Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rettenet gyenge kerettel készült a MU,nem meglepetés,ha nem tudnak nyerni.vargaakos írta:az érdekesebbek a Besiktas vezet a MU ellen![]()
Én is..én mindig szurkolok a kiscsapatoknak a BL-ban, kivéve persze, ha a Barcával játszanak. Szóval hajrá!Leomessi14 írta:Hat en teljes szivembol szurkolok az Unireanak,es nem azert mert Romaniaban lakok,mert ez hidegen hagy,hanem azert mert nagyon szimpatikus kiscsapat,es az edzo Dan Petrescu mentalitasa mar-mar Guardiolaehoz hasonlit(termeszetesen kicsi valtozatban).De egy kivalo edzo es kivalo focista is volt anno a Chelsea-nel.Ugyhogy szurkolok nekik ha mar a Debrecennek nem termett baber a Bl-ben,es elsosorban azert,mert osszesorsolhatjak a Barcaval....Es akkor irany Bukarest(Ebben az esetben remelem Bukarestben lesz az elso meccs...nem a Camp Nouban...mert akkor tudjuk milyen lesz a 2. meccs...
Igy van.noname írta:Én ebben egyáltalán nem lennék biztos! Én szurkolok az Urziceni-nek!andris871120 írta:A Stuttgart ugyis megveri őket és kiesnek.
Nincs egyáltalán erős keretük, de a Stuttgartban sincs semmi átütő erő, szóal egyáltalán nem lepne meg egy 0-0.
Én ebben egyáltalán nem lennék biztos! Én szurkolok az Urziceni-nek!andris871120 írta:A Stuttgart ugyis megveri őket és kiesnek.
A Pool-on énis meglepődtem na meg az Unireán is..amőgy hagyják tovább dolgozni..socio66 írta:Nem ez az első bravúrgyőzelme a román csapatnak,lassan már megszokjuk.Szakacs írta:Érdekes hogy senki se ír róla, de számomra hatalmas nagy meglepetés hogy az Unirea Urziceni megverte a Sevillat...ti hogy vagytok vele ? Ezzel stabilan a második helyen van...![]()
A Pool kiesése nagy meglepetés,kíváncsi vagyok rá,hogy Benitezt hagyják-e tovább dolgozni.
Nem ez az első bravúrgyőzelme a román csapatnak,lassan már megszokjuk.Szakacs írta:Érdekes hogy senki se ír róla, de számomra hatalmas nagy meglepetés hogy az Unirea Urziceni megverte a Sevillat...ti hogy vagytok vele ? Ezzel stabilan a második helyen van...
Igazából csak 1 öngóllal tudtak nyerni, úh azért annyira nem kell hasra esni...Szakacs írta:Érdekes hogy senki se ír róla, de számomra hatalmas nagy meglepetés hogy az Unirea Urziceni megverte a Sevillat...ti hogy vagytok vele ? Ezzel stabilan a második helyen van...
Nem tudom, hogy mi volt, mert nem láttam a meccset, de azt gyanítom, hogy a Sevilla egyálatlán nem vette komolyan a meccset.Hiszen már továbbjutottak.Szakacs írta:Érdekes hogy senki se ír róla, de számomra hatalmas nagy meglepetés hogy az Unirea Urziceni megverte a Sevillat...ti hogy vagytok vele ? Ezzel stabilan a második helyen van...
Az eleje a meccsnek most nagyon rossz volt, a Debrecen csak kereste a formát, a ritmust, és gyorsan be is kapta azt az 1 gólt, ami megfogta őket elég sokáig, majd Coulibaly beállításával el kezdett játszani a csapat. Az már csak a sors fintora, hogy végül a legnagyobb helyzetet ő hagyta ki, de kétség kívül nagyon jól játszott. Vargát hiányoltam, de amúgy nem volt vészes, a vége felé már voltak megint elég formás kis akciók, meg egy talán meg nem adott 11-s. Élőben annak tűnt...levproff írta:Gratula a Debrecennek.Igaz a meccset nem láttam, de a Liverpooltól két meccs alatt csak 2-őt kapni..
igenbarca1615 írta:Pool kiesett most?