Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcaforever írta:Egy kitünő csapat tagjaként a gyengébb kvalitású játékosok teljesítménye is feljavul ez tény, értem ezt Oleguerre, meg régebben Valdesre.
Az tény, h rengeteg nagyszerű védése volt kulcshelyzetekben, de még mielőtt, kijelentenénk Spanyolország első számú kapusának, h azért úgy nem nehéz "tökéletesnek" lenni egy csoportrangadón, h egy kapura csorgó lövés van.Értem ezalatt, h véd nagyokat, de pl ugyanezt nem tudná hozni egy ATM-nél vagy egy Sampdoriánál, két középosztályú csapatnál, ahol nem a világ legjobbjai állítanák meg a támadókat.
Kérlek sorold a rangadókat amikor miatta kaptunk ki, vagy miatta kaptunk egyáltalán gólt.Értem ezalatt, h véd nagyokat, de pl ugyanezt nem tudná hozni egy ATM-nél vagy egy Sampdoriánál, két középosztályú csapatnál, ahol nem a világ legjobbjai állítanák meg a támadókat.
Egyertelmu,h kell egy jo vedelem is ahhoz,h ilyen jo statija legyen.De eppen ezert is nagy dolog,amit csinal sztem,mert annak ellenere,h sokszor nem kell jatekba avatkoznia,megis ott van a meccsen fejben es amikor kell,villan.kicsics írta: Azért mert nem rúgtak mindig gólt belőle de nem is rajta múlt...
Ahhoz azért több kell mint egy kis VV!
Ahhoz kell egy Barca védelem.
Megnézném hány gólt kapna ha egy megye 3-as védelem állna előtte
Voltak vannak és lesznek jó meccsei!
Ez minden játékossal így van...
Akkor se világklasszis és ezt úgy látom senki nem is mondta lehetne jobb kapusunk is és úgy látom ezt sem cáfolta meg senki...
Tehát köszönöm!
Cassillas,Buffon,Van der Saar még mindig jobbak!
A Barcának miért nem lehet egy ilyen kapusa mint ezek....
Annak idején Oleguer is kezdő volt nagyon sokszor ő is egy nagy nulla volt mondjuk VV azért jobb ő még nem rúgott öngólt ő mással rugat!
Nyilvánb több gólt kapta, ha mondjuk a Paks védelme állna előtte, de te komolyan emlékszel meccsenkénti 2-3 rossz kijövetelre, amiből ziccer lett? Összesen nem volt a legtöbb csapatnak ennyi helyzete ellenünk, Valdes bakiiból pedig főleg nem. Egy kézen meg tudjuk számolni az idei hibáit, kb 20-25 meccsen. Ettől persze nem azt állítom, hogy a világ legjobbja (max a legjobb formában lévő), de elérhető jobb nincs és nem is kell, legalább saját nevelés, szívvel-lélekkel dolgozik. Az ilyeneket meg kell becsülni!kicsics írta:Azért mert nem rúgtak mindig gólt belőle de nem is rajta múlt...Azt meséld el nekem, hogy ha alászalad 2-3 labdának egy meccsen, akkor hogy lehet az, hogy 11 meccsen 8 gólt kaptunk a bajnokságban és a bl-ben is alig kaptunk?
Ahhoz azért több kell mint egy kis VV!
Ahhoz kell egy Barca védelem.
Megnézném hány gólt kapna ha egy megye 3-as védelem állna előtte
Voltak vannak és lesznek jó meccsei!
Ez minden játékossal így van...
Akkor se világklasszis és ezt úgy látom senki nem is mondta lehetne jobb kapusunk is és úgy látom ezt sem cáfolta meg senki...
Tehát köszönöm!
Cassillas,Buffon,Van der Saar még mindig jobbak!
Annak idején Oleguer is kezdő volt nagyon sokszor ő is egy nagy nulla volt mondjuk VV azért jobb ő még nem rúgott öngólt ő mással rugat!
Nem értelek, h mi a problémád VV-vel. Az, h tegnap volt egy hibája?!kicsics írta: Cassillas,Buffon,Van der Saar még mindig jobbak!
Mert ezek megszerezhetetlenek!kicsics írta:Cassillas,Buffon,Van der Saar még mindig jobbak!
Azért mert nem rúgtak mindig gólt belőle de nem is rajta múlt...Azt meséld el nekem, hogy ha alászalad 2-3 labdának egy meccsen, akkor hogy lehet az, hogy 11 meccsen 8 gólt kaptunk a bajnokságban és a bl-ben is alig kaptunk?
Barátom!Fevernova írta:Imádom amikor a kapus lemerevedik! Érdekes Reina tegnap kifogott "mindent" pedig neki aztán tényleg volt oka merevedni!
Valdes nem 5 csillagos kapus! Egy balfácán:D
Van bennetek valami hasonloság nemdeFevernova írta:Imádom amikor a kapus lemerevedik! Érdekes Reina tegnap kifogott "mindent" pedig neki aztán tényleg volt oka merevedni!
VV kelemetlen szitukat élt át tegnap, de én nálam ez még bele fér.Saviola írta:Legalább ebben hasonlítotok.Fevernova írta:Imádom amikor a kapus lemerevedik! Érdekes Reina tegnap kifogott "mindent" pedig neki aztán tényleg volt oka merevedni!
Imádom a sok gyökkettőt,akik megint előveszik Valdest,mert tegnap hibázott.Nevetséges.![]()
Már kedvem sincs reagálni,csak annyit tennék hozzá,hogy meg lehet nézni Casillas idei teljesítményét,pl. a Milan ellen,ennek ellenére a madridisták(!) nem szidják.Példát lehetne venni.
Legalább ebben hasonlítotok.Fevernova írta:Imádom amikor a kapus lemerevedik! Érdekes Reina tegnap kifogott "mindent" pedig neki aztán tényleg volt oka merevedni!