Sztem sem rossz dolog,h megszólalhatnak a főszerkesztők mindkét oldalról a Klasszikussal kapcsolatban.
Ha esetleg meg is lenne kérdőjelezhető a szakmai hozzáértésük,azért a saját klubjukról ők a legkompetensebbek.És nem is azért voltak ott,h a mágnestáblán vezessék le,h mit hogyan kellene.Érdemben hozzá tudnak szólni a látottakhoz,kiegészítve a szokásos szakkommenteket.Ők azért vannak ott,h szakmázzanak (hozzáteszem,mindegyikőjük nem egyszer mondott már olyat,h fogtam a fejem),a srácok meg azért,mert ők ismerik a legjobban az adott klubokat.Megkockáztatom,esetleg jobban,mint a szakszakik,hisz' a BARCA és a reál az életük.
Ráadásul szégyent nem vallottak a látható lámpaláz ellenére sem.Mindkét fél büszke lehet a saját emberére,és arra,h a két oldal így kinőtte magát,h országos nyilvánosságot kaptak.(Bár azt már korábban is,csak eddig név nélkül,hisz' amúgy is a főoldalak híreit szinte szó szerint beolvassák a kommentátorok a meccseken.)
Sztem szimpatikus gesztus volt ez a sportTV-től,én meg is lepődtem rajta anno.Másfél óra múlva ismét fellépésük lesz a főnököknek,kíváncsian várom mit adnak elő.
És egy örökzöld a végére:
"A focihoz és a politikához mindenki ért..."
Capon írta:
Kajak ezzel álmodtál?
Ha 2-0ra kikapnánk az álmomban én visszafeküdnék és addig nem kelnék fel míg nem nyerünk 4-2re

és még Pepet is kiállíttatom nehogy már mégis csak az én álmom.