Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

De látja mindenki ezt a topickotbarca28 írta:Sajnos tegnap a Leverkusen 4-0 arányban múlta felül a Stuttgart-ot.Igy már 3 pontos az előnyük velünk szemben,gratulálok a csapatnak és Kiesslingnek a teljesitményükért.Azért remélem megszorongjatjuk őket és a végén mi örülhetünk a bajnoki címnek.
Amúgy látom rajtam kivül nem sok embert érdekel a Bundesliga vagy csak kevesen látogatják ezt a topicot.

azzal én is,mintha én írtam volnabarca28 írta:
A Bayernhez füzött véleményeddel egyetértek.

Én nem mondtam olyat, h a Wolfsburgnak több esélye lenne a bajnoki cimre, mint a Werdernek.barca28 írta:Te a Werder a Freiburg elleni idegenbeli 6-0-ás győzelmét minek neveznéd ha nem látványos meccsnek?Semmivel nincs több esélye a bajnoki címre a Wolfsburgnak mint a Werdernek és ez forditva is igaz.Jelenleg mégegyszer mondom másodikak vagyunk.A 'farkasok' számomra csalódás idén, a 8.helyükkel.Meglátjuk ki fog nyerni mindenesetre ha nyer a Bremen ha nem ,én akkor is mellettük leszek és szurkolni fogok nekik.

Kell a győzelem a Werdernek az igaz, de szerintem nincs sok esélyük a bajnoki cimre. Képesek nagyon jó meccsekre és képesek beszedni elképesztő vereségekre is.barca28 írta:.Nekünk csak is a győzelem az elfogadható ha idén a magasba akarjuk emelni a salátástálat.
Mindent bele Werder

Mondhatom szép tervek....basszus, egy Bayern szintű csapatnak nem ennek kellene lennie a célnak, h 10 belül reméljük nyerünk egy BL-t...barca28 írta:A Bildnek nyilatkozó Uli Hoeness kijelentette: a Bayern 2020-ig biztosan megnyeri a Bajnokok Ligáját. A csapat menedzsere úgy látja, a gárda sikeresebben szerepel majd az elkövetkező tíz évben, mint az elmúlt tízben.
Ki tudja bármi lehet, azért Uli se hlye..jó nagy számot mondott hátha addigra vagy elfelejtik amit nyilatkozott vagy pedig addigra tényleg megnyerik a BL-t...mindenesetre most a bajnokságban kéne helyt állniuk..nem tudom hogy Van Gaal alkalmas-e a Bayern kispadjára vagy esetleg nem passol neki a német football...

Már csak Magath személye miatt is is érdekes lesz a meccskanty írta:Shalke-Wolfsburg
A tabellán harmadik helyen álló Shalke fogadja a bajnok Wolfsburgot.
Remélem a hétközi jó formájukat megtartják a farkasok. Kell a 3 pont nagyon, mert a szezon kezdet közepesre sikeredett.

Ha megnézzük az idei átigazolási időszakot, akkor rá fog jönni, h Robbenért isteni az a huszonöt Mihály. Gondolj bele, mi annyiért vettük egy olyan játékost, akinek ki se tudom mondani a nevétMQuC írta:Hihetetlenül önző játékos. Ilyet még nem is láttam életemben. Amúgy nincs vlee gond. És arról, hogy jo áron el lehetett volna hozni, csak annyit, hogy akkor a Bayern miért fizetett 25-ötÉs ők nem is rivális csapat