccerére nem is emlékeznek. Bezzeg az ő 65 méterrel a kapu fölé lőtt óriási helyzeteik, meg az összes blokkolt lövésük az mind gólt érdemelt volna.
Ezért nincs értelme itt osztani az észt. Mindegyik oldal mást látott kiemelkedőnek a meccsen. Amíg a mi helyzeteink csak gyermeteg lővések voltak az ő szemükben addig az ő impotens próbálkozásaik pedig 100%-os gólhelyzetek. Ibra természetesen semmit sem csinált a gólon kívül addig az ő csatáraik biztos brillíroztak egész meccsen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
raul72
Barça B

2009.11.30. 15:56:39

Barcaforever írta:
abreu írta:
Getti írta: ..Ne feledjétek, hogy mekkora győzelmet vártatok. Ahhoz képest nagyon nem jött be a számításotok.Miért, mert a barca nem volt jó? dehogynem, játszotta amit eddig...erre volt elég...

..A középpályátok meg volt fogva, a hímestojás...

Után hova lett ibra? mer sokszor nem lehetett hallani a nevét.
Pont elég volt arra a játékunk hogy legyőzzünk Titeket. Ahhoz képest hogy megvolt fogva a kpályánk mint a himestojás, mi birtokoltuk a labdát.

Hát ha annyira meg lett volna fogva a középpálya akkor félidőben nem 65-35 a labdabirtoklás. :roll: Emberhátrányban sikerült feljönnötök 64-36.Tényleg megfogták a középpályát. :wink: Remélem mindenki ennyire fogja. :twisted:
Rég írtam ide , de ezt most kiszúrtam magamnak :D Na szval megfogtuk a középpályátoakt ,mert 2 olyan eset volt amikor a tili-tolival jutottatok el lövésig . Az a 68-33 vagy mennyi meg ... Nagyon nem érdekel ,mert mikor ott volt a Barcánál általában mnetek az alibi passzok , mert nagyon zártuk a területet .

Na ennyit akartam . Peace
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.11.30. 15:46:49

Miért hagyja ki minden madridista Piqué fejesét? Legalább volt akkora helyzet mint Marceloé. Jah és a meccs összes helyzete rajtunk múlott, vagy kihagytuk a magunkét, vagy megakadályoztuk az ellenfelét :D
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.11.30. 15:46:30

Getti írta:A barcat, mint klubbot elismerem, de a rajongó tábor katasztrófa.
Tisztelet a kivételnek, mert azért akad az is, de mintha valami 10 évesekből álló falfirkaklubb lenne. Rettentő ritka az értelmes megnyilvánulás, megy a fröcsögés, meg a "mindent utálok amiben a madrid szerepel".
Mire jó ez?
És ezt pont Te mondod, jóbarát? :lol: Vicc. Tovább nem is folytatom, a többiek már leírták az véleményemet is...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
R"bali"M
Barça C

2009.11.30. 15:34:23

Na szóval mint Madridista el kell, hogy mondjam, minimálisan 1 góllal mindenképpen jobb a mai Barcelóna a mai Reálnál... Úgyhogy megérdemelt győzelmet arattak, ugyanis míg ők a 2 legnagyobb ziccerből 1-et gólra váltottak, mi a 3 nagyobb helyzetből egyet sem.

Reál drukkerként meg kell védenem Ibrát olyan szempontból(annak ellenére hogy útálom), hogy hiába volt eltűnve, őt azért tarják, hogy eldöntse a meccseket és akár egyetlen helyzeből gólt szerezzen, mint ahogy tette is... Véleményem szerint, objektíven nézve, nem láttam nagy külömbséget a két csapat között... Ami volt, az meg a két csapat eltérő játékfelfogásából adódott...

Szóval mindenesetre az utóbbi időben a Barcának és a drukkereknek kijárt a jóból... Szép korszak ez most nekik, de mindenki tartsa észben, hogy egyszer majd fordul a kocka. Hogy a közel vagy távoli jövőben, azt meg majd az idő eldönti...
Hala Madrid!!!
Cali
Entrenador del Barça

2009.11.30. 15:29:45

socio66 írta:Nem tudom mit vársz itt madridistaként,engem egy kb. ötödennyire provokatív,piszkálódó hsz-ért szóltak le,meg neveztek tipikus Barca drukkernek(..),pedig az tényleg csak egy kis viccelődés volt Casi visszapillantójával,meg ilyenek. Gondoltam jó dolog egy kicsit ott is véleményt formálni,megismerni a másik oldal gondolatait,de a tegnap este után elment a kedvem az egésztől,úgyhogy innentől nem is érdekel.
Ehhez a 'tipikus ilyen-olyan szurkolóhoz' még annyit,hogy tegnap este egy Madrid-drukker átjött anyázni,ami azért már durva volt. Szerintem Barcás ilyet még nem tett,de lehet,hogy nincs igazam,minden esetre én nem tudok róla.
Amikor már nagyon unatkozom, én is szoktam olvasni a madridista fórumának pár topicját, főleg a Real vs Barcát. De nekem eszembe se jutna oda regisztrálni és leírni a véleményem. Erre a te eseted az egyik példa, hogy miért nem. Te korrenktül és normális hangnemben leírtad az észrevételeidet, mégis nagyrészt szurkálódó és lenéző válaszok érkeztek. Kevésben volt egy kis egyetértés is, pedig elég objektív volt az összes hozzászólásod.

Abban biztos vagyok, hogy mentek már oda át barcások is feszültséget kelteni és anyázni, csak ott is időben törölték a hsz-t és bannolták az illetőt.
socio66

2009.11.30. 15:11:23

Nem tudom mit vársz itt madridistaként,engem egy kb. ötödennyire provokatív,piszkálódó hsz-ért szóltak le,meg neveztek tipikus Barca drukkernek(..),pedig az tényleg csak egy kis viccelődés volt Casi visszapillantójával,meg ilyenek. Gondoltam jó dolog egy kicsit ott is véleményt formálni,megismerni a másik oldal gondolatait,de a tegnap este után elment a kedvem az egésztől,úgyhogy innentől nem is érdekel.
Ehhez a 'tipikus ilyen-olyan szurkolóhoz' még annyit,hogy tegnap este egy Madrid-drukker átjött anyázni,ami azért már durva volt. Szerintem Barcás ilyet még nem tett,de lehet,hogy nincs igazam,minden esetre én nem tudok róla.
A véleményedet meg talán végig kellene gondolnod még egyszer,mert érdekes dolgokat írtál itt le. Csak egy a sok közül,az Ibrás dolog. Azt mondod,nem nagyon volt játékban a második félidő nagy részében. De azt elfelejted(?),hogy ezen idő alatt ti emberelőnyben voltatok és így sem sikerült gólt lőni,sőt,helyzeteket sem kidolgozni,tehát nehogy már az emberhátrányban lévő csapat csatárát vegyük elő akkor,amikor a másik csapat még létszámfölényben is impotens..
hitchcock
Barça C

2009.11.30. 15:09:32

Tomsa írta:Amúgy tényleg annyi a vicc az egészbe, hogy kb 80%on pörgött a csapatunk, a realból pedig nem nézek ki többet, mint amit nyújtottak. :roll:
Ott a pont :) És még így is jobbak voltunk...ennyi :twisted:
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.11.30. 15:09:05

abreu írta:
Getti írta: ..Ne feledjétek, hogy mekkora győzelmet vártatok. Ahhoz képest nagyon nem jött be a számításotok.Miért, mert a barca nem volt jó? dehogynem, játszotta amit eddig...erre volt elég...

..A középpályátok meg volt fogva, a hímestojás...

Után hova lett ibra? mer sokszor nem lehetett hallani a nevét.
Pont elég volt arra a játékunk hogy legyőzzünk Titeket. Ahhoz képest hogy megvolt fogva a kpályánk mint a himestojás, mi birtokoltuk a labdát.

Kép
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.11.30. 15:07:21

Amúgy tényleg annyi a vicc az egészbe, hogy kb 80%on pörgött a csapatunk, a realból pedig nem nézek ki többet, mint amit nyújtottak. :roll:
Getti
Barça B

2009.11.30. 15:01:34

Titinho

Testvér...íme a válaszaim.

Egy véleményt írtam le madridistaként. Miért ne tehetném?

Nem mondtam, hogy Ibra rossz játékos, sőt valami olyasmit írtam, hogy klasszis módjára belőtte.

Szerinted dícsértem Higuaint Rault vagy Benzemát? Olvastál ilyesmit?

Tipikus madridista vagyok? Lehet. Nem ismerem az összes madridistát, így nem tudom milyen az átlagmadridista. Szerencsémre Te igen :)

A jótanácsot köszönöm, bár nem kértem, ha szükségét érzem a saját udvaromon sepregetek...nem mintha itt azt akartam volna.

Mégvalami.
Figyeltétek mi történt? Írtam egy véleményt magánszemélyként, rámugrottatok 10-en és a reagálásaitok egy viszonylag nagy szelete nem is arról szólt, amit írtam. Vagy többször elhangzott az, amiről már megírtam, hogy értelmetlen vele foglalkozi különböző okok miatt. :)

Sajnos vagy nem sajnos, de nem fogok tudni minden reagálásotokra választadni, mert ahhoz nagy számban jönnek.
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.11.30. 15:00:49

Pellegrini papa nem tudja elfogadni az eredmenyt... :lol: :lol: :lol:
barca2010
Jugador d'estrella

2009.11.30. 14:58:23

Capon írta:Nekem is szemet szúrt ez a mondat, hogy hol volt Ibra a gól után.
Ibra kérlek szépen együtt teázgatott Higuval, Benzemával és Raúllal egy helyi kis kávézóban. Mert hogy ez a 3 ember is el volt tűnve vele együtt. De ez már más kérdés ugye? Ez nem fontos, csak az hogy hol volt Ibra.
Ott volt az 55. percben és elrendezte,hogy zsinórban harmadszor égjen a "királyi" :lol: gárda.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.30. 14:58:09

Na hát a lényeg megvan ! 1-0 ! és 2ponttal megyünk a Madrid előtt !

A meccsel kapcsolatban:

Az első félidő kiegyenlített volt érzésem szerint. A Madridnak voltak nagy ziccerei, Valdes hatalmas bravúrral védett. Illetve Puyol is bedobta magát vagy kétszer.
Az elején jól kezdtünk,bár a Kaká-Cr akció után kicsit elvesztették a srácok a fonalat,de gólt nem kaptunk az a fontos.

A második félidő pedig egyértelműen a Barcáé volt.
Ibra bejött góltlőni :D És egyébként nagyon jól játszott!

Ronaldo lecserélésével pedig a Madrid elveszítette az alaplendületét is,ami a meccs 1. félidejében meg volt. Kaká-nak volt 1megindulása amit leadott CR-nek, azon kívűl semmi.

Abidal,Messi is lőhetett volna gólt, sőt Pique is. Abidal lővésére Iker el sem mozdult, mint ahogy Pique fejesére sem, szóval nem rajta múlott.

A meccs embere : Puyol szerintem no comment :)

Forca Barca !
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.30. 14:55:55

Nekem is szemet szúrt ez a mondat, hogy hol volt Ibra a gól után.
Ibra kérlek szépen együtt teázgatott Higuval, Benzemával és Raúllal egy helyi kis kávézóban. Mert hogy ez a 3 ember is el volt tűnve vele együtt. De ez már más kérdés ugye? Ez nem fontos, csak az hogy hol volt Ibra.
Titinho
Director del Fútbol

2009.11.30. 14:42:32

Getti írta:...
Jóbarát...két kérdésem lenne hozzád:

1. Hogy jössz te ahhoz, hogy idejössz és elkezded szidni a Barca rajongókat, hogy katasztrófa, meg itt csak a fröcsögés megy, meg rettentő ritka az értelmes megnyilvánulás? Azért ez így 1. hsz-nek elég érdekes barátom. Te se sokat olvasgathatod a madridistát... :wink:

2. Hol volt Ibra a gólja után? :shock:
Kérdeznék én is valamit: Hol volt 90 percig az istenpipita Higuaín? Vagy az ibrátólisnagyobbcsatár Benzema? vagy pl. Raúl? Hármójuknak!!! volt összesen 2!! azaz kettő!! helyzete a meccsen és te idejössz fikázni Ibrát? Szánalmas...

Rezi Torres jól mondta...tipikus madridista vagy. :?

Ha adhatok egy jó tanácsot: Először a saját udvarodon sepregess jóbarát!

Na peace.

SZERK:
Ok Cooltiszo. :wink:

Egyetértek hitchcock kollégával is!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.30. 14:38:11

Jaj mindig van egy két önkéntes aki meg akar magyarázni mindent.
Én nem tudom elképzelni magamról, hogy egy vereség után átmenjek a sötét oldalra és osszam az észt és tegyem fel az értelmesebbnél értelmesebb kérdéseimet. Azt felejtik el, hogy itt nem az a közeg van mint odaát, itt nem fognak bólogatni a hülyeségeitekre. Igen magához képest jól játszott a Madrid, de különösebb eredmény nélkül. Tudom, hogy fáj ez van. Ha még két hétig sírtok az eredmény utána akkor is ez lesz a helyzet.
Charlie
Öreg Harcos

2009.11.30. 14:36:43

Na,

Első félidőben masszívan, fegyelmezetten védekező madriddal találtuk szembe magunkat, akik kontrákból próbáltak veszélyeztetni, volt pár ígéretes lehetőségük. Első félidőről nem is érdemes többet beszélni.

Második félidőben pedig jött, aminek jönnie kellett, reál kergette a labdát, rettenetesen feljavultunk és meg is szereztük a vezetést. Ha nincs Busi kiállítása, akkor lövünk még 2-t, erre rámerném tenni bármelyik reálos kezét :) Kaptak egy esélyt, 30percig emberelőnyben rohamozhattak volna, de kevesek voltak, csak úgy mint a befejezésekben. Nem a legerősebb Barca ellen ennyire voltatok képesek.

Pellegrini helyében én is háborognék az tuti, próbálnám elterelni a figyelmet a történelmi kupaégésről, most bemesélheti, hogy megszorongattuk a triplázó Barcelonát, milyen jók is vagyunk. Na persze, csak miben voltak annyira jobbak az érdekelne. Tudtommal nem 1 jobban sikerült félidőre meg 2 gólhelyzetre adják a 3pontot. Gólra játsszák, és ki lőtt gólt? A Barca, de nem is akármilyet!!!!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
hitchcock
Barça C

2009.11.30. 14:34:32

Nem semmi miket írogat itt 1-2 madridista... :lol:
Még hogy Ti érdemeltetek volna pontot,meg győzelmet..haha
El lehet szépen olvasni Pelle és Pep nyilatkozatát a meccs után...kicsit van különbség a kettő között...Pellét megbüntetném a klubvezető helyébe hogy ilyeneket mer mondani...pofám leszakad.
Örülök a csapatunk győzelmének,bár hozzáteszem nem játszottak túl jól,ezért hiszik azt a másik oldalon,hogy ők jobbak voltak.Miben voltak jobbak?Milyen mákról beszéltek?Ronaldo helyzete?Most tavaszig ezzel fogtok jönni vagy mi?Kihagyta azt kész,nálunk Messi helyzete ugyanakkora volt,talán még nagyobb is...
Nyilván a Realnál most sír a száj,mert olyan ötlettelen,és gyenge csapatjátékkal,amivel eddig így-úgy behúzták a meccseiket,most nem jött be.
Ezúton közlöm veletek,kedves madridista fórumbetyárok,hogy ez a Barcelona ellen még az 1 ponthoz is kevés!!!A statisztika amúgy is 5-2 volt ide,úgy hogy nem értem milyen helyzetekről beszéltek...csak egy dolgot sajnálok a tegnapi meccsel kapcsolatban:3-4 góllal kellett volna nyernünk,és akkor most kuss lenne! :twisted: De így ez fog menni tavaszig...de teszek rá...a Barcelona nyert és kész!De tudjátok mit,higgyétek csak azt,hogy tegnap Ti érdemeltetek volna győzelmet,higgyétek csak azt,hogy Ti jobbak vagytok,annál jobb érzés lesz Nekünk,amikor Ti majd jól pofára estek!!! :twisted:
Mellesleg a tények Minket igazolnak,eddig veretlenek vagyunk a bajnokságban,a Real meg már 2szer kikapott...szóval vissza lehet venni...
na pacsi
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.11.30. 14:33:05

Megkérek minden Barca szurkolót, hogy ne ugorjon fel ilyenkor semmilyen nemű zrikának, odapiszkának. Írjátok le a véleményeteket a meccsről, de fölösleges belemenni az ilyen vitába. A nyugodtan hangnem maradjon meg, hiszen mi győztünk :D

A középpályán közel sem volt kielégítő egyébként, bár még így is jobb volt mint a Realé. Kaká és Alonso hihetetlen szürke volt egész meccsen.

Teljesen más játékot játszunk mint ez a Real valaha is fog, mert a mi középpályánkon olyan emberek vannak (már ha ott játszana Ini...), akikből csak 1 van a világon. És ha ők formában vannak, akkor bizony az ellenfélnek kell a mák, nem nekünk :wink:
Ez nem jelenti azt, hogy az a modell ne lehetne eredményes, természetesen lehet, de a miénk már bizonyított, és hogy a 2 közül melyik az eredményesebb, ha mindkettő működik azt pontosan nem lehet megmondani, de azért azt hozzátenném, hogyha a miénk működik, akkor az tudjuk milyen, az hogy a túloldali milyen ha működik még eddig nem láttuk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2009.11.30. 14:34:53-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.11.30. 14:27:16

Pár észrevétel még a tegnapi meccshez...illetve az ide írogató madridista kollégákhoz...

Tegnap az első félidő kiegyenlített játékot hozott,a második viszont iskolajáték volt Barca részről.Ezt nem lehet vitatni.De ha a madrid jobban érzi magát akkor az első félidőt adjuk nekik,volt egy Ronaldo ziccerük,azon kívül semmi.
Egyébként egész meccsen a madridnak volt 2 ziccere( Ronaldo,Benzema),nekünk meg volt három (Ibra,Messi+ a Piqué fejes)...
Szerencsés volt a gólunk,és hogy bement?Jótétlelkek,ne röhögtessétek már ki magatokat... :roll: Vagy Casillasnak is belevilágítottak az orrába és ez megzavarta? amúgy kifejelte volna a lasztit nem? :?

Madridistán persze már nagybetűs cikket csináltak a lézeres ügyből,ahogy hozzájuk illik...Ivánéknak tanácsolom akkor az eurobarcára is tegyenek ki egy cikket: "Hentesmunka,avagy a Real Madrid tündöklése".

A másik amit nem értek,hogy milyen 11es szituról beszéltek? arról amikor ronaldo térdrerogyott? ha arról akkor gratulálok,tizenegyest és egyből pirost ért volna :roll:

És már egyszer leírtam,leírom most is: ez a real kész van,ennél már nem fognak jelentőset javulni,kész a csapatjátékuk, max csiszolódni,szokni fogják egymást még jobban.

Egyébként grat madridnak,mert nekem kellemes csalódást okoztak,hiszen megnehezítették a dolgunkat jelentősen :!:
Bár nekem nem tetszik ez a játék,amit mutatnak,ez a Murinho-érás Chelseare hajaz teljesen...és még a kis cspaatok ellen is ez a kontrázós játékot nyomatják...
De ez célravezető egyébként,de most nem volt az.

Ennyit akartam.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nastic07
Barça B

2009.11.30. 14:26:59

Nem volt egy nagy meccs!
Bár igaz , hogy a Real időnként közel állt a gólszerzéshez de ez elég kevéske volt akárhogy nézzük, de mondom ahhoz képest ratyi mecs volt sztem!
Sokkal többet vártam ettől az El Classico-tól de legalább megvertük a hülye Real-osokat!
Hajrá Barca!
Jah remélem Pep-nek meglesz a 4. győztes meccse is ellenük!
forever barca
Getti
Barça B

2009.11.30. 14:24:37

barca2010

Mint írtam, a nyilatkozatok semmilyen szinten nem érdekelnek.
Nyilvánvaló, hogy ha nem is a szályukba van adva szóról szóra, de meg van mondva miről milyen hangnemben nyilatkozhatnak. Nem csak, hogy meg van adva, utasításban van. Ezeken át kell nézni, és nem feltétlen komolyan venni. Engem se nem az nem érdekel mit nyilatkozott a csapatom, se nem az, hogy a tietek.

Miből vásároltak? Nem tudom, nem látok bele a költségvetésükbe, sem a könyvelésükbe. Ezzel megint minek foglalkozzam? És Ti minek foglalkoztok?
Van valami könyvelőrokonod madridban, aki szivárogtatja ki, hogy hát eddig csak tizenhuszonezer mezt sikerült eladni, és a szponzoraink sem fizetnek duplaannyit mint tavaly.
blabla
nem érdekes. Az újság megírja, a világ elképed, a kisember meg pislog vagy fröcsköl ebbe az irányba is.

Nektek is érdeketek, hogy évről évre jobb legyen az el classico.

gyűlölni pedig egyáltalán nem kell. Nyilván nem csinálnának ennyi alapítványt a világon mindenfele, nem támogatnának szervezeteket meg katasztrófasúlytotta területeket, ha csak hitelből gazdálkodnának.

Én egy csapatot sem gyűlölök. Játékost igen (nem a barcából) de ilyen szinetn szerintem kicsit tovább kell látni, mint hogy ki mit mondott.
Lezárt