Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van.Messa írta:Komolyan, a tavalyi, meg az idei szezonban eddig kiszedi a csatárok szemét, most hibázik egyet, amit nem is lehet teljesen az ő számlájára írni, és nemsokára tele lesz ez a topic Valdes anyázó hsz-ekkel. Vicc. Nála jobb kapus nem kell nekünk.
Visca el VV!
Eső előtt köpönyegAndris írta:Amondó vagyok, hogy még időben gondoljátok meg, h akartok-e ide írni.
Az nem baj, az a lényeg, hogy próbálkozol!kicsics írta:Nagyon jól védett a Madrid ellen!
De legalább még ezer ilyen meccs kell hogy megszeressem!
És ez azért kicsit szánalom. Mennyivel jobb Reina vagy Diego Lopez?Enrique írta:Hiába, el van könyvelve "sz.ar" kapusnak, tehet ellene bármit...
Büszke vagyok rá, hogy ő védi a Barca kapuját!
Sztem, volt 2-3 olyan helyzet, amit ha nem véd, egy szavunk se lehet.redmiller írta:Ma azért olyan sok dolga nem volt, de két jó kijövetele biztos volt!Barcaforever írta:10es skálán 9es.Sztem ebbe minden benne van...
Ma azért olyan sok dolga nem volt, de két jó kijövetele biztos volt!Barcaforever írta:10es skálán 9es.Sztem ebbe minden benne van...
Hiába, el van könyvelve "sz.ar" kapusnak, tehet ellene bármit...lui1698 írta:Del Bosque igazán megtehetné, hogy behívja a válogatottba.
Teljesen megérdemelné az utóbbi időben nyújtott játékáért.
Igy igaz.lui1698 írta:Del Bosque igazán megtehetné, hogy behívja a válogatottba.
Teljesen megérdemelné az utóbbi időben nyújtott játékáért.