Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez nálam is van elég sűrűn. én ezt annak tulajdonítom, hogy az új patch lassítja. amíg nem raktam fel, addig nem is volt semmi baj vele, de amint felraktam... (pesedit 1.01) letörölni meg fogalmam sincs, hogy hogy kell...Barcaádám írta:ezt nem értem, nagyon gáz... ma azt csinálta nekem a játék hogy egyszeűen elkezdett akadozni .. van amikor csak szimplán lassú van amikor meg így nagyon megakad.. de tegnap még nem volt ez.. mit csináljak?
szépen , ésszel kell nem csak össze vissza nyomogatni, amúgy a cvel és a shifttel és az iránygombokkal +ezeket az iránygombokkal össszehagolva.Dotn93 írta:Az a kérdésem, hogy hogy lehet PC-n cselezni? Mert a d-s vagy a-s kombóval lövőcselt lehet tolni, a q-val biciklicselt nyomok, de mást nem tudok.
Ilyet énis tapasztaltam már párszor, ilyenkor azt csináltam hogy letettem tálcára...és mindent ami a tálcán volt bezártam, visszaléptem a játékba és tökéletes volt az összhang!vlxe írta:Sziasztok!
A pesedit patch felrakása után minden tökéletes nekem, csak az a baj, hogy amikor kijönnek a játékosok a pályára, meg úgy kb az összes múvi meglassult. Nem akadást tapasztalok, hanem maga a sebessége lassú lett. Ezért pl elég érdekes a bl meccseken, hogy lemegy a bl hímnusz, de még csak akkor kezd el dumálni a kommentár:D Szal valaki tudja, hogy mitől jártam így, vagy hogyan tudom visszaállitani?
a gamingaccesről vagy moddingwayről ott van a legtöbb pes es cuccgiefLove írta:honnan szereztél szurkoló hangokat?Barcaádám írta:a szurkolóhangokat hova kell másolni?
honnan szereztél szurkoló hangokat?Barcaádám írta:a szurkolóhangokat hova kell másolni?
lui1698 írta:
Én meg azt kérdezném, hogy az miért van, hogy a 60. percben rendre lecserélnek. Pedig nem játszok rosszul, sőt.
Vagy ahhoz is idő kell, hogy egy teljes meccset végignyomjak?
Meg a társaktól, hogy lehet passzt kérni?
Eleinte így van, legalább is nálam is így volt.Leomessi14 írta:Lehet hulyeseget kerdek, de meg sose jatszottam a Pesen csak Fifan.A Become a Legend modban,a csapatban miert nemkerulok be a keretbe se pedig az edzomeccseken mindig jol szereplek?Mi lehet a baj,vagy eleinte igy van a jatek?
Én 25 éves koromra megnyertem egy-két kivétellel mindent,mind egyéni,mind csapatszinten,játszottam többek közt a Milanban,az Interben,a Real Madridban,vagy a MU-ban is.vargaakos írta:Most játszok először a pessel és nincs is vele gondom elég jó. Elkezdtem a BaL módot is közepes szinten, a Tenerife csapatánál vagyok már másfél éve, első évben nem kaptam nagy ajánlatot maradtam. Most második évem felénél vezetjük a bajnokságot kb 10ponttal, az EL csoportot szintén + válogatottal kijutottam EB-re. Vezetem az assist listát és házi gólkirály is vagyok. (támadó középpályás poszt) Ezeknek ellenére a legjobb csapat akitől ajánlatot kaptam a 15.helyen álló OsasunaAmi még nagyon meglep hogy másfél év alatt egyetlen bajnokit se játszottam végig! szerintem ez se normális. Velem van a baj vagy még várnom kell egy erősebb csapat ajánlatára? Pls vki válaszoljon! Köszi!