Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.11.28. 21:42:52

MessiFan írta:Jó elhiszem hogy vezetnek ŰBERKEMÉNY 1 ponttal és több gólt rúgtak mint mi. És az is igaz hogy Ronaldo nélkül is vezetnek(tek) de nem hinném hogy tudnának úgy játszani mint mi Messi nélkül vagy Ibra nélkül.
Szóval hogy ha a Clasicon nem lenne náluk 1 Roni meg 1 raul akkor szvsz mi nyernénk.
Tobb golt rugtak...... 1-0 is ugyanugy 3 pont a spanyol bajnoksagbanm mint 10-1.........
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.28. 21:39:39

Pellegrinivel nem értek egyet,ugyanis mi 2 góllal többet lőttünk a bajnokságba mint ők szval ez már most csúsztatás :D .

Alapjában véve sima meccset várok,3-0 a tippem.De ha csak szenvedve nyerünk 2-1-re mondjuk én annak is örülni fogok.

Nekem az a véleményem ,hogy Ibrát kéne kezdetni és ha 'gáz' van akkor Messi is beállhat.Remélem Iniesta és Xavi is hozzák a megszokott formájukat,ha ez igy lesz sok gondunk nem lehet.

Valdesre leszek még kiváncsi mennyire fog 'remegni' a lába a kapu előtt.Magabiztos játékot várok tőle,ő mindig egyre jobb lesz csak!!
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.11.28. 21:36:51

biztosan nyilt sisakkal játszanak,és Messi nem fog kezdeni,ahogy Guardiolát ismerem eddig. Ha meg beáll Messi, megpróbálják szétrúgni,mint tették azt tavalyelőtt.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.11.28. 21:32:18

MessiFan írta:Jó elhiszem hogy vezetnek ŰBERKEMÉNY 1 ponttal és több gólt rúgtak mint mi. És az is igaz hogy Ronaldo nélkül is vezetnek(tek) de nem hinném hogy tudnának úgy játszani mint mi Messi nélkül vagy Ibra nélkül.
Szóval hogy ha a Clasicon nem lenne náluk 1 Roni meg 1 raul akkor szvsz mi nyernénk.
Azért azt ne felejtsük el,h igazából edig egyetlen egyszer játszottunk jól Messi és Ibra nélkül az pedig a hét közepén volt.Előtte azért Messivel és Ibrával is voltak haloványabb produkcióink...

Szóval ez ahétközi Bl meccs eddig az amire azt mondom,h bíztató volt és ez a játék mintha egy kicsit a Real fölé emelt volna minket.De előtte felállhattunk akárhogy nem sokkal voltunk a Real előtt mi se ami a jáék illeti.Sztem.Voltak jobbmeccseink de tartósan nem voltunk fölöttük ami a játék mínőségét illeti(legábbis nem sokkal).És semmiképp se annyira,h teljesn nyugodtan várhassuk a holnapimeccset.

Más kérdés,h én azért nyugodtan várom a holnap estét.Eléggé bízom a srácokban és sztem holnap igazán odateszik magukat.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.28. 21:30:23

Pep azt nyilatkozta (Sport.es), hogy holnapig vár a döntéssel Messi játszatásával kapcsolatban.
Ha az Alcorcónból indulok ki, akkor azt mondom, hogy se Messi, se Ibra ne játsszon :D Persze ez nem mérvadó.
Egyikük csak kezdő lesz?!
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.11.28. 21:00:09

Jó elhiszem hogy vezetnek ŰBERKEMÉNY 1 ponttal és több gólt rúgtak mint mi. És az is igaz hogy Ronaldo nélkül is vezetnek(tek) de nem hinném hogy tudnának úgy játszani mint mi Messi nélkül vagy Ibra nélkül.
albicelesteX
A Vadász

2009.11.28. 20:56:27

Mondani mindent lehet!Az utóbbi időkben nekik csak ezek az üres szavak, meg ígéretek járnak!Ezekkel már tele a padlás!Nem egy szinten van jelenleg a két klub játék alapján!Casillasnak meg remélem lerúgják a visszapillantóját!BiRonaldorol meg már nem is beszélek!Neki szószerint kéz és lábtörést... :evil: :twisted:
Kép
marci.
Jugador d'estrella

2009.11.28. 20:52:49

Ennek miköze az El Clasicohoz?
Gondolom kérdés volt.(nem olvastam.)
csakamadrid
socio66

2009.11.28. 20:52:29

Igen,egyetértek,túl sok az ugatás,aztán majd beállnak védekezni. Ha tényleg egyenrangúnak tartják magukat,akkor vállalják fel a nyílt sisakos harcot és győzzön a ténylegesen jobb csapat. Aki ez esetben a Barca lesz,efelől nincs kétségem.
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.11.28. 20:48:58

Kezd mar idegesiteni, az ,hogy minden realos azt mondja, hogy van olyan jo a csapat , mint a Barca, vagy ilyen jok ebben is, olyan jok abban is... minek kell ezt fitogtatni?
Melyik barcas ember nyilatkozta azt, hogy van olyan jo mind a real, abban olyan jo mint a real...
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.11.28. 20:35:03

Pellegrini mondta és nem írta:."..mert nincs több pontjuk, mint nekünk, sem a bajnokságban, sem a Bajnokok Ligájában, se nem lőnek több gólt, se nem kapnak kevesebbet”
Ennek miköze az El Clasicohoz? Ennyi erővel mi meg tavaly tripláztunk úgy hogy a 2 clasico alatt 8-at vertünk nekik ők meg csak 2-t. Inkább arról beszéljen hogy HA nyernek akkor már 4 ponttal fognak elhúzni.
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.28. 20:30:53

Megmerem kockáztatni, hogy Messi kezdeni fog és Henry lesz a csatár, a baloldalon így Pedro kezdhet, vagy Iniesta. Ha Zlatan is benne lesz végül a kezdőben, akkor Iniesta középpályás és Henry a balszélső. Bármelyik variációt választja Pep, rosszat nem húzhat, mert (remélem) mindenki motivált és odateszi magát holnap! Sajna úgy néz ki, nem látom a meccset, de majd az ismétlést megtekintem. Addigis hajrá fiúk, győzzön a jobbik (azaz a Barça :wink: )
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.28. 17:17:43

Hát nem tudom Pep mit fog alakítani de az egy biztos, hogy Ini-t kp-re kellene betenni. Biztos jobban tudja nálam Pep, de az összes meccsen észrevehető volt, hogy Ini ott nem gólerős és nem is tud olyan labdákat tenni. Keitával nem lehet őt pótolni. Ha Messi nem kezd, akkor én max 20 percet jósolok neki. Nem úgy ismertem meg Guardiolát mint aki félidőben cserélget.
Az, hogy Messi és Ibra tudott pihenni hétfőn megrősít abban hogy az egyikük biztosan kezdeni fog. Mindenki tudja, hogy ha most nyerünk kis szerencsével megléphetünk a Madridtól, a sorsolásunk a Sevilláig könnyebb mint nekik, ráadásul ez lélektanilag is felrázná a srácokat.
Ha Ibra nem kezdene és Messi pedig megint középen lenne a kardomba dőlnék. Szerintem csak a vak nem vette idáig észre, hogy abban a darálóban pont az ő erősségei nem jönnek ki. Szélről minimum két embert elvinne, mert egy védőt rőhögve körberohangál, így Ibrának is több helye lenne. Henryt pedig biztosan "komolyabban" vennék mint például Pedrot. Az álom-hármas biztos nem lesz a kezdőben sajna (legalábbis ez a megérzésem), de remélem Pep ki tud valamit találni és normálisabban fog cserélni mint idén sokszor tette.
Forca Barca!!!!
El fanático
Entrenador del Barça

2009.11.28. 17:15:08

visca el barca írta:a holnapi meccsről egy-két gondolat

nem hinném, hogy real be fog állni védekezni. sem pellegrini, sem a játékosok nem alkalmasak erre a taktikára (pedig ez az egyetlen esélyük a győzelemre)
Pellegrini: "Egyik csapat sem fog a játékrendszerén változtatni. Szerintünk a Barcelona nem jobb nálunk, így nem lennénk elégedettek a döntetlennel. Még nem tudom, hogy Higuaín csere, Benzema pedig kezdő lesz-e. Támadni fogunk. Kihasználjuk az erősségeinket, amik mások, de nem rosszabbak, mint a Barcáé."

=;
Kép
miihii
KHAL

2009.11.28. 16:22:23

Mit mondott Puyí?
"Ne hagyd otthon a TAJ kártyádat" :?: :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.28. 16:08:22

Kép
Kép
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2009.11.28. 15:29:35

MQuC írta:Hát igazság szerint Messinek nem is tudom mi a sérülése. Talán a szeme alatt, mikor stoplissal kapott egyet? Az lehet az?
Comb-távolító izom húzódása van.

http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10402
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.11.28. 15:24:54

Hát igazság szerint Messinek nem is tudom mi a sérülése. Talán a szeme alatt, mikor stoplissal kapott egyet? Az lehet az?
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.11.28. 15:10:53

MQuC írta:Pedro szerintem sorra bizonyít a kétkedőknek idén. Nem tudom miért kell ellen beszélni. Én is betenném. Nem érdemes kockáztatni, ha esetleg Messiék még nem teljesen 100%-osak. Pedro lövi a gólokat és küzdd.
Nálam az Inter ellen a meccs embere volt. Agyongyalázta nem egyszer a sokak által úgy ajnározott Maicont. Emellett rengeteget kűzdött, szép cselei, passzai voltak, jah és lőtt egy gólt. :wink: Nálam is kezdő a srác holnap, DE nem Messi helyén. Vagy Ibrát vagy Henry-t hagynám ki. Messi nagyon pörög a Real ellen, és szerintem ő sokkal inkább 100%-os mint a svéd.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Budo
Barça B

2009.11.28. 14:59:33

szajko írta:On: A realnál van(nak) most sérült(ek)? :roll:
vannak. Metzelder, Nistelrooy és Guti
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.11.28. 14:55:48

Pedro szerintem sorra bizonyít a kétkedőknek idén. Nem tudom miért kell ellen beszélni. Én is betenném. Nem érdemes kockáztatni, ha esetleg Messiék még nem teljesen 100%-osak. Pedro lövi a gólokat és küzdd.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.11.28. 14:34:58

barca99 írta:
lluisllach89 írta:Vagy józan gondolkodású.
Ő 1 rutinos, fantasztikus játékos akinek 1 gólja van idén.
Pedro pedig zsákszámra veri a gólokat, ahogy érzi a kaput, ahogy érkezik, meglepetésember lehet. Ugyanúgy mint Keita. Hiába lövünk kevesebbet mint tavaly, van két ilyen ember aki megtáltosodott.
Én mindkettőt kezdetném.
Ez tényleg remek. Viszont ha Keita a kp-n, Pedro meg valamelyik szélen játszana, akkor Iniesta nem férne be bal szélre? Vagy Pedro menne jobbra, és Messi padozna? Vagy Messi a darálóban és Ibra vagy Henry marad ki?

Én is a legerősebb kezdőt akarom látni, és ebben nincs ott a két stat-király (akikkel az égvilágon semmi bajom nincs, kiegészítő embernek a lehető legjobbak... de csak annak. Szerintem vannak náluk jobbak is, és amikor lehet, akkor velük kell felállni).

Henry 1 gólja meg teljesen lényegtelen, főleg hogy eddig szinte végig sérült volt. Tavaly se kezdett túl jól, majd a Valencia ellen neki kellett pótolnia Eto'o-t, és mintha a 4 gólból hármat ő lőtt volna. És minden fontos meccsen hozzá tudott tenni a játékhoz.

Szóval kezdjen csak a lehető legerősebb összeállítás, és ha magabiztos az előny, akkor be lehet hozni Keita-t vagy Pedro-t is.
Persze hogy a legerősebb kezdő álljon fel.
De akkor most nehogy már ne vegyük figyelembe a jelent és csak a múltat.
Meg az egészségügyi állapotot. Nem azt mondom hogy nem lennék 5045486szor nyugodtabb ha Ibra és Messi no meg Touré is játszana, csak nem tudom /pill az edzésteljesítményüket, kondijukat. Engem meglepne ha mind3an kezdenének. Ibra Messi közül is húzhat 1 meglepit Pep, de tisztában vagyok vele ha Leo a halálos ágyán lenne akkor is betenné a kezdőbe.
Ha csak meccshiánya van, tegye is be. De ha nem 100-as akkor a helyére menjen Pedro, középen Ibra, balon Iniesta, és a kp sorra Xavi mellett maradt két helyre pályázNA nálam Sergi, Touré és Keita.
Ha nem megy? Akkor olyan szinten lehet variálni, persze lehet hogy késő. Csak jobb ha Pedro kihajtja magát esetlegesen elsül a jobbos, és felveszi a ritmust, mintha 1 nem 100-as Messi kezdene és úgy jönne be. Mert ha teszem föl 1 félidőt bírna Messi, tuti hogy csereként hoznám be, a vége a legfontosabb. plusz ő csereként is képes lenne megteremteni a különbséget.
Én így vélekedem, de mondom, bízom az orvosi stábban, és hogy elejétől a végéig a lehető legerősebben állunk ki.
Viszont ha 1 helyre pályázna a kezdőben vki hiánya miatt Pedro és Titi, biztos az előbbit raknám be, vmi hülye megérzés miatt.
Vmi azt súgja h gólt fog verni.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Andris
Adminisztrátor

2009.11.28. 13:53:18

Keitának egy el clasicon egyértelműen semmi helye a kezdőben, ha nincsen sérültünk.

Pedro-Henry dolgon már elgondolkoznék, de azért szerintem Henryvel kezdenék. Max ha nem jön ki a hatalmas rutinja, lecserélném hamar. Mondjuk ilyeneket meg Pep nem szokott meglépni.

Egyébként valami meglepetést várnék a kezdőbe hnapra, de csak olyan megérzés féle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.11.28. 15:17:30-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.28. 13:49:34

barca99 írta:
Ez tényleg remek. Viszont ha Keita a kp-n, Pedro meg valamelyik szélen játszana, akkor Iniesta nem férne be bal szélre?
Iniesta-Xavi középpálya muszáj h meglegyen
szajko
Director del Fútbol

2009.11.28. 13:47:14

barcelinho_5 írta: Ez pedig egy kis kedvcsináló, a tavalyi sikerekből:
http://www.youtube.com/watch?v=vRYMATmlbE8

Zene: Coldplay - Viva La Vida
Off:Ez megvan a gépemen is, megnéztem már vagy 5x ma. :D
Ezt tecsináltad, profi munka... :wink:

On: A realnál van(nak) most sérült(ek)? :roll:
Lezárt