currahee írta:
jolvan cimbora te biztos okosabb vagy meg jobban értesz hozzá stb... nem érdekel különös képpen h mit próbálsz itt nekem bizonygatni már ne is haragudj de mindenkinek meglehet a maga véleménye!! és ezt én fenn is tartom amit mondtam. olvass vissza...
jah és messi így lövi a gólokat? tényleg? amikor egyszerre 2-3an fogják és csak úgy elrohangál mellettük és átveri őket h azok azt sem tudják h mi van... persze azért fog aranylabdát kapni mert olyan mint pedro... ennyiből inzaghi is kaphatott volna aranylabdát...
szóval a te érveid se jobbak és sztem előbb gondolkozz mielőtt mást lehurrogsz.
Képzeld el, hogy visszaolvastam, de azokra már nem volt értelme újra leírni a véleményemet, mert megtették mások. Itt arra gondolok, hogy "véletlenül lő gólt".
Természetesen meg lehet mindenkinek a maga véleménye. Hol írtam én olyat, hogy nem?
Én nem próbálok semmit bizonyítani, nincs is miért, mert amíg a csapat tagja, és fontos gólokat lő, addig nem lehet és nem is akarok belekötni a teljesítményébe. Én egy szóval sem állítottam, hogy ő a legnagyobb ász a csapatban, de az a játékos csak tudhat valamit, aki idén a legfontosabb pillanatokban lő gólt. Nem lepne meg, ha a Madrid ellen ma betalálna
Részemről lezárva,
"cimbora"