barca28 írta:Nem csak úgy szoktam fogadni ,hogy a hasamra verek.Volt már több olyan meccs amire mindenki azt mondta ,hogy mekkora hlye vok ,hogy megrakom.Nem mindig jött be de ha bejött akkor nyertem.Szeretek kockáztatni és érzek annyit a Fiorba hogy megtréfálja hazai pályán az Intert.A statisztika meg arra való hogy olvasgassam.Ugyanis gyakran borul.
Ozsi Werder meccsről mi a véleményed?
jó értem, nagy lét sok meccsel úgy lehet nyerni,ha kockáztatunk ez tiszta, csupán a szelvényeden több kockázatos is van, így ha még igaznak is valósul a megérzésed,és vhogyan nyerne a Fio,akkor se tuti,h jön a szelvény.
ha csak az inter-fiot tennéd meg,akkor más a szitu, persze az esélye úgy is kevés.
ott van még az Arsenal, sok sérülttel, nem hiszem,h nyernek, xet érzek.
raktál döntetlent,ami szintén mindig necces, klasszikus is az, persze ott remélem igazad lesz
Werder: egy ideje nem teszek rájuk sosem, bírom őket,de tipikusan az a csapat aki bárkit tud verni 4-5el,és egy kiesőjelölttől is képes kikapni otthon 3al, sokszor volt hasonló.
Igaz most jó formában vannak (a múltban is kaptak ki meglepetésszerűen ilyenkor), és valószínűbb jóval a sikerük.