chrissjr írta:Barcaforever írta:classicot
Szerintem innen vált teljesen értelmetlenné a hsz-ed. Rendben van, hogy kritizálsz, de akkor tanuld meg helyesen is leírni, amiről próbálsz véleményt formálni. Másként semmit sem ér az egész.
Iván pedig nem szorul rá a védelmemre, de mivel személyesen is ismerem, ezért kijelenthetem, hogy ért a futballhoz.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy ő már réges-régen megmondta, pontosan az általad említett TV-műsorban, hogy Pep rendkívül sikeres csapatot fog felépíteni, fiatal edző létére és a csapat akkori sikertelensége ellenére. A "szakértők" többsége viszont annak idején csak a tollát köszörülte a "szerencsétlen" Barcelonán és már a gyászszertartást szervezték. Egyébként az országban a Barcával kapcsolatban Iván tud talán a leghitelesebben megszólalni. Abszolút kompetens, hiszen rengeteg meccsen volt már kint, sajtótájékoztatókra jár és még újságot írni is tud, sok sportújságíró kollégájával ellentétben.

Emiatt pedig nem értem, hogy miért akkora baj az, ha esetleg meghívják a Sport Televízióba. Főleg, hogy általad is látogatott oldal főszerkesztőjéről van szó. Talán örülni kellene neki, hogy képviselheti valaki az eurobarcát egy országos tv-ben.
Végezetül egy kis olvasmány számodra az egyébként mindig kritikus nst-ről, amely az ország 10 legjobb blogja között van úgy különben:
Katt ide
Tudtam, h ez lesz a reakció.

Vmi hülyeségbe belekötni.Gratulálok, roppant értelmes vagy.

Látszik, h nem tudsz átszellemülni arra amit mondtam.Ivánnak, örültem, mert értelmesen tudott hozzá tudott szólni a meccshez, de nem tartottam, (nem csak én) normálisnak, h titeket kérdeznek meg először a meccsről.Akkor gondolom te meg elkezdesz beszélni, h fúúú majd jön Perez, jó sok pénz, kupa minden lesz.Hát, ha szted ez jó gondolatmenet.
Mi rendben értjük az eurobarca és madridista olvasói, h mit kerestek ott, de egy kívűlálló 30tól felfelé ember helyébe képzled magad...
Most ez kedves visszavágó kollega, h úgy írtam le az El Classicot vagy El Clásicot, nem hiszem, h meghatározza az értelmi szintemet, főleg ne próbáld meg ezt megmagyarázni egy olyan embernek, aki spanyolul és katalánul is beszél, több spanyol emberrel beszélgettem már Barcelonában, a CLASSICO-ról és meccsen, szal ne nagyon vágjál fel, mert nincs mire.Majd ha bizonyitasz, elfogadom a kritikádat.
Ha vkitől venni akarok akkor szted egy Infinityt és írok neki egy e-mailt de a levélben, Infinitit írok akkor már az eladónak vissza sem kell írni, mert teljesen értelmetlen a levelem mi?

Grat.